-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Näin vältyt muslimin himolta

Jotkut suomalaiset naiset pelkäävät muslimimiehiä. Pelon taakse verhoudutaan muutaman raiskaustilaston vuoksi.

Totta kai muslimimiehet ovat kristittyjä kantasuomalaisia kykenevämpiä sänkypuuhissa - miksi muuten suomalaiset naiset juoksisivat Turkissa seuraa hakemassa.

Mutta olen huomannut, että ihan kaikki suomalaiset naiset eivät välitä muslimimiehen huomiosta. Mitä silloin kannattaa tehdä?

Perinteinen luulo, että pukeutumalla pintaa näyttämättä välttyisi raiskaukselta, ei ihan muslimimiehen ollessa kyseessä pidä paikkaansa. 

Parempi keino onkin tehdä muslimimiehelle mieliksi. Jos et kykene tähän, olet mennyttä. Jos näytät liian suomalaiselta, olet mennyttä. Jos puhut liian äänekkäästi, olet mennyttä. Jos et tee, kuten muslimimies määrää, olet mennyttä. Usein suomalainen nainen ei kykene näihin, koska on liian suomalainen.

Suomalainen nainen kuvittelee olevansa luomakunnan kruunu. Suomalainen nainen kuvittelee, että voi olla miehen kanssa tasa-arvoinen, tai että biologiasta viis edes voisi olla tasa-arvoinen. 

Raiskaaminen on luonnon tapa osoittaa naiselle naisen paikka. Muslimimiehet ovat tässä edelläkävijöitä. 

Tottelematon nainen pannaan liekaan. 

Nainen, joka et pidä muslimimiehen huomiosta: älä pane vastaan, kun muslimimies tarttuu sinuun, vaan opettele nauttimaan seksistä. Olen huomannut, että muslimimiehiä vastustavat naiset ovat hyvin usein frigidejä, lapsuudessaan tai nuoruudessaan hyväksikäytöstä kärsineitä, hyvin seksikielteisiä naisia.

Pahin, mitä voit tehdä, on vastustaa muslimimiehen otteita. Silloin seksi muuttuu raiskaukseksi - siis sinun määritelmäsi mukaan. 

Ja oikeuslaitoksen, siis tällä hetkellä vielä. Mutta oikeuslaitoskin on pikkuhiljaa taipumassa muslimien lakien puolestapuhujaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti