-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 15. heinäkuuta 2017

Lähtekää suomalaiset vittuun Suomesta 2

Viisi vuotta sitten bloggasin maahanmuuttajien lapsista, joiden assimilaatioon kuuluu suomalaisten halveksunta, sekä maahanmuuttajataustaisista seksirikollisnuorista. Nyt nämä kakarat ovat kasvaneet isoiksi, eikä meno ole oleellisesti muuttunut (klikatkaa kuvia isommiksi, en ole tilanpuutteen vuoksi suurentanut niitä. Kaikki kuvat ovat samasta keskusteluketjusta, missä pari - kolme, neljä maahanmuuttajataustaista nuorta käy yhden suomalaisen päälle verbaalisesti - aivan niin kuin näiden harrastamissa joukkoraiskauksissa ja muissa pahoinpitelyissäkin on tapana fyysisesti - selvä roskaväen merkki):


'Jep, ruveppas arto rukoilemaan allahia et sun karvoii edes pelastettais'. Tässä kommentissa assimiloitunut halveksii itse itseään eli omia juuriaan, vanhempiaan, isånmaataan ja uskontoaan, koska oikea muslimi ei ikinä puhuisi omasta jumalastaan näin halveksuvasti. Millainen on suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuus, kun osa siitä halveksii isiään, vanhempiaan, kotimaitaan, uskontoaan ja itseään ja toisaalta suomalaisia ihmisiä joiden keskellä elävät? Mitä nämä ihmiset täällä tekevät ja millä tavalla he voivat olla hyödyksi yhteiskunnan rakentamisessa?
'hyväksikäytämme suomen laki. Jos persettäs kutittaa nii käy huutele kaduilla mutta laki on laki.' Tässä kommentissa myönnetään suoraan se, mitä me maahanmuuttokriittiset olemme pelänneet yli kymmenen vuotta: Suomen liberaaliin demokratian periaatteeseen pohjautuvaa lainkäyttöä käytetään härskisti maahanmuuttajien ja assimiloitumaan pyrkivien taholta hyväksi. Rangaistuksethan eivät ole järin isoja henkeen ja terveyteen kohdistuvissa rikoksissa, ainakaan yhtä isoja kuin lähtömaissa, missä käsi hakataan poikki pelkästä nälkäänsä leivän varastamisesta. On helppo halveksia suomalaisia, raiskata ja pahoinpidellä, kun siitä ei tule välttämättä edes linnaa.'Toni tervonen ooksä varmaa ettet pistä artoo enemmän kuseen noilla sun "kuvakaappauksilla"' Tässä ilmenee edellisen kuvan aihelma, eli tietoisuus siitä, että Suomen laki ei suojele suomalaista, eli että suomalaista voi kohdella näiden mielikuvituksessa miten vaan. Islamin kulttuurista peräisin olevalle se, että oma suku, perhe ja klaani, omansukuiset (sivistyneessä yhteiskunnassa valtio) eivät suojele sinua, on sama kuin että olet hylkiö, paskaa, roskaa. Juuri tällaisia me suomalaiset olemme näille maahanmuuttajalapsille."Tästä sulle koraania'
[kunnioita ja ylevöitä kaikki ihmiset riippumatta uskonnosta, väristä, rodusta, sukupuolesta, kielestä, yhteiskunnallisesta asemasta, omaisuudesta, syntyperästä, ammatista ja niin edelleen. Koraani]. Tämä kommentti edellisen kielenkäytön jälkeen osoittaa irstaasti monikulttuurisen ideologian tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden vaateen kaksinaamaisuuden, valheen ja paikkansapitämättömyyden. Sen, mistä me suomalaiset saamme päivästä toiseen kärsiä. ' metsä mies ei osaa muuta ku suomea!' Tämä kommentti osoittaa halveksuntaa ja tietämättömyyttä 
a) suomalaista maailman korkeatasoisimpaan kuuluvaa koulutusjärjestelmää kohtaan. Suomessa kaikki lapset saavat vieraiden kielten opetusta viimeistään 9 vuoden iästä. Samaa ei voi sanoa arabian kieltä äidinkielenään puhuvista, joista suurin osa - ei puhu kuin arabiaa. Miksi? Siksi, koska heidän koulutusjärjestelmänsä ovat romahtaneet ajat sitten - ja ehkä myös siksi, että ilmiselvästi koulussa ei ole Suomessakaan istuttu, koska ei tiedetä, että kaikki suurten ikäluokkien jälkeiset suomalaiset puhuvat englantia - toisin kuin nämä penikat eivät puhu edes suomea (mitä ne puhuvat?). Olette varmasti jo havainneet karmeat kirjoitusvirheet, kielioppivirheistä puhumattakaan, näillä penikoilla. Mitä Suomi tekee tällaisella sivistymättömällä ihmissaastalla?

b) halveksuntaa suomalaista metsää kohtaan. Metsä on suomalaiselle yhtä pyhä kuin allah on näiden penikoiden isille. Tämä on sodanjulistus näitä untermenschejä kohtaan.
Ja väärin, dina ja mut kusiaiset siellä ruudun takana: me viemme teidät metsään talvella ja jätämme sinne. Oppikaa tai kuolkaa sinne, aavikon kamelinpaskat. Luonto on aina suomalaisen puolella, ja jos pyrit hengissä selviämään, opi suomalaiseksi, muuten kuolet. Talvisota ja Neuvostoliitto opettavat. Ja sillepä sinä tyttönen ja miehen kuvatukset ette voi mitään!'Ja nostakaa teijän veroprosenttia et raukat uudet pakolaiset saisivat elämän alku☺️'
Kovilla tuloillaan ketjussa pullisteleva dina-tyttönen, hiusalan perustutkinto-opiskelija (nyt kaikki ymmärtävät, että dinan tulot ovat ja pysyvät alle keskitason, ellei sitten harrasta maailman vanhinta ammattia, mikä voi olla todennäköistä, kun kerran tuloilla kehuskellaan hiusalan perustutkinnolla), käskee meitä suomalaisia raatamaan niska hiessä, jotta maahan saadaan lisää tällaista kamelinpaskaa. Mitäpä arvelette suomalaiset? Mihin tungetaan dina ja sen kaverit?

Lisäksi hieman huvittaa tyttösen virkkeet: "Toni sä oot niin tylsä ihminen ja yrität hypätä tähän junaan vähä myöhäs. Mee ettii toine ketju johon sut ehkä päästettäis mukaan " 
Tyttö ei ole ymmärtänyt, että sosiaalisen median keskusteluun voi kuka tahansa ottaa osaa eikä se ole aikamääreillä määritelty tila. No, huoh, mitäpä muuta tällaiselta roskaväeltä odotatkaan, kuin alempiarvoisuutta.---------------------------------------------------------------------
Eli toimenpiteet, mitä ehdotan jotta tällaisen roskaväen varttumiselta kansan keskuuteen vältytään, ovat (kun selvästi vanhemmat ovat nyt kasvatustyössään epäonnistuneet):

1. Lain pitää suojella suomalaisia. Kaikki laki pitää uudistaa niin, että laki suojelee suomalaisuutta. Kantasuomalaisen tai suomalaisuuden loukkaamisesta pitää antaa uhkeita päiväsakkoja, ehdollista tai ehdotonta. Lisäksi kaikki henkeen ja terveyteen liittyvä lainsäädäntö pitää koventaa ehdottomiksi tuomioiksi ja eristystuomioiksi. Nämä tiedoksi sisä- ja oikeusministeriöön ja muihin asioista päättäviin elimiin.

2. Assimiloituvat penikat pitää viedä metsään ja jättää sinne. Meillä Suomessa on sanonta, että Siperia opettaa. Siperialla ei tässä tarkoiteta yökerhoja tai jalkapallon peluuta osana integeroitumisharjoituksia. Assimiloituvat penikat ja aikuiset pitää määrätä metsäleireille, jossa oppivat arvostamaan metsää, luontoa, suomalaisuutta ja yhteisyötaitoja suomalaisuuden kanssa. Tämä tiedoksi opetus-, kulttuuri- ja sivistyssektoreille tässä maassa. 

3. Kasvatustyö on vanhempien vastuulla. Mikäli tulos on yllä olevaa sontaa, niin vikuroivat lapset pitää huostaanottaa (siihen Suomessa on erinomainen lainsäädäntö ja käytänteet) ja sijoittaa uudelleenkasvatuskeskuksiin, missä lapsista tehdään suomalaisia monikulttuurisen ideologian, eli ylläosoitetusti, valheen imeyttämisen, sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti