-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Iltakuppa on täynnä paskaa taas!!

Abua, taiteilia voi olla narsisti!

Iltakuppa mustamaalaa kaikki itsevarmat, panikoimattomat ihmiset narsuiksi eli narsisteiksi!

Ihan vasta pari päivää sitten fasistitaiteilia allekirjoittanut sai fanipostia - kiitos siitä sen lähettelijälle tavattomasti, oli kiva lukea palautetta taiteilusta - otsikolla, että taiteilia on niin ihanan itsevarma (ja sexyn älykäs, mutta se ei kuulu tähän kappaleeseen, vaan vasta tästä lukien blogin neljänteen kappaleeseen)!! On vähän pakko olla itsevarma, muuten jää taiteilu-apurahat saamatta ja hillot keksien päälle jakamatta! Miten vitussa meinaat suukotella peniksiä, näyttää hyvältä ja hunajalta, olla oma itsesi, kuvata kaiken nauhalle itse samalla ja yhdellä otolla ja vittu vartioida noita tuotantotiimin ääliöitä, ettei ne syö kaikkia sipsejä sillä aikaa kun itse olet työn touhussa, ja sitten raotella massia niille että saat koko tekotaiteellisen paskan julkaistua?? No niin, joko kaikki ilman narsismin taitoa elävätkin alkoivat tilanteita hahmottelemaan??!

Taiteilian taiteilu elää itsevarmuudesta, ei se piipittelystä elä saatana. Joskus itsevarmuus ottaa päähän, muita(ko), mutta ei huolta, kilpirauhasen toiminta on tasapainossa, että ei tässä sentään mitään jarrua tarvita.

Ja Iltakuppa tietää senkin, että jos mikäli henkilö selviää hädästä ja kriisistä matalilla stressitasoilla ja joustavasti sumplien, niin on muka narsu!! Mutta jos mikäli painaa täysillä koloon, silloin kun vaara uhkaa, eikä turhia jarruttele, niin saattaa selvitä coolisti hengissä, niin kuin edellisessä blogissa taiteilian tunne-elämästä taitavasti kerrottiin!!

Iltakuppa ei tiedä, että eräs akateemisesti sitovimpia älykkyyden määritelmiä on sopeutuminen uusiin ja muuttuviin tilanteisiin!! Siis että luodaan nahka aina uudelleen, annetaan takkiin vastustajalle silmää iskien ja rennosti kiksautellen, käännellään tilanteet voitoksi vastustajaa vituttaen ihan tavattomasti perkele sentään. Kymmenen - nolla!! Tavikset sanovat, että taas on takki kääntynyt. Eikä ole, vaan on selviydytty haastavista tilanteista!

Ei vittu, nythän taiteilia alkoi ajattelemaan taas. Miksi kaikki sarjamurhaajat ovat televisiossa aina älykkäitä?? Ja narsisteja!! Tämä narsistijuttu on eliitin tapa yrittää eliminoida älykkyys maan pinnalta!!! Ja narsismi!

Sarjamurhaus ei haittaa, koska eliitti tekee sitä itse vittu koko ajan. Mutta se, että joku olisi eliittiä fiksumpi, tai narsistisempi siis, täytyy voida ihmisenotuksille kostaa.
Älykkäiden Sarjamurhaajien Logo. Mistähän johtuu, että tämän lataaminen taiteilian koneelle otti iät ja ajat ja b12-vitamiinia taiteilian hermoille piti myös samalla suihkaista?? Eliitin salaliitto!!

Mustamaalataan äly ja narsistiset otukset!!!

Oikeasti aika harva sarjamurhaaja on keskitasoa älykkäämpi, taiteilia muistaa tieteilijän alter egostaan ja sen tutkimuksista, että suurin osa sarjassa tappajista omistaa jopa vähän alle keskiverron älykkyysosamäärän eli jotain 94 taiteilian muistin mukaan! Vain kaksi tai yksi on ollut yhtä fiksu kuin taiteilia!! Unabomber tai Rodney Alcala lähteestä riippuen! Vittu!!! Mistä tämäkin johtuu!!? Siitä varmaan, koska eihän ihmiset yleensäkään ole älykkäitä, vaan keskivertoälykkäitä, niin miksi sitten sarjamurhaajat olisivat?? Kaikki erilaisuus ei ole pahasta!! Kaikki älykäs ei ole murhaa!! Tavallisuus voi olla murhaa ennemmin! Moni tavallinen ihminen voi murhata jaksoissa!! Ihan mahdollisesti, tilastojen mukaan. Jopa tavallisimmin. Varokaa itseänne saatana, ettette ala murhailemaan siellä oudoilla ja hyljeksittävillä tavoilla.

Nyt ollaan niin syvällä suossa, että taiteilia on päättänyt pyrkiä eliittiin hinnalla millä hyvänsä ihan vaan eliitille kostaakseen. Taiteilia on päättänyt totella sydämen ääntä ja lähteä vastarintaan muille maille! Heti kun taiteilian pesä on tyhjentynyt kokonaan!! Nyt se on jo 2/3-osaa tyhjä. Taiteilia voi vaikuttaa ihan vitun tyhmältä, koska eihän eliittiin kukaan saatana pääse. Tai hyvällä tuurilla saattaa kumoustelu kannattaa. Turkin hommailukin meni vituksi vuosi sitten, vaikka taiteilia sai sentään toimia Suomen osaston tiedottajana yhden yön! Ennen kuin kupat ja muu keharilehdistö heräsi karuun todellisuuteen!! Miksi taiteilia ajatuksissaan toimii joskus epäloogisesti?? Siksi, koska älykkäät ihmiset ovat irrationaalisuuksia täynnä! Ainakin omassa mielikuvituksessa ennen riskien hallintayrittelyä!!! Tämän vuoksi taiteilia lukee tutkiskelijaksi, jotta muistaisi myös oman elämänsä riskit aina huolella kartoittaa! Irrationaalisuus liittyy siihenkin, että myös tavikset murhaavat, koska murhaaminen on inhimillinen vietti joillakin, veren haju ja niin edespäin, ihan sama kuin raiskailu ja nyrkkeily tai rötöstely ja seksin himo!!! Taviksetkin ovat siis irrationaalisia ja inhimillisiä otuksia!! Kaikki me, samaa irrationaalista inhimillis -ihmisyhteiskuntaa!!!

Mitä väliä, jos on narsu??! Jos ei sentään sorru murhailemaan!! Mitä/What??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti