-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Saatana!! Ämmät touhuaa persuissa!!

Taiteilia pöyristyi eilen, kun luki intternetissä jonkun persunaisen rajoittelevan taiteilian taistelutoverin poliittista mielipidettä! Persut ovat alkaneet röyhkeiksi!  Heti kun päästään kunnolla otsikoihin ja hallituksia halkomaan, niin alkaa vittuilu!!

Toveri sanoi mielipiteenään, että Halla-aho on vähän kehitysvammainen. Ja heti joku ämmä tunki siihen käskyttämään niin kuin lastentarhalaista, että ei, kuulepas jo on hävytöntä puhetta! Hävytöntä puhetta muka! Saatana, me puhumme mitä haluamme! Kukaan ei estele, eikä varsinkaan persuämmät. Me ei olla enää lastentarhassa, vaikka käytöksestä voisi lukea mitä vaan. Ei kiinnosta.

Ämmät touhuavat siis persuissa! Persuporukka onkin siis yksi iso lastentarha, missä ämmät rajoittelevat ja kontrolloivat. Vitun persut. Pyhät persut muka.

Nyt on tultu kuulkaa siihen pisteeseen yhteiskunnassa, että persut ovat ihan vasemmistolaista sakkia. Ne kuuluvat samaan pankkieliittiin kuin kaikki muutkin puolueet. Fasistitaiteilia taisteluporukkoineen suunnittelee vastaiskua pankkieliitille, mutta yhtään jutkua siihen vastarintaryhmittymään ei oteta!! Ei yhtään!!

Nyt on vaihtoehdot siis vähissä!

Pieni Suomi taitaa olla ihan vitun hukassa, koska Suomi on niin pieni, että täältä ei saa kerättyä kunnon fasistiarmeijaa pankkieliittiä kaatamaan. Ei popula riitä!!! Kaikki ihmiset ja persut tykkäävät vaan pankeista ja jutkuista ja niiden kusetuksesta ja palestiinalaisten lasten ampumisesta ja Israelista ja muslimiradikaaliterrorismista!! Varsinkin Mossadin mussukat ovat näiden persuämmien mielikuvituksessa niin iiii-haniaaa. Persuämmät ja muut ihmiset ovat niin laiskoja, että ovat muuttuneet ihan jutkuiksi. Sitä kusetetaan, joka kusettaa!! Koska ovat laiskoja ajattelemaan!! Yhtälöt päässä eivät yhdy! Sitten persuämmät luulevat, että tämä on paras yhtälö, ja sopivapuhetta, että yhtälöt eivät yhdy!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti