-

-
Art by Alberto Moravia

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Komentelija Aalto, arjalaiset palasi Eurooppaan?!? Mitä?!?

(Tämä blogipäivitys ei ole tarkoitettu Komentaja Aallolle, joka kaappasi taannoin lentokoneen jonnekin, en muista minne, vaan fasistijengi Vihreiden vastavalitulle Komentelija Aallolle!! Tämä on onnittelutervehdys ja kunnianosoitus sormet lipalla fasistitaiteilia ja entiseltä Suuren Puolueen linjatyöryhmäläiseltä j.n.e. Anu Palosaarelta vanhalle rakkaalle fasistijengilleen!! <3 Ja sen uudelle Komentelijalle!!! No niin. )

Fasistitaiteilia sai mustan magian hengiltä tiedon, että Eurooppaa suojellaan!!!

Ihana Europa-prinsessamme!! Kaunis neitsyt, mitä niin monet sodat ovat aikojen saatossa raiskailleet. Ja nyt Europaa uhkaavat kiehtovan tummasilmäiset - ja ajoittain aivan hämmästyttävän ihanat arjalaisen upottavan kirkkaat sinisilmät ja vihreäsilmäiset kuumotukset!!
Arjalainen kuumotus. Hox hox prinsessa Europan viattomuuden vartijat!! Tämä nimenomainen kuumotus ei liity millään lailla ihanaan ISIS-jengiin!! Tämä liittyy tiettävästi Afganistanin armeijaan!! Ei, ei, nämä eivät ole sama asia! Vaikka silmät ovat ihan samanlaiset monesti! Ihanat!

Fasistitaiteilia on sillä tavalla älyttömän paljon universaalien arvojen kannalla, koska on entinen ja myös nykyinen always-wanna-be-vihreä, pusi pusi uusi ylikomentelija Touko Aalto siellä Helsingissä. Heil Touko!!! Milloin hyväksytte jäsenhakemukseni vihreisiin??? Laitan kohta uuden anomuksen vetämään??!!? Että taiteilia tietää, että kaikki ihanat vihreät ja siniset silmät kuuluvat ihanaan ihmisyhteiskuntaan yhteisesti, huolimatta siitä, kuka pahis ne silmät omistaa. Ihan varmasti! Tämä pätee myös tummakulmiin!! Mystisiin itämaiden kulkijoihin, jotka nyt Eurooppaa valloittelevat ja Euroopan kiertueillaan ovat. Ihania silmiä! Vähän niin kuin 1600-luvulla ennen suurta Turkin sotaa, kun ottomaanien käyrämiekat niittivät paljon satoa Euroopan kiertueellaan!! Ja Euroopan prinsessat taipuivat käyrämiekkoja kumartamaan! Voi niitä aikoja! Politiikkaa! Ei ollut raiskattu olo! Yhtään!
Euroopan nykyinen valloittelija ja valloituksessa käytettävä ja ehkäpä Euroopassa valmistettu pieni suoramiekka

Tässä on sisällissodan ainekset nyt koossa! Euroopan pollari ei ole kertonut teille, mutta nyt ollaan reunalla! Oikeasti!

Euroopan portit räpsähtivät kiinni vuonna 1683. Sovittiin siinä yhdessä tuumin sotaosapuolten kesken, että nyt vittu riittää. Lähdetään naisiin ja sitten kotiin!! Ei jaksa piiritellä eikä uikuttaa piirityksessä! On parempaakin tekemistä. Yhdessä!! Kaikki kulttuurit ja uskonnot ja osapuolet! Kyllä! Tällä hetkellä Eurooppaa ei valloitellakaan käyrämiekoilla, mitkä olivat vieläpä käyrämiekkojen mailla silloin valmistetut, ei, nyt Eurooppaa valloitellaan Fiskarsin teräaseilla ja muilla länsimaisilla härpäkkeillä, peleillä, vehkeillä ja !phoneilla. Nyt ollaan tosi reunalla!! Yes!!! Taiteilia tykkää vihdoin ja miettii, että josko pitäisi tilanteiden varmistelemiseksi käydä laittamassa lisää mustaa väriä kainalonaluskuopan swastikaan, kun se on kärsinyt pahasti taiteilian elämästä diletanttina ja haalistunut perkele!

Ehkäpä enemmän roikkumassa ollaan oltu vain vuonna 732, kun frankkien jengin päällikkö Kaarle Martel pysäytti tummakulmien ja ihanien sinisilmien ja vihreäkatseiden yrittelyt tulla Eurooppaan!! Poitiersin / Toursin taistelussa! Vaikka Kaarle ei itse sitä tajunnut. Että muka muslimit on pysäytettävä ja kulttuurivallankumous on siihen taputeltu kertaiskulla kerta kaikkiaan! Kaarle teki vaan tehtävänsä, kun ei ollut sopivampaakaan sopimusta juuri silloin näköpiirissä. Kivahan siinä olisi sulttaanien morsiamena olla ollut! Menikö kielioppi oikein, mitä??!
Mitähän vittua tämä tämmöinen taas meinaa??? Historian väärentelyä, ja ellillän tissiposki ja sen kaverit tietenkin asialla. Lähde:Yle Watch, siis.

Mutta nyt voi olla!! Nimittäin mikään muu jengi ei voi näitä arjalaisia kuumotuksia Fiskarsin veitsien ja länsimaisten !phonejen ja rekrytointivideoiden tarkkaan mietittyjen ärtsyjen kuvakulmien kanssa pysäytellä kuin toinen lainsuojaton puukkojengi. Vaikka tämä, tämä... katutanssijengi Bailandos!! Ja kaikki sen kaverijengit!! Mitä näitä nyt on?? Enkelit helvetistä? Tuo voisi tarkoittaa myös minua, sanoisi ehkäpä entinen rakastettuni arjalainen katutaistelija tummakulma!!! Kaikkea sitä sattuu! Helvetinmoinen enkeli!! Enkeli suoraan helvetistä!!

Euroopassa toisiaan kyttäävät kaksi järjestäytyneen rikollisuuden jengiä. Kaduilla ja rappukäytävissä, hämärissä juopumusliikkeissä, internetissä, no vittu kaikkialla missä nyt voi toista kytätä. Joka paikassa!! Miettikää! Ihanat arjalaiset ja enkelit helvetistä! Me olemme reunalla, jo tippumassa!

Akkamainen hysteria sikseen, mikä politiikassakin nykyään riivaa. Touko Aalto, Vihreiden uusi puheenvetäjä!! Onnittelut voitostasi yli kaikkien muiden puoluetovereiden! Kahden järjestäytyneen rikollisjengin sota järjestäytyneen yhteiskunnan sisällä!! Euroopassa!!! Nyt roikutaan tosissaan!! Pahemmin kuin koskaan!! Tai vitustako fasistitaiteilia sitä tietää, sillä mitä enemmän tietää, sen vähemmän luulee!! Historiastakin! Älkää enää piirustelko tuollaisia ämmämäisiä je suis- sitä -sun- tätä- historiallista- henkilöä- härpäkettä seinillenne!!! Never!


Tämä vapaa blogipäivitys on kirjoitettu heti Huuto Syyriasta-dokumentin katselun jälkimainingeissa. Taiteilia särkyi kyyneliin näiden lasten edessä. Taiteilian taskut oli revetä kesken dokun. Ei vittu tätä paskaa!!! Tehkää nyt joku edes Vihreissä jotain!! Äkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti