-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Taiteilia sai vitunmoisen päänsäryn!!!

Koska Fasistitaiteilia on päättänyt ottaa taas omansa, on taiteilia alkanut taas törmäämään tyhmyyteen. Viime yönä taiteilialla oli univaikeuksia, ja ne johtuivat ihmisten tyhmyydestä, mistä taiteilia oli juuri ennen nukahtamistaan joutunut lukemaan ja olemaan sen tyhmyyden kanssa vuorovaikutuksessa. Voi vittu!!! Mitä paskaa!!!! Kauheita painajaisia!! Nukahtamisvaikeuksia!

Sitten vielä taiteiliaa kiusasi joku pikku demoni, mikä täräytti sänkyä aina juuri kun taiteilia oli nukahtamaisillaan!!! Saatana!!! Sen siitä saa, kun alkaa mustan magian loitsujen kanssa leikkimään, niin kuin taiteilia! Mutta ei auta, taiteilia on päättänyt taivuttaa todellisuuden omaan tahtoonsa, ja se tapahtuu!! Onneksi demoni lähti vittuun, kun taiteilia vähän kirahti sille.

Lopettakaa tämän blogini selailu sieltä Venäjältä!!! Selailu käy loogisesti yksiin facebookkailuni kanssa! Taiteiliaa vituttaa, ja on antanut facebookissa maidanin perseen vesilätäkössä kastelijoiden kuulla tänään kunniansa. Maidan hajotettiin tasan tarkkaan siksi, koska edes poliisi ei pelkää maidanin maailmassa eläjiä, toisin kuin matuleiriläisiä, koska matuleirissä elää poliisissa samaan kategoriaan laitettuja ihmisiä kuin taiteilia. Tai siis se, että ollaan samassa kategoriassa, ei ole peruste leiriin koskemattomuuteen, vaan se, että se kategoria on yhteiskuntarauhalle ja - järjestykselle vaarallisuus!! Kyllä!!! Taiteilia epäilee, että vain kansalaissodan vuosina, jos kohta Lapuan liikkeen tai vaaran vuosien aikana, tai toisen maailmansodan ss-joukoista palaavien miesten kohdalla myös, on viimeksi samoilla perusteilla rikosoikeudellisen tuomion saaneita kuin taiteilia!!! Mutta ei ole tutkinut, ehkä joskus oikeasti historiantutkii asian!! Yhteiskuntarauhalle ja -järjestykselle vaarallinen henkilö! Jos haluatte siellä maidanissa olla uskottavia, niin teidän pitää OLLA laittomia laittomien TEKEMISEN sijaan. Uskottavasti laiton ollaan, kun osataan olla väleissä poliisin kanssa ja käyttäytyä hyvin kanssaihmisiä kohtaan, mitä paremmin, sen uskottavimpia beibet, ja valita taistelut vaarallisuuden signaalien antamisen aikana, ennen niitä ja ETENKIN niiden jälkeen!!! En oleta, että kukaan maidanilainen ymmärtää, mitä äsken luki, pois lukien tietysti Epsanjan Sotilaskomentaja, joka ymmärtää lähes kaiken maailmassa ja nimenomaan nämä tällaiset asiat kuin omat taskunsa!! All Right!!?!!

Kyllä!!!

Nyt taiteilia sai päänsäryn tyhmyyden lukemisesta ja kuulemisesta! Vittu saako edes unta ensi yönä!??? I dont know.

Venäjä!!! Moskova!!! Selaatte ahkerasti blogia, missä kerron että Bonnie asuu taiteiliassa!!! Asuukin, ja kun taiteilia suuttuu, niin taiteilia ottaa luonteensa toisen puolen käyttöön sujuvasti ja ihan huomaamattaan kokonaan - mikäli ainakin jos asia on suuttumisen arvoinen, monesti ei ole, koska maailmassa on miljoonia löysiä pikkuasioita -  ja taiteilian luonne muuttuu vittumaiseksi, kylmäksi ja omavaltaiseksi!! Näin olen huomannut!! Mutta väärin, se persoona ei ole taiteilialle tuntematon tai outo, vaan taiteilialle tuttu! Hyvin!! Täysin siinä vaiheessa taiteilia voi unohtaa yhteiskunnan säännöt, ainakin jos se unohtaminen palvelee taiteilian asian etua, ei muuten, ja nimenomaan niin!! Selektiivista suuttumista siis! Kerran teeskentelin hullua, mutta se oli nuorempana, tosi nuorena, ja täysillä meni!! Enää taiteilia ei jaksaisi teeskata sekopäätä, se on aikaa vievää ja pitää tuntea byrokratia ja marssijärjestykset. Mutta taiteilia tuntee!!! Taiteilia pääsi suljetulle vähäksi aikaa kokeilemaan hulluilua ja sillä tavalla vittumaisesta äijästä eroon! Täysin!!! Completely! Scary! Tulipahan hullujen huonekin katsastettua, ensimmäiset vaarallisuuden signaalit annettua pollareille, ja parempaa porukkaa siellä asuu kuin miljoonan omakotitaloissa! Vittu suljetulla ilman diagnoosia!!!Moni ei ala taiteilian kanssa somessakaan nykyään vastaan väittämään, ja jos erehtyy, niin ei koskaan enää, niin kuin ei suvakkikommentaattori jukka virtanenkaan, ynnä moni, moni muu! Never again. Mistähän sekin johtuu?? Vielä on vankila kaikista instituutiolaitoksista katsastamatta taiteilialta, ja sinnekin taiteilia pyysi armolliselta tuomarilta vittu pääsyä pahasti blogiinsa kirjoittamisen jälkeen, mutta se arvollinen rouva Tuomari ei päästänyt Taiteiliaa edes vankilaan saatana, luoja ties mistä kummallisista syistä!!!! Kysyi vaan, että miksi haluat vankilaan. Taiteilia ei viitsinyt siinä päräyttää, että siksi jotta pääsen katsastamaan sen noin niin kuin instituutiona ja laitoksena!!! Mielenkiinnosta! Taiteilian pitkä marssi läpi instituutioiden! Kuulostiko tarpeeksi marxilaiselta???

Selaatte myös blogia, missä taiteilia miettii onko narsisti. Kauheata ihmisten kategorisointia! Moskova! Kysykää asianne taiteilialta suoraan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti