-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 5. kesäkuuta 2017

Börje-kulta!!! Älä runkkaa!

Börje! Olet puhunut kuulemma!


Börje. Saat minut avautumisellasi aivan kiihkoon ja rakkauspuheen valtaan. Mentaaliseksi kanssasi alkoi jo. Heti kun kuvakaappauksesi näin. Ensisilmäyksellä. 

HoX!! Tästä ei epsanjan sotilaskomentelijan pidä kuitenkaan mustasukkaistella, sillä komentelija on aina mentaaliseksissä ykkössijalla. Jopa kuunatsien edellä, mikä on paljon se!! Caliente!! I'm in love for ever!

Börje! Arabiterrori alkoi ennen kuin perussuomalaiset puolueena olivat syntyneet. Perussuomalaiset eivät ole arabiterrorin takana, vaan Mossad. Näin voisi kirkkain silmin akateemisesti hirveästi valehtelematta väittää. 

Börje!! Siellä ne Mossadin mussukat jouhevasti Munchenin iskun jälkeen komeaa aavikon prinssiä ja palestiinalaisten johtajapahista jäljittivät läpi Euroopan valojen aina pohjoiseen viikinkien maille asti, kymmenen vuoden ajan, kyllä siinä mussukoilla moneen otteeseen loppuivat suklaapatukat kesken, näin olen lukenut - kunnes posauttivat tyypin palasiksi omaan autoonsa Beirutin mystisten ruoholta tuoksuvien basaarien katveessa seitkytluvulla. Ihanan Alin!! Monen yrityksen jälkeen, tyttöystävän edessä! Näin se meni!! Seitkytluvulla!! Mieti! Oliko silloin perusjonneja!!?? Ei! Oli kyllä niitä, jotka tunnustivat Neuvostoliiton vittumaisuuden, mutta sillä ei ehkä ole tämän asian kanssa mitään syvempää tekemistä.

Börje! Tästä se vihan kierre syveni. Munchenin iskussa usein nähdään myös eurooppalaisen poliittisen terrorin alkupiste. Mossadin mussukat! Vähän niin kuin CIA:n ihanat miehet mustissa 2000-luvulla näkyvimmin!

Kyllä se tiedustelu on rentoa puuhaa. Vähän tiedustellaan ja ranteita niksautellaan ja luodaan tilanteita ja tiedustelutietoa sitten yksissä tuumin poikien kesken analysoidaan ja saadaan ihmiset toisiaan syyttelemään tiedustelun luomasta setistä. Rentoa! Kevyesti!

Börje! Perusjonne sastamalan takamailla ei ole syyllinen terrorismiin, vaan Venäjä, Yhdysvallat ja niin edelleen! Börje-kulta! Tunnusta tosiasiat!

Sastamalan perusjonnella ei ole samaa pelotevaltaa kuin mitä Yhdysvalloilla on! Eikä pommeja ja ohjuksia ja miehittämättömiä sotalennokkeja! Sastamalan perusjonne ei pommeilla leiki, right!!

Sure!!? Olisiko perusjonnen talous niin kunnossa kelan työttömyysrahojen ja ykän baarissa nyhväämisen jäljiltä, että voisi pokkana toisella kädellä hoidella kolmatta maailmansotaa kun toisella nostelee tuoppia rupisille ja kaikenkokeneille huulileen!!? What??

Börje!! Sastamalan jonne ja nivalan perustimo vähän kyllä internetissä myös mentaalirunkkaavat - mutta niin teet sinäkin!! Heti ekalla silmäyksellä internetissä rakastuin runkkaukseesi!! Settiä! Käyttistä! Grrrr...... 

Ajatella, että runkkaat terrorismin uhrien päälle!! 

Joku päivä, jos paska tuuri käy, minun Lontoossa asuva prinsessani voi olla siinä.

Börje!! Prinsessani ei ole kuppainen väärinajattelija ja elävä terrorismiharava niin kuin äitinsä, vaan oikeinajattelija!! Oikein poliittisesti aktiivi oikeinajattelija ja taiteilija! Taiteilija j-kirjaimen kanssa! Eikä ilman j:tä kuten äitinsä! Taiteilijat ja taiteiliat! Kyllä meidän perheeseen on mahtunut ääripäitä, koskaan allekirjoittanut mama ei ole ketään poiskäännyttänyt pelkän poliittisen ääripään vuoksi, vaan kaikki saavat lämmintä maitoa, pullaa ja maman kuumaa lihapataa, ynnä kakkua. 

Mutta Börje- kulta, sinä runkkaat!!! Niin kuin perustimo ja jonne! Internetissä!

Perusbörje!

Miltä se kuulostaa?

Börje, sinä hunajapussi lutukka! Saisinko puristaa viimeisetkin hinajapisarat pusseistasi??

Yes, I Can!!

Ihana kuunatsi. Eiku... Börjelle silti, totta kai. Pusuja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti