-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Hesari on itse valemedia

Viittaan vielä blogiini, missä kerroin Hesarin sekoittaneen teon ja puhumisen. Hesari kirjoitti Halla-ahon valinnan yhteydessä, että Suomen hallituksessa istuu joukko viharikoksen tehneitä, eli toisen henkilön vapauteen ja terveyteen kajonneita henkilöitä, mahdollisesti murhaajia, joiden tuomiota on kovennettu, koska teko on tehty rasistisin motiivein. Hallituksessa istuu kuitenkin todellisuudessa ihmisiä, jotka ovat puhuneet ja kirjoittaneet, mitkä puheet ja kirjoitukset on sitten oikeudessa tuomittu pannaan.

Odotan kauhulla päivää, jolloin joku idiootti kysyy minua mukaan perussuomalaisten toimintaan.

Maailma on mennyt infantiilimmaksi kolmessa vuodessa. Jopa Helsingin yliopiston väki vaatii 'länsimaisten arvojen palautusta". Hesari ja muut mediat moittivat MV- lehteä valheiden levittämisestä ja ihmisten panettelusta, vaikka Hesari itse syyllistyy kaikkien suomalaisten virallsena pää-äänenkannattajana röyhkeiden valheiden levittelyyn yhdestä hallituspuolueestaan.

MV-lehti tekee uutisia täysin tietoisena toiminnastaan, mutta kysymys herää, tekeekö Hesari.

Hesari nimittäin provosoi vallankaappauksia, konflikteja ja sotaa toiminnallaan valheita ihmisten keskuuteen ja hallituspolitiikkaan levittämällä.

Kyse on todella vakavista syytöksistä, eli yhteiskuntarauhan tietoisesta ja tahallisesta murentamisesta.

Käy mielessä, että tekeekö Hesari tämän täysin tahallaan, koska Halla-ahon valintaan viittaavaa uutista ei ole tähän päivään mennessä korjattu.


Kuvakaappaus päivätty 12.6.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti