-

-
Art by Alberto Moravia

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Martti Asikainen, sinä söpöstys, se on vitutus, se se on!

Tylsänä yön pimeänä valoon taittuvana hetkenä jo eksyin blogiisi lueskelemaan ihanien isäm maan turvaajien salaisista internettouhuista, mitkä siis tarkasti silmäillen vaikuttavat nyt olleen sellaista pissakakkaleikkiä sanoilla. You know.

Martti, sinä ihana kivasti Usarin profiilikuvassasi mutristeleva nuori mies siellä jossain, sanot kommentissasi, että 'Tuo minua kyllä poliisien toimissa ihmetyttää, jos ne tosiaan jotain MV-lehteä ja Tajukangasta komppaavat. Ei voi käsittää.'

Kuule söpöstys, fasistitaiteilia allekirjoittanut voi käsittää!! Monia asioita! Muun muassa sellaisia, että mietipä. Pollarit olivat kovasti fasistitaiteilian kaunokuvallista rasisminvastaista viestintää vastaan neljä vuotta sitten. Fasistitaiteilia oli nimittäin sitä mieltä, että suomalaisiin kohdistuu rasismia ulkomaalaisten taholta, etenkin suomalaisiin naisiin, ja että se pitää nyt heti lopettaa!! Jos ei muuten, niin kovilla ampumalla ja järjestyksenpitoleirejä jalkapallostadioneille muslimeille perustamalla.

Komistukset eivät yhtään tykänneet taiteilian mielikuvista ja fantasioista, ja kakkuahan siitä pätkähti niin että häkki melkein heilahti taiteilialle! Vittu, fasisti itse ajatteli, että sananvapaus oli mennyttä. Anteeksi, söpöstys, tiedän että pidät pannattuja sanoja pahasta. Taiteilialla on kova kieli!

Mietipä eteenpäin! Nyt kun poliisit eivät pidä fasistin mielikuvista, mutta tykkäävät mv-lehdestä ja paavosta.

Siis! Taiteilialla ja komistuksilla on kuin onkin paljon yhteistä, vaikka ei uskoisi! Se on nimittäin rakkaus mv-lehteen ja paavoon!!

Mutta se ei ole rakkaus lakiin eikä oikeuteen - saat ajatella tämän niin, että tuleeko se rakkaudettomuus sitten komistusten vai taiteilian puolelta - sitä fasisti ei tässä paljasta.

Eikä se ole rakkaus rasisminvastaiseen taisteluun! Ei! Ei yhteiseen hyvään, eikä kansan hyvinvointiin, ei! Ei namusetien jäljittämiseen! Nämä attribuutit eivät ole komistusten ja fasistitaiteilian yhteisiä ominaisuuksia selvästikään ottaen huomioon menneet taistot ja väännöt taiteilian ja komistusten ja etenkin yhden hunajan eli nettikyttä Fobban välillä! Fobballa meni hermot ja joutui stressipalloa puristelemaan taiteilian hunajaisissa kynsissä!!Tämä on selvää aivan yksinkertaisella tekstin sisällönanalyysilla! Vai mitä! Eroja on paljon, jopa fataalisen paljon, mutta yhteistä on vaan mv-lehteily ja paavon palvonta komistusten ja taiteilian väillä.

Voitko nyt käsittää??

Tämä tarkoittaa sitä, että pollarit tykkäävät mällätä kakkaa moottoriin joka päivä ja heti aamusta pollarien salaisessa facebookryhmässä! Se tarkoittaa vittuuntumista!

Tämän maan on vallannut alati leviävä, nyt jopa sananvalvojien keskuuteen levinnyt - vitutus. Katsopa, kovilla ampuminen ja rasisminvastainen taistelu ovat vähän eri asioita kuin vittuuntuminen lopullisesti. Totaalisesti! Hermo menee! Pollareilta on mennyt.

Tajuatko nyt?

Komistuksilta on käämi palanut, ei siinä sen kummempaa. Normipäivä. Ihana päivä.
Fasistitaiteilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti