-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 3. elokuuta 2017

Hallituksen sosiaalihuorat

Uusi Vaihtoehto ei ole mikään kovin uusi.

Jo vuosikymmeniä sosiaalihuorat ovat pyrkineet rajoittamaan ajattelun ja mielipiteen vapautta Suomessa. Myös ulkomailta tämä malli on tuttu - jos edustat valtaväestöstä poikkeavaa poliittista näkemystä, ovat sosiaalihuorat ovellasi ja viemässä lapsesi huostaan.

Uuden Vaihtoehdon poliittinen retoriikka muistuttaa liikaa sosiaalihuoraretoriikkaa: käytetään puheenpartta, kuten 'riskitekijöiden torjumiseksi' [on perustettava uusi puolue]. Tämä uusi puolue toimisi myös 'hallituksessa järjen äänenä ja mitä vahvemman tuen se saa, sitä enemmän sillä on vailkutusvaltaa'. Tällainen retoriikka antaa ymmärtää, että Sininen Tulevaisuus olisi hallituksessa ainoa, jolla on järjen ääni ja käytössään ainoana riittävät riskianalyysivälineet mitata ja toteuttaa sisäistä turvallisuutta, ja torjua riskitekijöitä. Todellisuudessa riskitekijöiden torjumisen velvollisuus on sisäministeriöllä, poliisilla ja muilla valtion turvallisuuselimillä - sen vuoksi, että poliittisesti värittynyt turvallisuuden riskianalyysi edustaa ahdasta ja pakottavaa ajattelua ja on vaaraksi kaikille vähemmistöille, myös poliittisille vähemmistöille, eikä kuulu montesquieulaiseen oikeusvaltioajatteluun ja -käytäntöön.

Edes järjen ääntä nämä kyseiset heput eivät edusta, sillä kyseisen ohjelmajulistuksen tekopyhyys kätkee taakseen todennäköisesti uskonnollisia puolueen jäseniä, ja uskonnollisuus, tekoyhyys, kontrolli ja pakottaminen taas ovat aina kuuluneet yhteen ja samaan pakettiiin. Siitä puhe mistä puute. Parempi kun puhuisivat julistuksessaan vaan suoraan järjen puutteesta tai järjen köyhyydestä. 

Kyseinen puolueviritelmä on vaaraksi Suomen tulevaisuudelle ja Suomen valtiosäännölle, ja Suomen lippuun kuuluvaa sinistä väriä se ei takuulla edusta.

Jos minä ikinä yhteistyötahojeni kanssa perustan puolueen, edustaa se puolue täyttä vastakohtaa Siniselle Tulevaisuudelle, ja siten kansalaisten holhoamiselle, holhoamismentaliteetille ja vapauden viemiselle.

Terveisin
Sinivalkoisen Rintaman  ent. r.p. varapj
allekirjoittanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.