-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Miksi suomalainen äärioikeisto ei menesty?

Alla oleva kommentti osoittaa

a) mikä suomalaisessa maahanmuuttokritiikissä on pielessä ja miksi suvakit pääsevät kerta toisensa jälkeen maahanmuuttokritiikin vaimentamaan

b) miksi suomalainen äärioikeisto ei ole sitten Lapuan liikkeen menestynyt. (En laske persuja 'äärioikeistoon'; minun näkökulmastani se on kepulainen puolue).


"Suvakki osasto tulkitsee tämän varmaan sillä tavalla että puukotukset ovat Israelin syytä, kun menivät kiristämään turvatoimia." Tällainen kommentti siis uutiseen, joka kertoi palestiinalaisaktivistin puukottaneen kuoliaaksi kolme juutalaista.

Mikä suomalaisen maahanmuuttokritiikin perustassa on siis pielessä? Se, että se ei ole tajunnut tai tiennyt (jos ei tiedä, pitää ottaa asioista selvää, pelkkä tietämättömyys on vuosikymmenestä toiseen todella huono selitys), että Israelin valtion perustaminen oli vikaan menneen maahanmuuttokritiikin (natsisaksa) (yksi) seuraus. Täten Israelin valtion toimien kritisoiminen on oikeaa maahanmuuttokritiikkiä, mitä harrastamalla suvakit saadaan vaimenemaan, koska Israelin valtion kritiikki ja arabien vapaustusliikkeiden tukeminen asettuvat historiallisesti oikeisiin asemiin toisiinsa nähden, ja ovat tietoteoreettisesti aukoton tapa hiljentää ilkeät vastaväitteet.

En kuuntele mitään typeriä ja oppimattomia vastaväitteitä. Katsokaa oheinen video ja opiskelkaa.


Miksi suomalainen äärioikeisto ei ole sitten menestynyt? Johtuen edellä selittämästäni tiedollisesta aukosta, ja siitä, miten tämän tiedollisen aukon ja sivistyksen puutteen vuoksi äärioikeisto on ollut hiljennettävissä koko ajan, ja naurunalainen, niin myös siitä, että äärioikeisto itse ei ole tätä edes tajunnut. Natsileima on leima, mitä esimerkiksi persut ovat pelänneet koko ajan. Natsikortin nakkelun vuoksi oli kausi, jolloin persuista erotettiin porukkaa. Niissä äärioikeistolaisissa pienpuolueissa, missä itse olen touhunnut, natsileima oli jotain, mitä piti kuulemma karttaa kuin syöpää (itse en karttanut, vaan otin silloin muun muassa swastika-tatuoinnin kainalokuoppaani, ja kerroin siitä ja monesta muusta faktasta avoimesti). 

Niin kauan kuin suomalainen todellinen äärioikeisto ei tunnusta historiallista paikkaansa sen omassa eurooppalaisessa kritiikin jatkumossa, on äärioikeisto kuin jalaton ja kädetön sotilas. Eli hyödytön. Paskaa. Tiedoton ja tiedostamaton. Naurunalainen ja täten aina hävetty natsileimojen vuoksi. Ja pysyy pienpuolueissa, jos edes niissäkään nykyään kun uusi roskaväki, eli sosiaalisista, sosio-ekonomisista ja sosio-kulttuurisista syistä vihaiset ja vihansa puuttuvien kognitiivisten taitojensa vuoksi poliittisesti purkamaan pyrkivät ihmiset täyttävät kaiken maailman rajat kiinni ja suomi ensin sitä ja tätä-liikkeet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.