-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 22. kesäkuuta 2017

Taiteilian kriisi on ohi!!

Taiteilialla on ollut armoton hiuksiaraastava kriisi ehkäpä pari vuotta. Eka tuli muslimikuningas ja nussi vittu aivot taiteilialta pihalle, vaikka ei taiteilia sitä ennenkään ollut ilman ollut, kun kymppitonni äijää on mittarissa. Voi sitä ihmetyksen määrää silloin, mikä mies!! Ja muutenkin, vanhempi herrasmies kaikenlaisissa mieskerhoissa!! Taiteilia ei silloin tiennyt, että voi olla ilman tatuointeja mieskerhoissa!! Mutta voi! Ja siihen loppui taiteilian nussimiset muutenkin saatana. Siis työn puolesta. Muslimikuningas näytti kaapin paikan kaikenlaisissa muissakin ammattitouhusteluissa! Taiteilian kesyttämiseen tarvittiin siis muslimikuningas, vaikka se on jo aika älytöntä kyllä!! Niih!!

Seuraavaksi taiteilia oli kuolla! Ei kun siinä välissä taiteilia oli kovassa koulussa ja prässissä, missä opetettiin taiteiliaa oikeaksi tieteilijäksi. Mutta tuli ongelmia, koska kolme vuotta aiemmin valtakunnansyyttäjä oli pakottanut taiteilian teipittämään suunsa!! Miten vitussa teet uskottavaa tiedettä, jos suu on umpeen ommeltu??? Etpä niin teekään, ja taiteilia vannoi vielä löytävänsä uudelleen poliittisen äänensä koko paskakasan takaa. Tässä vaiheessa kuolema kolkutti taiteilian porteille!! Stressiin voi kuolla, ja myös lääkäri kehotti taiteiliaa avaamaan suunsa uudelleen ja puhumaan vittu ihan kaiken, mitä mieleen juolahtaa! Nyt oli kovat piipussa ja henki oikeasti kyseessä. Puhu tai kuole! Ole vittumainen tai kuole!! Ole oma itsesi  - tai kuole!!! Taiteilia valitsi tietty elämän!! Ja tieteenteon.

Terveisiä paskarinteenmäelle kaupunki Isoon Kaupunkiin ja Valtakunnanteloittelija Jorma Kalskeelle!! Saattaa olla, että vielä kalskahtaa!

Ja sitten se tuli sieltä, kovan työn ja synnyttämisen tuloksena. Vittuilupuheen ylin taidonnäyte, rakkauspuhe. Vihapuheen aika on mennyt. Rakkauspuhe on pahempaa kuin vihapuhe, koska rakkauspuhetta vihaavat tasaisesti melkein kaikki ihmiset, paitsi oikeasti nussivat ja seksiä rakastavat ihmiset!! Mitä ei ole maailmassa kovinkaan montaa, lukuunottamatta Komentaja Aaltoa, Hugh Hefneriä, Fasistitaiteiliaa ja joitakin muita. Muut harrastavat seksiä häpeällisesti peiton alla ja pissaavat seinille ja riisuutuvat pimeässä, ettei vahingossa tule ymmärrystä että on jotakin sukupuolta saatana!! Rakkauspuheella pystyy tukehduttamaan omaan sontaansa melkein kaikki!! Ne tukehtuvat ja yökkää. Ei vittu, mitä paskaa!! Eikä!!! Mutta tuomioita on vähän vaikeampi annella kuin perinteisestä vihapuheesta. Provokaatio on täydellinen, aukoton, nerokas!!! Kaikki saavat turpaan!

Ja tänään fasistitaiteilia tajusi, että kriisi on ohi, ja hengissä selvittiin sittenkin. Vaikka kiloja lähti muutama, mikä taiteilian hennossa varressa vähän näkyy, mutta kyllä ne takaisin tulee ja kunto on fataalinen! Vaikka en tiedä, mitä siitäkin hyötyy, kun nyt kaikenlaiset teinipyllyn kyttääjät on taiteilian kiusana! Vaikka oli ne ennenkin kiusana niin paljon että ilmaiseksi ei tarvinnut antaa. Kenellekään! Ei edes Herra Iso Herroille! Pääasia, että on kehitettynä uusi vittuilupuhe!! Se on vittu pääasia. Poliittinen ääni on takaisin kidnapattu valtion valtakunnanteloittelijan kaapeista, joka ei onnistunutkaan teloittamaan taiteilian ääntä. Taiteilia on kohonnut astetta ylemmälle tasolle, ja tajusi samalla, että nyt on niin paljon politiikka taaksejäänyttä elämää!! Politiikan väännöt näyttäytyvät tylsinä ja mielenkiinnottomina. Toimintaa sen olla pitää! Mutta ei suomalaisten rakkauspuhetta vieroksuvien ja itsensä liian vakavasti ottavien Puoluelaisten kanssa, ei, nämä eivät ole tajunneet, että elämä on vitun lyhyt loppujen lopuksi, ja että kukaan ei ole aluksi toisten mielestä vakavasti otettava, ja lopussakaan erittäin harvoin ja vain poikkeustapauksissa. Jos joku kuvittelee, että on, niin on kehari! Ja niitä on paljooooon.

Vain toiminta merkitsee, ja sillä on merkitystä. Jauhakoot muut politiikkasössötystä maailman tappiin, niin kuin ovat tehneet maailman alustakin asti, ja millä tavalla maailma näyttäytyy muka vakavammin otettavana tänään kuin eilenkään?? Sillä tavalla, että nyt on internetti, missä soittaa suuta!! Ei muuten! Ihmisiä jopa ehkäpä kuolee politiikan seurauksena enemmän kuin ennen!

Mutta nyt fasistitaiteilian pitää saada posken soittamisen sijaan oikeaa toimintaa!!!
Fasistitaiteilia
Lopettakaa siellä taiteilian sometilien ja sähköpostien hakkerointi! Tämä on sanomani tänään! Tänään facebook ilmoitti vaihteeksi, että on sulkenut taiteilian tilin, koska siellä on havaittu epäilyttävää toimintaa, ja pyysi taiteiliaa vahvistamaan vittu oman tilinsä!! Mikä nöyryytys. Taiteilia ei perustele puolueita eikä anna osaansa Turkin vallankaappausyrittelyihin eikä muidenkaan maiden!!! Jos facebookki ei saa olla rauhassa, taiteilia käy räiskimässä!!!! Nyt on vittu mossadin mussukoiden ja muiden söpöstysten leikit taiteilian kanssa niin leikitty!!! Moskovasta ei myöskään tarvitse samoja taiteilian blogiräpäytyksiä yöstä ja päivästä toiseen ihmetellä!! Ei ne ihmettelystä muutu, tavatkaa ne ja kuvatkaa arkistoihinne, ei tarvitse taiteilian blogia klikkautella siellä!!

Nyt olette reunalla! Roikkumassa! Saatana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti