-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 9. tammikuuta 2018

Laura Huhtasaari promotoi kansanmurhaa

Laura Huhtasaari on paha ihminen. Tässä artikkelissa hän hyökkää minun poikani päälle.

Huhtasaari on poliittinen marionetti, joka ei lainkaan ajattele itse. Hän muun muassa kieltäisi erilaisia järjestöjä, poistaisi joiltakin ihmisiltä kokoontumisen vapauden eikä hyväksy juutalaisvastaisuutta. Fasistiset hallinnot ovat aina kieltäneet kokoontumisen vapauden ja mielipiteen ja sananvapauden. Nyt Huhtasaari ja ilmeisimmin myös moni muu ehdokas ajaa diktatuurin kiristämistä.

Juutalaisvastaisuuden argumentti on 2000-luvulla hieman naurettava ja kulunut ja soisi, että enemmänkin ihmisiä näkisi sen läpi. Kukaan eikä mikään instituutio salli enää 2000-luvulla ihmisoikeuksien ulkopuolisia tekoja kansanryhmiä kohtaan.

Sen sijaan Huhtasaari ja kumppanit promotoivat ihmisoikeuksien vastaisia tekoja joitakin toisia kansanryhmiä kohtaan, joilla ei ole laissa samanlaista suojaavaa asemaa kuin juutalaisilla - vielä. Eli näitä tahoja vastaan, joita he kutsuvat harhaanjohtavasti "uusnatseiksi". Näyttääkin siltä, että jokainen kansanryhmä joutuu ansaitsemaan suojaavan aseman keskitysleirien ja joukkotuhontojen myötä.

Kyseessä on kuitenkin fasistisen hallinnon ajama poliittinen peli yksittäisiä kansalaisia vastaan: Huhtasaaren "uusnatsit" ajavat Huhtasaaren kannattaman Naton ja sodan sijaan yhteispohjoismaista valtiota ja rauhaa. Historiallisesti hämmentävillä käsitteillä tämä poliittinen häikälemätön propaganda kuvittelee sumuttavansa ihmisiä. Ja varmasti vielä toistaiseksi sumuttaakin.

Huhtasaari ei mitä ilmeisimmin ajattele mitään lausuntoja antaessaan. Miksi ihmiset, ketä vastaan hän lausuu, äänestäisivät häntä? Viha ihmisiä kohtaan kasvattaa ainoastaan vihaa.

Mikäli ja kun minä, esimerkiksi, en voi hyväksyä kansainvälisen pankkimafian toimintaa, mikä 90-luvun alussa murhasi tuhansia tavallisia nuhteettomia suomalaisia syntyessään, ja talletan niin paljon kuin mahdollista käyttörahaani pankkien ulkopuolelle -  niin olen Lauran näkemyksessä "juutalaisvastainen" enkä saisi kokoontua tai sanoa mitään. Ehkä minut pitää kieltää? Viedä koti, lapset ja työ/opiskelupaikka? Mieluummin vaikka Venäjän mafia kuin kansainvälinen pankkimafia. Ja tämä on melko paljon sanottu ihmiseltä, joka on harjoittanut vapaaehtoista prostituutiota.

Bimboja, pahoja ja ihmisvihamielisiä ehdokkaita meillä on nyt eikä meno varmasti ikinä tästä muutu.

Pyyhin politiikalla pöytää ja jatkan rahan tallettamista käyttöä varten mieluummin tyynyn alle kuin pankkiin ja pidän Venäjää ystävänä ennemmin kuin natoa, länttä  - tai Ruotsia, joka lykkäsi kymmeniätuhansia mielenterveyspotilaita, murhaajia ja muuta Irakin vankiloiden sisältöä maahamme rajan yli vuoden 2015 jälkeen. Huhtasaaren "maahanmuuttovastaisuus" on tällä argumentilla kumossa. Mikäli Huhtasaari valittaisiin - mitä ei kuitenkaan tapahdu  - Suomen myyminen tulee jatkumaan entiseen malliin.

Äänestyspäivänä kirjoitan äänestyslappuun ilja janitskin tai jos sattuu vituttamaan sinä päivänä, niin sitten jätän tyhjän lapun leimattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti