lauantai 28. lokakuuta 2017

Tampereen varusmies pakkohoitoon?

Tampereen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen sananvapausmarssilla hallituksen virallisessa asepuvussa marssinut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsen on ohjattu poliittisten mielipiteidensä ja Vastarintaliikkeeseen kuulumisensa vuoksi psykiatrin arvioon puolustusvoimien esitutkinnassa asiassa. Alla kuvakaappaus varusmiehen viime viikkoisesta lääkärinlausunnosta asiassa.Hallitus on vienyt kehitystä jo monta vuotta suuntaan, missä toisinajattelijat halutaan virallisesti medikalisoida, pakkohoitaa ja säilöä. Alla kuvakaappaus vuodelta 2012. Asiaa koskeva blogimerkintäni "Rasistit hoitoon" on merkillisesti kadonnut, mutta kuvakaappaus on tallessa. Kuvakaappauksessa keskusteleva toinen osapuoli on tarkistukseni mukaan oikeasti psykiatri.


Tämä kuvakaappaus on teksti-tv:n sivuilta vain kuukauden takaa. Pakkohoitoon joutumisen juridiikkaa ollaan helpottamassa.Näin(kin) hallitus irtisanoutuu sananvapaudesta. Ja kaikista perustavista yksilönvapauksista.

Mikäli "rasistit" halutaan hoitaa, niin silloin pitää kehittää hallituksen virallinen työkalu, jolla kaikki rasistit saadaan hoitoon. Tässä työkalussa myös rasismin määritelmä pitää uudelleen määrittää, jotta kaikki rasistit saadaan varmasti hoitoon. Voihan olla, että näin tunnistaisimme vielä pari uutta rasismillle altista ihmisryhmää. Ei ole oikein, että vain osa rasisteista pääsisi nauttimaan eheytyshoidosta. Meillä on esimerkiksi merkittävissä vähemmistöissämme iso osa rasisteja, jotka mulkoilevat minuakin, valkoista kaunista naista, pahasti. Näiden suorittamista tuhansista viharaiskausrikoksista meitä valkoisia naisia vastaan, puhumattakaan.

Kehitys on niin surullinen, että (tulevana) historiantutkijana irtisanoudun siitä täysin, ja koko yhteiskunnan tämän hetkisestä mentaliteetista. Olen nähnyt tämän kehityksen liian monta kertaa historian lehdillä. En olisi uskonut kuitenkaan näkeväni tätä enää 2000-luvun Suomessa.

Deletoimalla toisinajattelijat hallituksemme syyllistyy siihen, mitä yrittää paeta: natsismia. Mikäli "väkivaltaiset äärijärjestöt" pitää kieltää, kielletään ne kaikki. Mutta oletetaan ensin, että väkivaltaa on tapahtunut. Okei, vastarintaliikkeen läheisyydessä on kuollut jo valmiiksi heikossa kunnossa ollut narkomaani. Asian oikeuskäsittely on kesken. Turkulaisen äärijärjestön toritapahtumassa kuoli kaksi ihmistä, eli kaksinkertainen määrä Vastarintaliikkeen vastaavaan, ja loukkaantui kahdeksan, eli kahdeksan kertaa enemmän kuin Vastarintaliikkeen vastaavissa. Tämänkin oikeuskäsittely on kesken. Hallitus kunnostautuikin turkulaisen tapahtuman järjestäjää kohtaan ja videokuulusteli tämän sairaalasta käsin, kun tämä ei päässyt poliisikuulusteluun haavoituttuaan taistelussaan. Andorralaista päätoimittajaa, ja hallituksen näkökulmassa ääriajattelijaa, Ilja Janitskinia sen sijaan ei jaksettu kuulla videoyhteyden kautta ja hallitus säilöikin hänet vankilaan kuukausiksi turhan panttina kuulustelematta tätä. Nyt hieman tasapuolisuutta ja enemmän ammattimaisuutta pyytäisin hallituksen touhuihin äärijärjestöjen kieltämisissä ja kuulusteluissa yhtä lailla.

Lisäksi turkulainen tapahtuma osoitti mieltään nimenomaan naisia kohtaan. Melkoinen äärijärjestö, jonka viha on suunnattu valmiiksi mietittyyn kohderyhmään.

2 kommenttia:

  1. Olen aina ollut siinä uskossa , että ainoastaan totalitaristisissa maissa poliittisia mielipiteitä on pidetty mielisarautena.

    VastaaPoista
  2. Huh huh, psykiatrille jos on ollut kansallismielisessä tapahtumassa RAUHALLISESTI KÄVELEMÄSSÄ? Onko kaikki maassamme olevat radikalisoituneet "vieraat" myös passitettu psykiatrille? Entä varta vasten meille tuodut ja avosylin vastaanotetut joukko- ja lapsiraiskaajat/hyväksikäyttäjät? Jne. Suomi on niin sairas paikka nykyään, että hirvittää ja pahemmiksi menee todella hurjaa vauhtia. Suosittelen normaaleja järki-ihmisiä jättämään koko maan taakseen siirtymällä ulkomaille. Annetaan suvakkien ja muslimien elää kalifaatissaan onnellisina keskenään. Menetetty mikä menetetty.

    VastaaPoista