-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 28. heinäkuuta 2017

Sebu!!! Älä kitise siellä saatana!

Sebastian Tynkkynen!!!

Mitä vittua iniset blogissasi, että bannia tulee facebookiin???!! Eikä tule, jos päivittää faceen mielikuvituksen kanssa!!

Zuckerberg ei siedä homoja eikä islamia, joten näistä aiheista jos päivittelee, niin se on varma, että bannit napsahtaa, niin kuin Sebulle!!!!

Fasistitaiteilia ja Valtakunnan Komentelija kertoo nyt Sebu-poitsulle, mistä pitää kirjoittaa, ettei bannia tule! Muutkin saavat ottaa opikseen! Typeristä aiheista jos jatkuvasti raapustelee ilman mielikuvitusta, niin kyllä kai siihen kaikki kypsyvät!! Sen sijaan pitää käytellä luovuutta ja puhua oikeista aiheista keharien internetissä oikeiden nimilappujen alta. Sodista ja seksistä!!! Sotaa ja verta!! Natsien ja islamistien lempiaiheet. Ja myös facebookin. Tissit ja terroristit!!! Valtakunnan Komentelija valaisee miten:

Pari päivää sitten Taiteilia ja Komentelija erehtyi päivittämään tililleen oman takamuksensa kuvan. Ei vittu!!! Se oli liian hyvännäköinen mistä kulmasta ja valotuksesta päin vaan katsottuna, joten Zuckerberg poisti sen!!! Tuosta vaan! Onneksi ei tili jämähtänyt poikkeen! Taiteilian perse poistettiin! Siitä Valtakunnan Komentelija suuttui ihan vitusti, koska eihän nyt kukaan halua laiton olla! Laiton perse! Deletoitu vedoten käyttöehtoihin!

No sittenpä Taiteilia seuraavaksi postasi tililleen tissiensä kuvan!!

a) joko tissit on vitun huonot, kun niitä ei poistettu,

b) tai sitten Zuckerbergillä on politiikka tässä! On! Taiteilia tietää, että Taiteilian tissit eivät ole ihan paskan näköiset, vaan päinvastoin saatana - eli politiikka tässä on se, että naisen takamus on laiton, mutta saman naisen tissit ei!!

Mikä vitun logiikka tuossakin nyt on!!!?? No jutkulogiikka saatana!!! Se pyörittää maailmaa, pyöritään mukana vittuillen sitten!!

Eli jos, Sebu, haluat kirjoittaa homoista, kirjoita heteroista. Kun Taiteilia haluaa postata tililleen takamuksensa kuvan, niin Taiteilia postaakin sen sijaan neljä kuvaa tisseistään!!! Eri kulmista ja valoista!!

Helppoa logiikkaa!! Ei paljon vaadi ymmärtelyä!!

Äläkä puhu, Sebu, islamista siellä mitään!!!! Mutta muista mainita, kun olet kirjoittanut pitkät rimpsut homoist.... ei, kun heteroista, niin mainitse lopuksi, että olet 'tässä näin nyt kirjoitellut nimenomaan heteroista, etkä homoista!!!!'

Sama pätee islamiin kuuleppa!!! Olettehan tajunneet jo sen, että facebook ei poista islamterroristien paskoja tappokuvia!!!! Ok??!?? Puhu, Sebu, siis islamin sijaan terroristeista äläkä islamista!!! Helppoa!!!! Islam on paskaa --> Terroristien (paskoja) kuvia tässä (näytä niitä paskoja tappokuvia, kuvallinen informaatio on sitä paitsi paljon tehokkaampaa jakamaan mielipiteitä).

Muistakaa!! Sotaa!! Verta!! Seksiä!! Tissejä ja terrorismia, niistä on maailma tehty. Muu on paskaa ja väsyttävää.


EDIT Koska epsanjan Komentajaa ei ole mainittu, niin mainitaan se tässä: tsemppiä! Kissoista sinulla on opittavaa semmoinen, että ne nostavat itse hännän pystyyn vaikka vittupäät kiusaavat niitä. Muista pitää häntä pystyssä, Komentaja.

EDIT EDIT Taiteilia ei tietenkään tarkoita että Komentaja olisi kissa, vaan hännistä oli puhe!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.