-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 9. tammikuuta 2018

Helsingin poliisilla vapaaehtoisista prostituoiduista laiton henkilörekisteri

Suvakkipoliisi Kenneth Eriksson kertoo, että hänellä ja Helsingin poliisilla on laiton henkilötietorekisteri vapaaehtoisesti prostituoituina toimivista naisista Helsingin seudulla.

Tekosyynä käytetään sitä, että nämä vapaaehtoiset prostituoidut pelkäisivät parittajia.

Tästä Helsingin poliisin laittomasta henkilölistasta on kuitenkin tehty jo KRP:iin tutkintapyyntö. Todellisuus on se, että monikaan vapaaehtoinen prostituoitu ei pelkää mitään parittajia. Itsekään en ole kuuna päivänä edes tavannut sellaisia. Itsenäisillä alan työntekijöillä on usein muutakin "asemaa" yhteiskunnassa kuin tekemänsä työ. Moni on esimerkiksi akateemisesti koulutettu tai omaa julkisuusprofiilin, mihin seksityö ei välttämättä kuulu. On ihan uskomatonta scheissea kertoa, että meidänlaisemme naiset pelkäisivät alamaailmassa toimivia hämäriä hemmoja ja nämä parittajat tietävät sen. Olen useamman kerran soittanut poliisiin, kun joku tavisasiakas on heittäytynyt hankalaksi jossain privaattiluolassa. Poliisi on tullut paikalle hyvin nopeasti ja yhteistyöhaluisesti. Sitä ennen olen kyllä itsekin jo hoidellut luuserin. 

Peruste laittomaan henkilörekisteriin on jokin muu, mutta sitä ei kerrota, koska tämä uhri-parittaja-selitys menee täysillä läpi suureen yleisöön, jolla itsenäisen seksityön todellisuus ei ole mitenkään hallussa.

Sihteeriopiston foorumilla arvellaan, että Eriksson olisi itse sekaantunut tyttökauppaan. Kohta tarvitaan siis haulikko, kun poliisi alkaa kerätä suojelurahoja. Tätä selitystä arvelin itssekin aiemmin yksityisellä fb-profiilillani.

Lienekö sitten myös Tampereen poliisissa sama meininki? Olen kyllä urallani törmännyt useamman kerran asiakkaiksi naamioituneeseen poliisiin, joka kyselee ummet ja lammet työstäni ja etenkin kiertelee sitä kysymystä, teenkö työtäni vapaaehtoisesti vai en. Nämä typerykset eivät edes tajua, että heidän toimintansa on hyvin läpinäkyvää henkilölle, joka on jo tavannut näitä poliiseja aiemmin työssään.

No puhumattakaan poliiseista asiakkaina, mutta se on jo toinen juttu. Itselläkin on pari mehevää tekstiviestiä tallessa. 

Suvakkipoliisi leikki pillupoliisia: "Rikosylikonstaapeli kuitenkin huomauttaa, että näissäkin tapauksissa [vapaaehtoinen prostituutio] olosuhteet ajavat usein seksin myyntiin." 

Miksi ei olla huolissaan niistä kymmenistä- ja sadoistatuhansista, miljoonista muista naisista, jotka joutuvat työskentelemään elannon vuoksi. Jotkut jopa yötöitä bakteerien täyttämissä sairaaloissa ja pesemään kuolevia vanhuksia, hoivaamaan ja uhraamaan itsensä vuorokauden ympäri. Anteeksi vaan, mutta hyi vittu. Minä en ikinä alentuisi moiseen "työhön" sillä paskapalkalla mitä näille maksetaan. Enkä alentuisi tuollaiseen työhön missään olosuhteissa koskaan. Tästä, kansainvälisestä naishalpatyökaupasta ja naisvaltaisten alojen klikkiytymisestä toistensa kanssa, vasta saisikin olla huolissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.