-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 12. syyskuuta 2017

Kansanedustajille, joilla on kohta kädet veressä

Olen antanut tänään tiedoksi tämän vaatimuksen kaikille istuville kansanedustajille.

"Kysyn teiltä, että miten on mahdollista, että Suomen kansalainen ja mahdollisesti myös tulevien presidentinvaalien EHDOKAS on ulkomailla vangittuna, eikä teistä KANSANedustajista tietääkseni KUKAAN ole ottanut asiaa esille eduskunnan istunnoissa. Onko Suomi joku Turkki, joka jahtaa poliittisia toisinajattelija kansalaisiaan, oppositiota ja kulttuurivaikuttajiaan ulkomailla, tai peräti kovasti parjaamanne Venäjä?

Olen laittanut asiassa vaatimuksen myös presidentti Sauli Niinistölle ja osalle valtioneuvostoa, sekä korkeille tahoille ulkomailla. On selkärangattomuuden ja moraalikadon huippu, mikäli Suomen tasavallan istuva presidentti ei puolusta kansalaisiaan ulkomailla, vaan päinvastoin usuttaa virkamiehensä ja korruptoituneen mielenmuokkauskoneistonsa kansalaisensa kimppuun. Tämä näyttäytyy ulospäin Suomen valtion kykenemättömyytenä toimimaan ja voi olla turvallisuusuhka.

Jatkan painostusta niin kauan, että joku valtiokoneistossa​ ​antaa​ ​julkisen​ ​kannanottonsa​ ​Ilja
Janitskinin​ tapaukseen​. Tulen painostamaan KAIKKI tahot lävitse alkaen valtiohierarkian
huipulta alimpiin kunnanvaltuustoihin ja virkamiehiin. Mikäli kannanottoja ei ala kuulumaan, aloitan ulkomaisiin medioihin kirjoittamisen ja tulen kertomaan, miten korruptoitunut Suomen koko valtiokoneisto sen pienimpiä virkamiehiä myöten on. Janitskinin tapaus ja omat kokemukseni virkamiehistä ja hallintotavoista, hyvävelijärjestelmistä, virkamiesten törkeästä päin naamaa valehtelusta kansalaisille, välinpitämättömyydestä, oman edun tavoittelusta yli virkavalojen ja ahneudesta - sekä Ilja Janitskinin päätoimittama MV-media antavat tähän oivat eväät. Näitä konkreettisia lähteitä tulen käyttämään kirjoitustyössäni. Sitä niittää, mitä kylvää.

Te KANSANedustajat olette avainasemassa tänään Suomen 100-vuotisjuhlan vuotena. Miettikää itse kukin tykönänne todella tarkkaan, haluatteko tulla merkityiksi tulevaisuuden VIRALLISEEN historiankirjoitukseen ja lasten historian kouluoppikirjoihin henkilöinä, jotka osallistuivat Suomen kansan rakastaman poliittisen henkilöitymän ja uuden ajan suunnannäyttäjän kuolettavaan ajojahtiin (ja kenties jopa presidentin, vuosien päästä). TEILLÄ on kädet veressä juuri nyt ja koko ikuisuuden tulevissa historiankirjoissa, mikäli annatte tämän jatkua. Juuri niin kuin natseilla. Kyllä, teidät ja hallintonne tullaan tulevaisuudessa jossain määrin rinnastamaan 1930-40-lukujen saksalaiseen natsihallintoon. Miettikää siis, haluatteko todella olla osa tätä. Vastarintaan nousevat virkamiehet ja poliitikot sitä vastoin muistetaan historiankirjoituksessa myös - hyvän lähettiläinä ja vastakohtana pahoille ‘natseille’.


Tampereella 12. syyskuuta 2017
Ystävällisesti ja yhteistyön merkeissä

Anu Palosaari
B. Soc.Sc
Historiantutkimuksen opiskelija ja tulevaisuuden historian kirjoittaja"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti