-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Epsanjan komentelija!! Taiteiliakin pakkolääkittiin!!

Voi vittu nyt sentään taas.

Äsken luin Teemun blogin. 

Fasistitaiteilia äkkäsi kahdessa sekunnissa, miksi suutuit taiteilialle, kun vitsailin sinulle facebookissa lääkityksen tarpeesta. Ja älystä!

Taiteilian sydän on särkyä nyt, kun vittu kaikki maailman pollarit on Komentelijan perässä. Niskaan sattuu. Mutta taiteilia on päättänyt pitää sydämen virkeänä, eikä päästä sitä huolesta ja surusta enää rappeutumaan!! Lääkitystä kehiin vähän paljon, eli homeopaattista ruokasuolaa!!! Ennen lääkityksen aloittamistahan taiteilia oli lekurin mukaan kuolla verenvähyyteen - koska taiteilian poliittinen turpa oli tukittu -  kunnes huomasi Epsanjan komentelijan touhut.

Taiteiliakin on sitä paitsi joskus pakkolääkitty. Kirjoissa ja kansissa lukee, että taiteilia on 'hyvin vaarallinen'. Psykiatrian diagnoosia tai sitä, miksi taiteilia on vaarallinen, ei ole mihinkään asetetttu koskaan. 

Näin taiteilia on kirjoittanut Usariin ennen kuin minut sieltä sensuroitiin, vuonna 2011:


Taiteilia koetettiin hiljentää ennen internetaikaa. Kyseessä olivat pollareiden toimet, mitä en suostunut hyväksymään, ja lopulta komistukset heittivät taiteilian perään europolin lähetteen. Kyllä!! Ei kerennyt edes vituttamaan siinä vaiheessa! 

Jälkeen päin vähän vitutti, ja lääkityksestä selvittyään taiteilia alkoi (pyynnöstä) politiikkaan ja terävä kieli toimi taas!! Todistetusti! Meinasi häkki heilahtaa siitäkin, yhteiskuntarauhalle ja -järjestykselle vaarallisuudesta tällä kertaa, eli olin vienyt vaarallisuuden vuosien myötä täysin uudelle tasolle, mutta taiteilia pääsi pelkillä sakoilla, koska tuomari oli niin hellämielinen ja antoi paljon anteeksi, niin kuin oli antanut anteeksi myös pikkutytön raiskanneelle turvapaikanhakijalle!! Sama tuomari!

Epsanjan sotilaskomentelija!! Muista aina, vaikka nämä kommarit kuinka lääkettä pukkaisivat suoneen, että sinä et ole sairas, vaan aivan ihana, suorapuheinen ihminen!! Aito!! Et teeskentele!! Muista!! Ja vitun fiksu!!


EDIT: lääkityksestä vihjaaminen sai taiteiliankin raivoihin vielä neljä vuotta sitten. Suunnilleen taiteilian vihapuhetuomion aikoihin taiteilialle alkoi valjeta eliitin todelliset touhut ja että millaisia ihmisiä eliitti haluaa hengiltä!! Aina ne samat!! Sen jälkeen lääkityksestä vihjaaminen on ollut fasistille kevyttä ajanvietettä. Lääkityshän on eliitin keino hiljentää todellisuuden kuvaajat. Fasistille voi sanoa ihan suoraan, että fasisti on ihan umpihullu. Mitä sitten, niin onkin, ja se on kunnia!! Ei ne kaikki olekaan ihan umpihulluja, vaan lampaita ketjussa!! Lisäksi fasisti kiittää eliittiä: eliitti opetti fasistin toimimaan sujuvasti kahdella puolella aitaa, ja tänä päivänä eliitti ei ikinä saa fasistia enää!!!! Kiitos! Jäljittelin eliitin omia keinoja ja todensin käytäntöön!! Viisitoista oppivuotta!! Hymyilen ja puukotan selkään! Niitä, keitä haluan! Niitä, keitä kohtaan en koe sympatiaa! Niitä, keille en ole missään kiitollisuudenvelassa!! Niitä, ketkä tosissaan vittuilevat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti