-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 1. kesäkuuta 2017

Natsihuora vielä taputtelee epsanjan sotilaskomentelijan!

Näin on, tämä päätös syntyi viime yön hiljaisina tunteina!

Saattaa olla, että tällä päätöksellä natsihuora vielä saa tuta kaikenlaisia jännittäviä aikoja, mutta epsanjan komentelija kaatuu vielä paikkaan pehmeään! Ai jai, isäm maan etu vaatii natsihuoraa uhriutumaan tässä, kun kerran Suomen valtakunnankomentajakin on luvannut antaa oman uhrinsa yhteisen asian eteen! Tämä pitää! Nyt pannaan kunnolla - tuulemaan. Diissenssi on kadonnut aika päiviä sitten, jos sitä natsihuoralla joiltakin kysyttäessä edes koskaan oli!

Natsihuora
Ja komentelija varmasti suuttuu natsihuoralle taas. Ei se mitään! Toivottavasti ei sentään kirjoittele läpyskäänsä törkeyksiä natsihuorasta, vaikka toisaalta natsihuora on niin törkeä, että siitä ei oikein ole edes mitään kirjoittamista enää!!

Epsanjan sotilaskomentelija
Natsihuora paljastaa suunnitelmansa tässä julkisesti: sitten kun epsanjan komentaja on kaatunut natsin paikkaan pehmeään, shewolf laittaa Ihanuuden poliittiseen koulutukseen. Sen jälkeen sen voi päästää pressaksi asti. Right??!

Ai että, tsekatkaa jokanaiset komentelijan silmien asento, kyllä siitä natsihuorashewolf haistaa ja vainuaa, mitä tuleman pitää! Ay! Käsiraudoissa ja köysissä ja solmuissa! Ai vittu!


edit:

Tässä natsihuora muistelee vanhoja hyviä aikoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti