-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 17. heinäkuuta 2017

Valtakunnansyyttäjänvirasto: Päätös esitutkinnan rajoittamisesta

Valtakunnansyyttäjänvirasto lähestyi Fasistitaiteiliaa tänään tällaisella kirjeellä.

Hauskinta on, että MINÄ EN OLE OLLUT EDES TIETOINEN SIITÄ, ETTÄ MINUA EPÄILLÄÄN TAAS KANSANRYHMÄÄ VASTAAN KIIHOTTAMISESTA. 

Taiteilialle ei siis ole asiaa aiemmin kuin nyt kerrottu. Voiko olla epäiltynä rikoksesta tietämättään? Ilmeisesti voi. No samapa tuo. Kiitti valtakunnansyyttelijä ja isäm maan turvaajat tästä tutkiskelunne rajoittelusta. Kiitti!!!

[...] Esitutkinnassa saadun selvityksen perusteella Palosaari on [...]

Minä en ole siis ollut esitutkinnassa, minua ei ole kutsuttu kuulusteluun, minua ei ole asiassani kuultu, mutta silti ratkaisu on tehty ja nyt tietooni saatettu.

[...] Linkin jakamisen voidaan katsoa tapahtuneen lähinnä ajattelemattomuudesta, kun ottaa huomioon, että Markus Jansson on omassa blogissaan kehottanut muita henkilöitä jakamaan kyseistä linkkiä[...]

Kyllä, näin on!! Koska
a) Taiteilia on joskus niin hajamielinen, että unohtaa mikä vuosi on meneillään. Totta!!
b) Fasistit tekevät aina sen, mitä taistelukaverit pyytävät!! Se on Fasistitaiteiliankin luonto pitkälti, ainakin jos kaverit ovat oikeita kavereita!! Meine Ehre heisst Treue!!!
c) Taitelia saa tieteilijä-egonsa olemassaolon vuoksi näköjään paljon aina ja missä vaan anteeksi, niin kuin Ylen toimittelijanaisetkin myös tietävät - koska on ajattelematon ja hajamielinen tutkiskelija ja ajattelija, jolle ulkomaailman jutut menevät aina vähän ohi, toisin kuin muille!!! Kyllä, Taiteilia ei jaa enää epäilyttäviä linkkejä!!! Toisaalta kuka vittu nyt tuollaista linkin jako-paskaa jaksaa tutkia ja tuomita. 


EDIT Sorry suvakit ja roskaväki.
 Teidän pitää alkaa käyttelemään enemmän mielikuvitusta rikosilmoitusten täyttelemisessä.
Niin, ei tämä ollutkaan kuin järjestyksessä kolmas tutkinta kohdallani kiihottelusta tai mielipiteitteni oikeellisuudesta. Ehdotan, että organisoitte, suvakit, keharit ja muu roskaväki, oman lautakuntanne, missä päätätte ja erottelette kuukausittain epäilyttävistä mielipiteistä ja näkemyksistä ne oikeat ja lailliset.

TOINEN EDIT Parikymppinen poikani, palestiinalaishuiveja osteleva kapina-aihioni, viestitti tämän blogin nähtyään: 
"Sielläpä on syyttäjällä hienot kirjeet"
"Meni melko pitkään lähettää yks kirje"

Kyllä!!!! Kolme vuotta ystävällistä vatulointia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti