-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 10. kesäkuuta 2017

Voi ei, internetneitsyyteni on iäksi mennyt!

Tuli neitsyys mieleen nyt, kun Jussi Halla-aho valittiin persujen johtajaksi. Jussi on sentään kahdeksan vuoden aikana ehtinyt pyöritellä peräti kahta naista.

Toinen juttu, mikä yhdistää taiteilian mietteet neitsyyteen tänään, on se seikka että taiteilia on reflektoinut aiempia internetmöläytyksiään taiteilian mestarin nykyisiin möläytyksiin, ja tullut tulokseen, että internetneitsyyden voi menettää! Sellainen neitsyys on olemassa!

Internetneitsyitä ollaan, kun ei ymmärretä, mikä ero on internetpersoonalla ja tosielämän persoonalla. Se on ihanaa aikaa! Ollaan niin fresshejä!! Ihanan puhdasta ja likaantumatonta vittuilua! Keskeytyksettä!

Mitäpä tuumitte kansalaisten kohtaloksi, jos asetamme lähes neitseellisen Jussin ulkopolitiikkaan muka kovilla ampumaan??!

No, yhtä paska kohtalo kuin tähän mennessäkin, eli siinä mielessä maailma ei käänny, ja rauha säilyy.

Neitsyys ja pakonomaiset äänestyskuviot. Politiikassa touhuavien neitseiden vuoksi maailma ei ikinä muutu. Neitsyet ovat vallankumouksille vaarallisia!!

Mutta internetneitsyys ja neitsyys ovat ihan eri asioita. Neitsyys on vaaraksi kansalle, kun taas internetneitseen raapustukset ovat niin ihanan järisyttävää ja aivoja kääntävää luettavaa. Niillä voidaan maailmaa muuttaa!! Yes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti