-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 24. kesäkuuta 2017

Taiteilia pääsee kohta räiskimään!!!

Taiteilian prosessi etenee.

Nyt ollaan edetty siihen pisteeseen, mihin jäätiin viime kesänä. Taiteilian matka pois järjestäytyneen yhteiskunnan sääntöjen sisältä on saanut potkun. Kahteenkymmeneen vuoteenhan taiteilia ei ole niitä sääntöjä noudattanut, koska fasistitaiteilia on huora!!!! Olen vaan teeskennellyt olevani vittu poliitikko!!! Ja paljon muuta sälää, voi voi. Huorat ei paljon mitään sääntöjä kumartele, jos säännöt ei sovi, ja huora on häpeämätön, sanoo rajakki. Kyllä!!!! Tietäisittepä enemmän! Mutta ette tiedä!!!

Tänään taiteilia on muistellut Vihreiden lapsipoliittisen työryhmän mokailuja. Siellä oltiin aikoinaan sitä mieltä, että Suomessa lapsia ei kuole pahoinpitelyihin. Toki Pikku-Erikan tragedia oli vasta tuleva, siitä jälleen sellaiset osanotot äidille, että muut ei vittu tajua tästä vitusta yhtään mitään!!!!!! Elelette kuplassa vaan! Oma maha täynnä, kaikki hyvin. Saastat.

Vihreät jättivät siis huolen lasten oudoista kuolemista lapsipoliittisessa työryhmässään vähemmälle ja keskittyivät enemmän sijaisperheiden vanhempien oikeuksiin! Tappo-oikeuksiin!! Murhaamiseen ja tupakalla pahoinpitelyyn!! Köysillä syöttötuoleihin kiinni sitomiseen!! Vitunmoista porukkaa!

Näitä taiteilia on tänään mietiskellyt, ja taas  on noussut mieleen kuvat jutkujen tappamista ja kiduttamista palestiinalaislapsista.

Nyt vittu tulee kohta turpaan, mutta ei täällä Suomessa järjestäytyneen yhteiskunnan sisällä. Taiteilia on päättänyt kasvattaa tuon yhden sadon vielä omilleen. Kaksi muutahan onkin jo. Taiteilia on kasvattanut ihan oikean vastarintataistelijan, voi kun keharit eivät edes ymmärrä vielä, ja se on hyvä, taiteilia tuntee lapsensa ja itsensä ja lapsen isän, ja kun nämä pannaan yhteen, niin vittu soppa on valmis hörpittäväksi niiden ketkä ansaitsevat varman koston! Niitä on paljon!!

Oikeuslaitos, poliittinen syyttäjäelinkin, poliisit yli rajojen ja tiedustelut ynnä vittu sosiaalihuorat tuntevat lapsen äidin, poliisi ja oikeuslaitos lapsen isän ja poliisi ja armeijan kutsuntalaitos vittu lapsen, niin että taiteilian juhannus on lokoisa ja täynnä euforiaa! Kosto kulkee ainakin toiseen polveen!!! Mainittakoon tässä myös se toinen kasvatettu sato, josta tulee vittu oikea taiteilija Lontoon ylimmässä taiteilukoulussa!!! Ei paha!! Taiteilia on tyytyväinen, koska lapsesta tulee taiteilija.

Taiteilia ajatteli ensin, että tässä menee vielä kauan, ennen kuin se viimeinenkin sato on ulkona, mutta ei välttämättä mene!! Sillä taiteilian aiemmat sadot ovat melko varhain lähteneet ja naureskellen hosuneet taiteilia-äitiä, että älä Mama huolehdi, kyllä me pärjätään!! Ja ne pärjää, sillä tavalla Mama ja lasten isä on hyvin kasvattelutyönsä tehnyt!!!!

Mutta nyt!! Taiteilia on etsivä taistelunsa. Taiteilia selvisi ihan äsken edellisestä, kun oli kuolla suomalaisessa sananvapaustaistelussa, mutta ei kuollutkaan, no siinähän olisi kehareilla ja muulla äärioikeistolla vallan housut revenneet. Päästiinpä huorasta vittu!!!! Yes!!! Ja pääsette kyllä! 'Meidän naiset haisee vaan homeiselta pullalta eikä tuoreelta pillulta, ei niillä pillua olekaan koska me ei osata naida, ja muutenkaan meidän naiset eivät ajattele itse'. Jo nimitys 'meidän naiset' on kaikenpuhuva. Kollektiivi!!! Naiset on muka joku luokka ilman henkilöitä!!! Mutta kuulkaapa lihavat tissiposket, mikäli nainen ajattelee itse, niin ennen pitkää sitä alkaa kehariyhteiskunnassa vituttamaan, ja sitten käy niin kuin taiteilialle, eli vittu kaikki pollarit ja syyttelijät äärivasemmistosta alkaen on ollut taiteilian etenemisen kiusana, kunnes taiteilia siis nyttemmin tajusi, että täällä Suomessa se taiteilian taistelu ei ole oleva. Se on Afrikassa tai vittu Väli-Amerikassa!! Siellä sujuvasti naisia, mitkä ovat pyhiä, loukataan jatkuvasti ja näiden kersoja saatana!!

Eli kun vituttaa armottomasti ja kaiken aikaa kaksikymmentä vuotta, nainen ennen pitkää tarttuu aseeseen. Vittu valtakunnansyyttelijä oli oikeassa. Taiteilia on yhteiskuntajärjestykselle ja -rauhalle vaarallinen!!! Mutta ei Suomessa! Siinä syyttelijä oli väärässä saatana!! Tyhmä!

Eli kun sato on ulkona, taiteilia on taistelunsa löytänyt jostain päin maapalloa taas, ja pääsee viimeinkin kusipäitä räiskimään!!! Oikeasti kunnon automaatipyssyllä piilosta jostain!!! Kun kerran Vihreät eivät kyenneet korjata tilanteita ja muutenkin politiikka on ollut taiteilian kohdalta rikki jo ainakin vuodesta 2015, jolloin Taiteilia sen tajusi Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun yksikön legendaarisilla perusopinnoilla ja vähän aineopinnoissakin - mistä taiteilia ei sitten valmistukaan, vaan historiasta, vaikka kävi siellä imemässä paljon oppia yhteiskunnan uudelleenjärjestämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä esimerkiksi, johtamisesta ja itsestään johtajana. Kiitos!!!!!

Eli loppu hyvin kaikki hyvin, tämä luku taiteilian elämästä on tähän taputeltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti