-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Arjalaiset!! Takkulaiset!! Tappokäsky rajakkihuorille!!

Oikeus elää!!! Ilman rajakkihorojen perseilyä!! Sitä perseilyä on jatkunut nyt kohta kymmenen vuotta! Rankaisematta!!! Ellilän tissiposki on henkilö, joka ei tietenkään kehariudelleen mitään voi, mutta samalla se keharius tuo mukanaan hankaluuksia, kun kehari sotkee asioita, mitä ei tunne eikä osaa hahmottaa!!!

Tämä on tappokäsky ja tappolupa Fasistitaiteilialta vasemmistoanarkisteille ja Ihanille Arjalaisille rajakkilampaita kohtaan!! Vuotakoon lampaan veri halal-teurastuksessa! Turpaan vaan ihan vitusti Taiteiliankin puolesta, aina kun tilaisuus tulee!!! Yes!!!

Taiteilia antaa Ihanille Arjalaisille ja toverianarkisteille nimiä tiskin alta, kun pyydätte. Tässä ei leikitä enää! Tyhmyys on ollut aina paremminvoinnin tiellä, niin nytkin. Paremminvointi on Taiteilian, Ihanien Arjalaisten ja Anarkistien yhteinen tavoite!

Taiteilia on tässä vaiheessa vielä niin poliitikko, että ei julkaise nimilistaa virallisesti julkisesti tässä blogissa, koska myös Tampereen yliopiston ihanassa JK:ssa opetettiin näin, että poliitikot ovat aina vallan tasapainossa äänestäjän yläpuolella, joten perseily sikseen poliitikon puolesta! Mutta kuinka kauan Taiteilia kuvittelee olevansa muka poliitikko, kun ei oikeasti sitä enää ole!!??!

Myöskään Taiteilian Ihanalle Arjalaiselle Mieskerholaiselle Taiteilia ei ole vielä antanut nimilistaa, eikä edes vihjannut loukkauksista, koska silloin se olisi saatana menoa, ja Taiteilia vielä katselee menoa vähän aikaa!!! Mieskerholainen on ennenkin hakannut ihmisiä pyörätuoliin ja säästynyt vankeusrangaistukselta saatana!! Mutta kuinka kauan!!? Tässä on otettava huomioon sekin, että kohta esivallan kärsivällisyys on vittu loppu ja mieskerholainen saa oikein kunnon potin, koska on vittu MIESKERHOLAINEN!!!! Ja Arjalainen!!!!! Ihana!!!!EDIT Tämä tappolupa EI KOSKE KAIKKIA rajat kiinni-liikkeiden jäseniä, vaan TIETTYJÄ! NIMETTYJÄ!! NIITÄ JOTKA OVAT TAITEILIAA LOUKANNEET!!! ESIMERKIKSI TAITEILIAN TAITEILIJAYSTÄVIEN PÄÄSTÄ EI SAATANA HIUKSIKAAN KATKEA VITTU!!!!! REMEMBER!
NIMILISTAN SAA KUN KYSYY!! KAIKKIA RAJAT KIINNI-IHMISIÄ EI SUMMA MUTIKASSA MÄTKITÄ TURPAAN, MUUTEN TAITEILIA SUUTTUU VIELÄ ENEMMÄN SAATANA, JA SUMMA MUTIKASSA TURPAAN MÄTKIJÄ PÄÄSEE ITSE TAITEILIAN TAPPOLISTALLE!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti