-

-
Art by Alberto Moravia

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Hakekaa nyt saatana ne terroristit jo pois!!

Taiteilia luki tänä aamuna, että sekä Tampereen Teiskossa että Helsingin Etu-Töölössä on meneillään poliisioperaatio.

Tampereen Teiskossa operaatioon on lainattu armeijan Pasi-ajoneuvo. Kyseessä oli mahdollinen yhden henkilön suorittama ampuma-aserikos sunnuntaina maaseudulla. Tyypillä oli ollut lopultakin vain starttipistooli hallussaan ja paukutellut sillä omalla pihallaan pari kertaa.

Okei, Helsingissä taas Temppeliaukion kirkko suljettiin toisen henkilön etsinnöissä, liikenteessä oli uusia järjestelyjä tämän vuoksi ja myös kuulemma ihmisiä oli pysäytelty. Paikalla oli karhu-ryhmä naamat sexysti peitossa ison maailman tyyliin ja myös poliisin siviiliautoja ja partioautoja kymmenen kappaletta!!!

Taiteilia ei ole ihan tyhmä, vaikka onkin fasisti ja natsi. Taiteilia on itsekin vaatinut, että poliisin pitää ottaa armeijan keinot käyttöön näiden Mossadin luomien mussukoiden taltuttamisessa. Ei, mutta siitä ei oikeuslaitos oikein tykännyt, ja antoi taiteilialle sapiskaa ja sakkoja pari vuotta sitten.

Edelleen taiteilia huomasi kalenteriin katsoessaan, että nyt on ramadan-kuu. Joopa joo. Taiteilia myös muistaa, että herra terroristi iso johtaja herra joku antoi keväällä tiedotteen länsimaiselle medialle, että Ramadanin aikana tänä vuonna pitää iskeä niin paljon kuin mahdollista.

Pollarit, hakekaa nyt jo saatana ne terroristit säilöön sieltä. Vappuna te lainasitte kovalla kiireellä vuokralle isoja autoja esteiksi juhlakansaa suojamaan, eikö vain. Teillä on tiedustelun tietoa, että Tampereella oleskelee kirjoissa ja kansissa oleva herra iso terroristi, joka kenties antoi uhkamääräyksen juuri vapun alla, ja tätä ette ole kansalaisille kertoneet. Se on ihan selvää, kun laskee yhteen yksi ynnä neljä, ei se ole kovin vaikeaa. Tämän vuoksi ylireagoitte tämän starttipistooliherran kanssa, eikö!! Asuuko herra iso johtaja terroristi myös kenties Teiskon alueella jossakin?? Ette tienneet, oliko ampuja herra iso johtaja vai joku muu, joten Ramadanin innoittamana otitte mukaan oikein panssariajoneuvon, kun läksitte herraa kesyttämään. Mutta tiedotitte silti sekä Tampereen että Helsingin tapauksessa, että mitään vaaraa ulkopuolisille ei näistä herra iso johtajien touhuista ole. Tiedättekö mitä?? Taiteilia ei oikein enää usko teitä.

Sama pätee Helsingin tapaukseen, etenkin kun kirkko piti herralta sulkea. Ettei vaan ollut posauttamassa kristittyjen kirkkoa ilmaan oikein ramadanin kunniaksi, tai niin ainakin laskitte?? Sitä se paasto teettää saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti