-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 8. kesäkuuta 2017

Jukka, islamia nokkaan ja nousuhumalaa!!! Right!!?

Jukka! Julistat blogissasi, että islam voittaa! Niin voittaakin! Arvaapa miksi?

Siksi, koska se on - niin kuin sanot - humalaa tyypeille! Jostakin on känni vedeltävä ja jostakin pakko saada ainetta aivoon!

Eipä ihme, että niin kärkkäästi kommunistijohtajamme rumien naisten johdolla ovat viinaa täältä kieltelemässä ja kaupoista poisajamassa ynnä ihanat yölliset salongit sulkemassa, tai ainakin niiden aukioloa haalimassa kirjoihin ja kansiin. Vai mitä? 

Tuntuuko nyt johdonmukaisemmalta? Viinat pois ja känni tilalle!! Koko Eurooppa haluaa aidon ideologisen humalan ilman lisäaineita ja muita haittavaikutuksia. Ideologista krapulaa emme tunne!! Emmehän?? Kapulaa rattaisiin ja porukkaa kasaan, kun ihana ideologinen nousuhumala on toistaiseksi päällä. Vielä koettaa ajat, kun sato niitetään, ja siitä ei uusia humaloita välttämättä keitellä, vai mitä, Jukka!!?

Sanot myös, että järki on ajat sitten mennyt, kun järjen käytöllekin halutaan nollatoleranssi, niin kuin viinasten kiellolle kauppoihin. No niin onkin!! Nollatoleranssi! Taas johdonmukaisuutta eliitin touhuiluissa! 

Hyvältä tuntuu, ei tässä ihan puskissa eletä kuitenkaan. 

Allekirjoittaneeltakin on kilahtanut vain vähän aikaa sitten! Ei ole hirveän kauan aikaa siitä! Koska järjen nollatoleranssi. Ei kun vihapuheen nollatoleranssi! 

Mutta Jukka-rakas, vihapuhe onkin niin vanhanaikaista ja paskalta haisevaa. Kaikki tekevät sitä nykyään. Kaikki osaa sen! Jopa pihtiputaan mummo, kenelle taiteilia sentään ennen kirjoitti blogiräpäytyksiä ymmärrettävään muotoon. Nyt mummo surffaa ja laskettelee luikuria internetissä ja fasisititaiteiliaa oikein kateeksi käy!! Vittu! Mummo osaa! 

Luulisi sinunkin jo tohtorismiehenä (niksautus fasistitaiteilialta ja ala-koululaiselta tässä kohtaa) kehittelevän jotakin vähän fiksumpaa ja viihdyttävämpää. Pop cornit kehiin, niin kuin joskus sanottiin.

Nyt pitää Jukka kuule vittuilla rankemmin kuin sössöttämällä suoneen. Rakkauspuhe! 

Nyt vittu nollatoleranssia ja hihaan nussimalla nousuhumalaa. Ainoa ratkaisu nollatoleransseille on antaa eliitille mitä se haluaa, eli järjen käytön lopettamista ja totaalista sekoilua. Ja islamia nokkaan!!! Ulospäin! 

Oikeasti tietenkin kontrolli on koko ajan päällä ja hakulaitteet käytössä ja singot valmiina. I'm waiting! 

Jukka, nyt tähän tekstiin ei syntynyt seksiä ollenkaan, vaikka kyse on rakkauspuheesta ja nousuhumalasta. Niistä asioista, missä ei nollatoleranssia suvaita normaalisti yhtään! Toisin kuin viinasten käytössä ja vihapuheessa! 

Jukka, joko vaihdetaan nollatoleranssit ja muu nuivuus ja kuivuus päihteisiin?? Mitä sanot?? Viivat pöytään ja islamia nokkaan, ja muut ideologiat - ei niitäkään väheksytä, kuten kunnon natsismia tai anarkismia, niistä saadaan hyvä sekoitus ja show katsojille. Kuumaa! 

Kaduilla ja rappukäytävissä. 


Viivaa vetäneen valloituskiimain... no, nousuhumalainen tuijotus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti