-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Ohjeita taistelijoille!!

Taiteilia huomasi siivotessaan, että täällä on viimeaikoina osteltu palestiinalaishuiveja!! Silmät peittoon ja suu!!
Palestiinalaishuivi

Olkaapa varovaisia siellä! Kapina kulkee geeneissä, entä mitä sanotte sosiaalihuorat, kannattiko aikanaan viedä tuota kapina-aihiota taiteilialta poliittiseen vääräuskoisuuteen vedoten, nyt se on saatana vitunmoisen paljon enemmän vihainen???? Sosiaalihuora ei vastaa, koska se on kehari-jutku, eikä ymmärrä kysymystä. Mutta kosto kulkee eteenpäin, jep. Taiteilia hyvillä mielin kapina-aihiotaan katselee. Tuli hyvä ihminen ja aidot arvot. Taistelija vittu, eikä mikään joo- joo-jutku.
Keharijutkuja. Siis nuo joilla on pyssyt. 

Nyt taistelijat! Te mussukat! Kuulkaa, taiteilialla on teille ohjeita provokatiiviseen toimintaan!

1. Suomen Paskarinteen 1920-luvun klassismin tyyliin rakennetun tönön valtaaminen on toiseksi tehokkainta aktivismia, Suomen päävaltakunnankomentelijan talon valtaaminen on tehokkainta, mutta sitä virhettä älkää tehkö!! Resurssit ei riitä!! Tulee turpaan ihan saatanasti, ja syytteitä! Eikä ne varmasti päästä taiteiliaa vankilaan teitä tapaamaan!

Aloittakaa valtaus hakkeroimalla Paskarinteen tönön tietoliikenne alas! Kyllä! Teidän pitää siis palkata taitavia hakkeroijia! Nörttejä! Vallankumouksellisia! Ja toinen juttu, millä aiheuttaa paniikkia ja kaaosta! Katkaiskaa talosta sähköt!! Yes, pimeydessä on hyvä taivaltaa.

Mutta muistakaa, Paskarinteen edustelijat ovat kansaa!!!! Muistakaa!!! Antakaa niiden olla rauhassa, hoidelkaa homma kotiin pelkällä provokaatiolla ja näytöksellä ja järjestelmän säikyttämisellä!! Myös ne, joita ette missään nimessä ikinä äänestäisi jättäkää rauhaan!! Natsiperformanssi, mihin taiteiliakin on kerran joutunut, ja melko varmasti joutuu vielä uudelleenkin, ehkäpä pahemmin pää kusessa kuin eka kerralla!!!! Eka kerta oli kevyttä skeidaa, sen kun kuunteli uhrittomia syytteitä ja nyökkäili, hymyili ja oli vitun paljon samaa mieltä!!
Natsiperformanssi. Mutta kuka on natsi, mitähäh!! Näytöksien järjestäjät vai näytökseen tahtomattaan ja pakkokeinoin osallistuvat???

Teillä pitää olla taistelukopteri tai kolme!! Kalliiksi tulee!! Hyökkäys pitää suorittaa äkkiarvaamatta ei-mistään ja etenkin ilmasta, muistakaa, tämä on Tärkeää ellei Tärkeintä, ja samaan aikaan ihan vitusti miehiä maata myöten raskaat varusteet päällä. Kuulkaapa miehiä pitäisi olla maahyökkäyksessä ainakin viitisentuhatta, niin pääsette ihan kivasti säikäyttämään järjestelmän ja iskemään sitä alta lipan ja viestiä sille, että joku päivä vielä vittu!!! Mutta onko teillä?? Ai vittu!! Onko?? No, provokaatioon riittää sitten muutama kymmenen miestä, mutta niiden pitää olla täysin extra-squad-osastoa, ja kukahan senkin koulutuksen järjestää saatana!!!? Fasistitaiteilialla ei ole nyt aikaa siiihen. Toisaalta teillähän on koulutus isäm maan puolesta nyt monellakin, joten ottakaa opiksenne siellä saatana ihan kaikki, pienimmätkin yksityiskohdat!!! Harjoitelkaa lisää!! Niinhän te teettekin!

Näin pääsette säikäyttämään, mutta sitten teidän pitää poistua ihan vitun nopeasti takaoven kautta myös, ja hävitä ei-mihinkään. Tämä olisi vitun hienoa, mutta käytännössä ei tule onnistumaan, ainakaan mitä enemmän miehiä. Joten mussukat, teidän pitää valmistautua erinäisiin natsiperformansseihin, ja olisihan siinä sitten keharilehdistöllekin muutamaksi vuosikymmeneksi matskua!! Ja meille tutkiskelijoille saatana kanssa!!! Puhumattakaan että Suomen puolusteluvoimille ja muille isäm maan turvaajille miettimistä! Ynnä Venäjä tulee kuolaamaan suorastaan! Älkääkä unohtako ottaa yhteen taistelukopteriin Nykyajan Verenimijöiden Ja Muiden Todella Kuppaisten Saastojen Kaikista Suosituimman Tappo-oppaan toimittelijaa!! Näin saatte propaganda-aineistoa talteen, sinne missä toiminta oikeasti joskus alkaa, kun provokaatiot on käännelty ja valloittelu pääsee käyntiin!!!!
Nykyajan Verenimijöiden ja Muiden Todella Kuppaisten (joskus näköjään sananmukaisesti, nyt kun taiteilia silmäilee tuota etusivua tuossa) Saastojen Kaikista Suosituin Tappo-opas

Missä hoidatte pikku ameijanne koulutuksen!!? Kuulkaapas Paskarinnettä ei ihan pelkällä attitudella uskottavasti säikytellä!! Varusteet maksaa, ja kopterit kanssa, en maksa!! Muistakaa myös olla tuhlaamatta energiaa sinne, missä sitä ei tarvita! Eli provokaatiokierroksella ei valloitella mitään lehdistötorneja!! Ei! Paskarinteen säikyttely hoituu loppujen lopuksi taitavalla etukäteensuunnittelulla ja käsityönä.

Kun pääsette taloon, älkää hajotelko paikkoja tai papereita, siitä seuraa veronmaksajille pelkkää ongelmaa!! Juoskaa talon läpi raskaissa varusteissa vaan!! Sitten kopteriin ja poistukaa paikalta. Sitten voi taas hakkeroida sähköt ja tietoliikenteen toimimaan, että pääsevät Tärkeitä Asioita uudelleen toimittelemaan siellä Paskarinteellä. Uskokaa pois, myös Todella Tärkeitä Asioita on olemassa, jees!! Olkaa hellämielisiä ja kärsivällisiä. Kaikki eivät ymmärrä, miten asiat pitää hoitaa. Mutta suunnitelkaa etukäteen ja painakaa mieleenne paskarinteen talon ja ympäristön kartta!!!! Vittu että tiedätte, mistä ovesta poistua ja että miten pääsette vittu sinne sisään!!! Kunnon provokaatiossa syvälle selkärankaan suunniteltu on oikeastaan jo kokonaan tehty. Vain viime silaus puuttuu, eli teko!!!

2. Älkää menkö maan alle, koskaan!!! Historia, ja taiteilia itsekin tietää, että sitä vittua ei jaksa kukaan, väärin, ei edes kovimmista kovin taistelija, koska taiteilia itsekin kuvitteli nuorena olevansa sellainen, kun eli vastasyntyneen ja kahden lapsen kanssa maan alla vittu Euroopan pollari perässä ja etsintäkuulutukset ja kaikki pakkolääkitysmääräykset, mutta edes Epsanjan Sotilaskomentelija ei ole sitä vittua enää kovin kauaa halunnut ottaa vastaan, ja miksi ottaisikaan, jos kerta maan päälläkin auringossa d-vitamiinista nauttien voi Asioita hoidella ja todella hyvin ja viimeiseen asti hyvin suunnitella!!
Epsanjan Sotilaskomentelija
Te tarvitsette siis kommandopipot tietty!! Ja valmistautukaa melko brutaaliin kiinniottoon!! Isäm maan turvaajilla on ainakin yhtä isot pyssyt kuin teidän extra-squad-porukalla!! Älkääkä käyttäkö niitä pyssyjä!! Tämä on provokaatio, natsiperformanssi, antautukaa arvokkaasti, ainakin niin arvokkaasti kuin taiteilia antautui, kun pollarit suostuivat taiteilian suunnitelmaan, ihme kyllä vittu, ja peräti kolme hampaisiin asti aseistaunutta partiota ja yksi siviilipartio oli hyvin pienikokoista ja vain maajoukkueurheilijan aiempaa lihasmassaa omaavaa taiteiliaa vastasyntynyt rinnoillaan, tissit maitoa täynnä, ja kaksi muuta lasta vieressään taluttamassa isäm maan autoon!! Taiteilia ilmoitti ystävällisesti siinä vaiheessa, että ei kiitos vittu, kävelen ihan itse. Ja taiteilia käveli!!! Vauva sylissä!! Teillä on sentään saatana kommandopipot ja muu toiminta ja täysin automaattiset pyssyt ja luotiliivit ja tappojalkineet, right!!!? Ei enää vauvoja ja pikkulapsia provokaatioihin!!!! Eihän!!!?? Älkääkä suostuko maan alle, siellä loppuvat ammukset ja hermot!!!! Ja maito!! Kukaan ei tuo teille uusia!? Antautukaa mieluummin, sillä vankilassa on aikaa kirjoitella uudet säännöt uuteen toimintaan.
Natsiperformanssiin joutunut natsi. Tämä natsi ilmoitti myös Nurnbergin oikeudenkäynnin kuvallisessa todisteaineistossa kävelevänsä vittu itse säilöön takaisin huolimatta erittäin nöyryyttävästä hirttotuomion kuulemisesta. Joachim, sinä taiteilian auttaja henkiystävä, älä suutu tämän kuvan lanseeraamisesta. Pliis!!! Olet kova sotilas, mutta ymmärrät myös huumoria ja meidän naisten vaihtuvia mielialoja!!! Jees.
Tämä tällä kertaa teille, mussukat, tiedoksi. Nyt taiteilia lähtee juhannuksen viettoon.
Taiteilia juhannuksen vietossa


Hox hox hox isäm maan virastoissa istuskelevat ja puolustelemistehtävän saaneet!!! Tämä blogi on ihan täyttä fiktiota eli paskaa, koska eihän mitään Paskarinteen taloakaan ole olemassa, vai onko muka!!! Olisiko Suomella niin paska edustelukunta, että se joutuisi istuskelemaan Paskarinteen talossa!!!? Ei ole!! No niin, kootkaapa itsenne siellä taas saatana!!!

Hox taiteilialla on ainakin yksi uskollisesti blogia seuraava, onko se mossadin mussukka vai amigo, sitä ei voi tietää. Ainakin yksi juttu, sillä kukaan muu kuin amigot ei ymmärrä taiteilian paskaa kielenkäyttöä, vai mitä??? Paitsi myös mossadin kuumotukset kyllä. They have a fucking mission. 
"I am disturbed by the moral sell-out in Germany. It is still not certain that we will survive the catastrophe of 1945 as a people... I despise a present in which one will deny the uncomfortable past for the sake of an imaginary future"- Jochen Peiper  (Ymmärtääkö muka kehari-kommari vittuakaan tuosta???) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti