-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Rakkaudentunnustus muslimikuninkaalle taiteilialta!!

Voi että, kun taiteilia heräsi aamulla, niin alitajuiset mielikuvat saivat vallan. Näiden vuoksi taiteilia on taiteilia!!

Taiteilia näki yhtäkkiä sielunsa silmillä, kuinka taiteilian entinen rakastettu olisi ollut taiteilian terassilla tupakalla!! Yhtäkkiä niin kuin sen iso jykevä muoto olisi siellä ollut, sen mustatukan taiteilia näki myös, ja taiteilia vaan tajusi, että rakastaa!! Että vittu rakastaa!! Jostain tulvi turkinkielistä musiikkia, ja silloin tuli itku saatana!!! On se yhtä vittua taas tämä elämä. Tämä oli sellainen hetki, jossa koko maailmankaikkeus puristuu yhteen henkilöön ja vaan tietää!! Ja muistaa, vaikka itse ei halunnut naimisiin, taiteilia ei halunnut sitoutua!! Eikä halua edelleenkään. Taiteilia on lähiaikoina kokenut toisenkin magian hetken, jossa napsahti, että tässä se nyt on, tämä juttu tehdään, vaikka kuolema tulisi, ja ehkäpä tuleekin. Demokratianäpräilyt on kuulkaa niin taakse jäänyttä elämää, ketään ei enää kiinnosta!

Tämä mies muutti taiteilian koko elämän. Ennen muslimikuningasta taiteilia oli vaan vihapuhujanatsi, mustatukka teki taiteiliasta fasistitaiteilian! Nämä ovat eri asioita saatana!!

Voi näitä miehiä taiteilian elämässä! Muusana toimivat! Ihania viikinkejä! Idän mystisiä tummakulmia! Lukekaa tämä blogi sittenkin, kun taiteilia on sen viimeisen virheensä tehnyt, eikä taiteiliaa enää ole! Kun vieraat liput eduskuntatalon salossa liehuvat, kun taiteilia on mestattu niin kuin edellisessäkin elämässä. Vastarinta jää niin helposti päälle!!! Eikä pois pääse. Tätä blogia lukee nyt outoja kulkijoita, jotka eivät halua näkyä missään, mutta taiteilia näkee kulkijat kyllä ja piilottelee blogeihinsa informaatiota. Toimikaa miten parhaaksi näette siellä saatana!!! Opetelkaa tuntemaan taiteilian sielun syvimmätkin syöverit. Fiksu poimii kaiken oikein, kehari ymmärtää väärin. Väärinymmärtäjät. Kehari on uusi suvakki. Kehari on laajempi merkitys suvakista. Suvakki on vaan poliittinen uuvakki, keharilla on vakavia aivotoiminnallisia häröjä, eikä niitä voi poistaa, koska ne ovat rakenteellisia, ja keharit ovat aina alemmalla ymmärryksen tasolla kaikessa, koska samojen asioiden ymmärtely päätyy kehareilla aina palikkatasolle, missä on vaan kolme ulottuvuutta!! Suvakki voi parantua törmättyään todellisuuteen, kehariudesta ei voi! Tämän vuoksi taiteilia pitää kaasun täysillä silloinkin, kun tie on kuoppainen, koska kun sitten törmää, niin törmää kerralla seinään ja lakkaa olemasta, mutta keharit poistavat kaasun kuopissa ja kaatuvat kipeästi pitkin matkaa monta kilometriä eikä henki lähde sittenkään.

Mutta vielä ei ole pieneen hetkeen virheisiin varaa. Koska entä jos ne eivät päästä taiteiliaa yliopistolle virheiden vuoksi!!!?? Taiteilian sydämestä puolet kuuluu yliopistolle ja puolet isäm maalle ja puolet Turkin maalle ja puolet ikuiselle, monen elämän ja kuoleman rajat ylittävälle vastarinnalle!! Joka vitun elämässä sama laulu!! Neljään puoliskoon jakautuu taiteilian sydän.edit. Ylimmäinen kiitos Komentaja Aallolle kehari-käsitteen kehittämisestä. Käsittääkseni juuri Aalto kehitti tämän, taiteilia antoi käsitteelle argumentin tässä ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti