-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 13. heinäkuuta 2017

Arjalaiset kävelevät pitkin teitä

Vampyyrisulttaanitar kuuli tarinan, mutta ei ole tarkistanut sen todenperäisyyttä eikä faktoja asiasta. Tässä huhussa kerrotaan, että Ihanat Arjalaiset kävelevät pitkin teitä joka paikkaan.
Ihana Arjalainen

Toisaalta Vampyyrisulttaanitar ei viitsi penkoa tarinan lähdettä esiin, koska ei ole tarkoituksenmukaista etsiä asiattomuuksia lähteiksi.

Tarina jatkuu ilmeisesti niin, että koska Arjalaiset kävelevät poikien kanssa joukolla joka paikkaan, niin komukkamaalaiset virkafeministit pyrkivät tässä Arjalaisia estämään, eli opastamaan, että pitää kävellä tien viertä ja pengerryksiä myöten.

Komukkamaalainen virkafeministi ei ymmärrä, että Ihanilla Arjalaisilla on machokulttuuri. Se sama, minkä suomalainen mieskin haluaisi palauttaa itselleen.

Eurooppalaista mennyttä arjalaista machokulttuuria
Nyt myös eurooppalainen ja suomalainen äärioikeistolainen kritiikki on mennyt vikaan siinä, että kukaan - pois luettuna Vampyrisulttaanitar - ei ymmärrä, että politisoituneen feministiosion hömppä ei kuulu äärioikeiston agendaan.

Äärioikeisto kuvittelee - väärin - että sen pitää kompata tätä feministihömppää ruotimalla arjalaisten käyttäytymistä.

Tämän vuoksi suomalainen äärioikeisto on voimatonta ja kansan silmissä olematonta, pois pyyhittävää roskaa. Suomalainen äärioikeistolainen kritiikki ei kykene palauttamaan edes miehilleen itsekunnioitusta palauttamalla miehisen kulttuurin Suomeen  - kuinka sitten muille?
Ote Vampyyrisulttaanittaresta. Huomaa myös taka-alalla syntymäpäivänsankarin lippu, joka tosin on hieman väriään menettänyt satavuotisen Kirkonmaalla oleskelunsa päätteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti