-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 23. kesäkuuta 2017

Kyllä se oli Mossadin Mussukka!!!

Taiteilia luki juuri Oikeasta Mediasta, että Saksa pidättelee ja kotiratsaa Eri Tavalla Ajattelevia. Ja niillekin eri-tavalla-ajatuksille on kuulkaapas eliitin keharit olemassa syy. Ajatus on seuraus syystä. Mutta sitähän te ette pysty hahmottamaan. Ehkä se on liian vaikeaa, kun joutuu asioita kokoamaan jopa kymmenien vuosien aikavälillä yhteen elämänkertahistoriassa, tuo yhteenlasku ja muu semmoinen analyysi tuottaa liikaa päänsärkyä ja ajatus katkeaa!! Oi, miksi keharit on päästetty maailman vallan kahvaan, voi miksi??????

No nythän tässä riemu repesi saatana. Taiteilia alkaa täysillä tykittämään vakoon parasta a-luokan kielellistä oksennustaan. Pop cornit ja vodkat mukaan. Show alkaa, ja on jo alkanut.

Taiteilia on jo kuukauden seurannut, ja täälläkin vihjannut oudoista kulkijoista ja muista amigoista, ynnä antanut oikein uhkaukaasin tästä hakkeroinnista, jotka taiteilian blogia ilman lupaa lukevat, joka vitun blogin uskollisesti, ei kai kukaan voi olla noin kiinnostunut madame nobodyn kakkajutuista, eihän??!! Koskaan ei jää yksikään juttu väliin, ei vittu yksikään kirjoittelu!! Ja aina vain arkena, ei koskaan sunnuntaina!!!! Ja kappas kummaa, kulkija on Saksasta! Ja jännittävää tässä on se, että kulkija ei vahingossakaan halua näkyä muille blogin feedjitissä, vaan on valinnut oman tavan tulla suoraan uusimpaan kirjoitukseen niin, että tuleminen näkyy vain taiteilialle blogin takana olevassa työkalussa.

Eli Saksa kauppaa Suomellekin informaatiota sen omista vaarallisuuksista. Jep, tämä on homman nimi. Varokaa siellä, natsit, komukkanatsit ja muut suorapuheiset saatana. Kohta alkaa Suomessakin paukkumaan rappukäytävissä, ja pahat ihmiset viedään swattivartiossa vittu suoraan sängyistä alastomina putkiin ja kuulusteluihin. No, onpa naapureilla sitten ainakin jotain iloa taas, kun taiteilian vakuutettua persettä raahataan linnaan, saattaa olla Suomen kalleimpia perseitä, jos minuutin persenauhasta maksetaan kolmesataa!!! Miettikääpä sitä, ja ostakaa sitten liput taiteilian perseen raahaukseen pitkin Mansen katuja. Voi olla meinaan matskua.

Ja nyt seuraa se katastrofi. Nimittäin Moskova tavaa tähän Saksan sekoiluun liittyvää kirjoitustani oikein urakalla, monena yönä, monena päivänä sama osoite Moskovan kaupungilta!!! Haa!! Typerä länsi on hapottanut itsensä jo ajat sitten. Kirjoituksessani nimittäin koetin lännelle ymmärryttää - mutta ei mennyt perille, koska hesari ei korjannut asiaa, eli asia on päätetty politiikka, mikä tähtää ihmisiä keskitysleirille, niin kuin Saksassa konsanaan about sata vuotta sitten, ai vittu miten sattuikin taas sama maa, vitun jutkut taas - että puhe ei ole sama kuin teko. Mutta keharit ei vaan pysty ymmärtämään, että puhe on mielipiteen ilmaisua, eikä mielipidettä pysty oikeasti kriminalisoimaan. Mitä, etkö pidä vodkasta?? Saatana!!!! Linnaan!!!! Huora!!!!

Ai niin, unohtui mainita, että ei hävetä pätkääkään toimia tässä lännen ja idän välikätenä. Tappakaa, eliitti, taiteilia, vaikka yhden kerran jo melkein onnistuitte siinä, seuraavan kerran olen paaaaaljon kovempi pala. Eli juuri nyt. En anna ikinä periksi siinä, että ihmisillä on oikeus sanoa oma mielipide ÄÄNEEN.
Taiteilian vakuutettu perse. Mossadin Mussukoille pientä ymmärrystä, ei kun yllätystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti