-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Muslimi pyytää sisäministeriötä karkottamaan suomalaisia muslimirikollisten uhreja

Jatkan teemalla lähtekää suomalaiset vittuun Suomesta. Lähtekää suomalaiset vittuun Suomesta on teema, mikä syntyi vuonna 2013, kun pystyin tekstissäni todistamaan rasismin käytännössä toimivan kahteen suuntaan, eli että valkoinen ihonväri ei ole ainoa rasismiin syyllistyvä, ja valtamediaa vastaan väitin näin suomalaiselle yleisölle esittäen faktaa väitteideni tueksi. Olen jatkanut ja tulen jatkamaan tätä teemaa, koska haluan merkitä ylös tilanteen kehittymistä yhdestä näkökulmasta - siitä, että Suomeen muualta tulleet eivät suvaitse suomalaisia ja pyytävät näitä toistuvasti painumaan vittuun omasta maastamme - usein ihan suorin sanakääntein, kuten allaolevassa taas:

seuraavassa kuvakaappauksia yhdestä ja samasta keskustelusta, keskustelijoina suomalainen mies ja muslimimies.

Allaolevassa kuvakaappauksessa Suomessa oleskeleva muslimihenkilö ehdottaa keskustelussa, että Suomen sisäministeriön pitäisi hänen mielestään alkaa karkottaa Suomessa syntyneitä kantasuomalaisia, mikäli nämä ovat joutuneet muslimien tekemän väkivaltarikoksen uhreiksi ja siten näistä tapahtumista seuraavan 'rasistisen' mielipiteensä vuoksi - eikä keskittyä Suomen rajojen yli tulevien ulkomaalaisten ja mahdollisten terrorismikytkösten seulontaan ollenkaan.

Tämä vastaa ilmeisesti muslimien yleistäkin näkemystä, ottaen huomioon neljän vuoden takaisen radikaali muslimisaarnaaja Anjem Chourdaryn puheet Suomessa:

Islamin lippu liehuu vielä eduskuntatalon salossa
Helsingissä järjestettiin torstaina salaisessa paikassa tapahtuma, jossa puhujina oli radikaaleja muslimeja.
Tilaisuuden yksi puhujista oli radikaali muslimisaarnaaja Anjem Chourdary. Hänen johtamansa Islam4UK-järjestö on kielletty Britanniassa terrorismilain perusteella. Chourdary kohautti Britanniaa vähän aikaa sitten lausumalla, että pääministeri David Cameronin pitäisi kuolla. Vain pari päivää kohun jälkeen Chourdary suuntasi kotoaan Lontoosta Suomeen.
Brittilehti The Sun kertoo, että Choudary puhui Helsingissä 60 ihmiselle. Lehden mukaan Choudary kehotti kuulijoita nousemaan kapinaan ja ennusti, että islamin lippu liehuu vielä jonain päivänä Suomen eduskuntatalon salossa.

Euroopassa leviää sama tuuli:

Two Muslim politicians, who just won municipal elections in Belgium’s capital, Brussels have vowed to implement Islamic Sharia law in Belgium.
Koko teksti tässä


Tässä suomalainen henkilö kertoo keskustelussa, kuinka hän on joutunut 13-vuotiaana lapsena katsomaan vierestä, kuinka arabihenkilö on puukottanut hänen ystäväänsä, ja kuinka tämän jälkeen on tullut useasti pahoinpidellyksi somalien ja arabien taholta.


Tässä muslimi vastaa suomalaiselle tulleensa myös puukotetuksi 'natsien' taholta, ja että hänen serkkunsa melkein menetti henkensä 'natsien' käsissä (tuskinpa, 90-vuotiaat papat eivät pesäpallomailojen kanssa kaduilla heilu).


Tässä taas suomalainen henkilö kysyy, että käskettiinkö muslimien sitten myös suvaita 'natseja', jotka kävivät heidän päälleen, niin kuin suomalaisten on käsketty suvaita yltyvää väkivaltaa muslimien taholta jo vuosikausia, ja mikä on yksi katkeruutta aiheuttava tekijä. Muslimi vastaa moniselitteisesti, että ei suvaitse rasismia. Epäilen, että tämä vakiovastaus on muslimihenkilölle viranomaisten taholta Suomessa opetettu olevan paras kortti kaikkeen suomalaisten vastavikinään. Mistä tiedän näin olevan? Seuraavasta johtopäättelystä:

Miten tuo rasismin suvaitseminen pitäisi tulkita? Että ei suvaitse 'natsien' rasismia vai omaansa, missä ehdottelee pokkana sen maan sisäministeriölle, missä sattuu tällä hetkellä oleskelemaan, että kyseisen maan kansalaiset pitäisi hänen mielestään pidättää ja karkottaa? 

Myös muuten natsisaksa harkitsi juutalaisten karkottamista, ennen kuin syyllistyi isommassa mittakaavassa näiden säilömiseen keskitysleireille. Natseistahan tässä oli kyse, vai mitä mohammad?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti