-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Rillipää-sipilä ei vaan osaa

Ihmeissäni seuraan nyt hallituksenkaatamishankkeita.

Minulle, niin kuin monelle muullekin 'radikaaliajattelijalle', on kautta vuosien näiden samojen eliittien toimesta, jotka nyt itse itseään hallituksessa kaatelevat yhteistyökyvyttömyytensä vuoksi, indoktrinoitu selkäytimeen yhteistyön tärkeyttä. Muun muassa vihapuheoikeudenkäynnissä oikeussalissa arvoisa eliitin tuomari saarnasi allekirjoittaneelle VIISITOISTA MINUUTTIA YHTEISTYÖN TÄRKEYDESTÄ.

Hohhoijaa, ei tarvitse ihmetellä, miksi politiikka nykyään allekirjoittanutta naurattaa ja siitä tekee mieli tehdä pilaa ja satiiria.

Ainakin tästä eliitin politiikasta.

Seuraa suvaitsevaisuusesimerkkiämme (,ole yhteistyökykyinen). Tee perässä, kivapuhu (,ja ole yhteistyökykyinen). Nämä iskulauseet eivät ole menneet tyhmälle eliitille itselleen jakeluun. Suvaitsevaisuus koskee näiden ajattelussa vain toista osapuolta, mutta ei itseä. Suavitsevaisuuden määritelmä lähtee näiden määritelmässä sieltä, joka on poliittisesti niskan päällä. Ihan sama, kuin miten Hitler toimi, että oli suvaitsevainen suomalaisia kohtaan, mutta ei juutalaisia kohtaan, koska suomalaisista oli Hitlerille vähän aikaa poliittista hyötyä Neuvotoliiton valloitusta ajatellen - juutalaisista taas oli Hitlerille myös poliittista hyötyä, mikä tähtäsi kommunismin tuhoamiseen, ja kansansuosio sen toteuttelemiseen saatiin puhumalla jutkuista paskaa, koska se oli vaan ajan trendi. Kylläpä oli, tutustukaa vaikka antisemitismin eurooppalaiseen historiaan. Allekirjoittanut on tutustunut yhden historian praktikum-tutkimuksen verran. Löytyy blogin sivupalkista. Eli vähän niin kuin tämä suvaitsevaisuustrendi ja persujen kanssa yhteistyökyvyttömäksi heittäytyminen on nykypäivän eurooppalainen trendi, millä kuvitellaan saavutettavan tietynlainen hyöty. Hitler oli yleisinhimillinen jätkä, niin kuin nämä nykyisetkin touhuajat, ei hyvä eikä paha, vaan poliittisen oman edun perässä. Vähän lähti lapasesta kyllä, mutta mitäpä seuraa Suomen hallituksen tahallisesta kaatamisesta yhteistyökyvyttömyyden vuoksi?

Nyt teen seuraavassa taas poliittista pilaa politiikan jätkistä, koska haluan: fasistiäijät haluavat aina kunnolla selkään, ne tarvitsevat rankaisua, kunnolla piiskaa pepulle ja kahleilla kattoon kiinni. 

Kyllä niiden kanssa hallituksissa pärjää, kun vetää välillä hymyillen turpaan ja muistuttaa kuka on pomo. Yhteistyön puutteesta itkeminen on mamojen ja hommakerholaisten hommaa. Fasistiäijiä pitää käsitellä, se on politiikan taitoa tänä päivänä, kuulkaapa, politiikan voimannäyttöä kulissien takana. Se on yhteistyötä ja -kykyä yhteisen hyvän eteen. 

Sitä teillä ei hallituksessa kommarit ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti