-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 29. toukokuuta 2017

Varma Kosto / fucking(ed up) dream!!

Nyt mussukat ovat internetissä sitä mieltä, että Suomea pitää alkaa rakentamaan alhaalta ylöspäin.

Näitä on kahdenlaisia mussukoita.

Ensiksikin Suomen tulevan sotilasjunttan - jonka epsanjalaista sotilaskomentajaa allekirjoittanut sananvapausvittuilija ja fasistihuora ei onnistunutkaan rakastelemaan kuoliaaksi koska komentaja pakeni kurtisaania puihin ja puskiin -  näkemyksessä Suomi rakennetaan alhaalta ylöspäin riehumalla toreilla, huutelemalla ja salakuvaamalla kansalaisia. Lienekö Suomen kuuluisin salakuvaaja Axl Smith Suomen tulevan sotilasjunttan kannattajakuntaa. Kun ruohonjuuritaso, eli torit ja maakunnat ja muu miljöö, on saatu ihan paskaksi riehumisen ja ulvomisen tuloksena, on sotilasjunttan unelma vihdoin saavutettu.

We had a fucking(ed up) dream! Mitä vittua!! Nussittu totuus! Ai vittu!! Totaalinen totuustodellisuus! We love you so much babe! Uuuuh -uuh -uuu.

Toiset mussukat taas vatuloivat kunnon kansalaisista rikosilmoituksia silloin, kun kansalainen on saanut johtolangan päästä kiinni ja ajattelee. Vittu! We have a dream! Teillä muilla ei ole unelmiin oikeutta saatana. Häipykää siitä jo, täällä ei ole mitään nähtävää. Tällä tavalla Suomea rakennellaan alhaalta ylöspäin myös mentaalisessa mielessä kaulat (ei kun ajatukset) katkomalla, ja myös taloudellisessa sellaisessa, eli työnantajille kyrväyttämällä totaalisen paskasti ajattelusta! Canim!!

Nämä kuumotukset nyt täällä Suomea rakentelevat sujuvasti eri tahtiin alhaalta ylös. Tästä ei kuulkaa, Suomen tuleva sotilasjuntta ja valkokaartiISIS, seuraa muuta kuin varma kosto.

Kerrataanpa koston etymologia.

Varma kosto oli viime vuosisadan kansalaisten haave pahoja porvareita kohtaan. Vuosikausia nämä pahat porvarit olivat työläisiä riistäneet, ja nyt se sai olla vittu loppu! Sitä kutsuttiin haaveeksi, meidän nykyaikaisella kielellämme se olisi jotakuinkin sama kuin tämä unelma, eli we have a (fucking/ed up) dream! Meillä on unelma- tyypit sitten provosoivat Suomen sisällissodan partaalle ja sen ylikin lopulta, ja huolimatta varsin ovelasta kusetuksesta kuitenkin historian(tutkimuksen) päässä tajuttiin, että ne olivat juurikin nämä unelmatyypit, jotka ruohonjuuritasolta alkoivat Suomea rakentelemaan! Alhaalta aina ylöspäin vittu!

Ikävä kyllä varmasta kostosta tuli lopullinen eli totaalinen, kun nämä unelmatyypit sitten marssitettiin Tampereen Keskustorille rivistöihin, mistä alkoi näiden viimeinen matka kohti tuntemattomia kalevankankaita, eli se sama, mitä sananvapausvittuilija epäilee kohtapuoliin omaksi ja monen muun kohtaloksi Suomen tulevan sotilasjunttan untuvaisessa kourassa, mutta se on toinen juttu!

Eli tähän mennessä Suomen alhaaltapäin rakentelemisen historia näyttää käsitteen varma kosto attribuuteiksi haaveen ja lopullinen / totaalinen. Mikäpä siunaisi tällaisen totaalisen haaveen paremmin kuin iki-ihana vauvauutinen?

Sananvapausvittuilija huomasi tänään yliopiston historian laitoksen ilmoitustaululla tällaisen ihanuuden! Ilmoitus oli päivätty viime vuosisadan alkuun, ja siinä luki: 'Vapauduttuamme punavankileiriltä ilmoitamme saaneemme pojan, ja hänen nimekseen olemme laittaneet Varma Kosto'.

Tämä tarina on tosi kuin varma kosto viime vuosisadan alussa Suomen alhaaltapäin rakentelun ja haaveiden eli unelmien totaalisen toteuttelun jälkeen!

Jossakin on siis elänyt ja kulkenut Varma Kosto, unelmista syntynyt. Ja ehkäpä haaveilematta sattuneesta syystä jättänyt tavis - tai mistä minä tiedän.

Vittu!!

Totally fucked!!

(#dream)!! %*!!!

Ehkä kosto!!%*   ei kun   #unelma elää vielä??? Kulkee jossain totaalisen tosissaan?

Sananvapaustaiteilia oli tämän tajuttuaan ja ilmon luettuaan että ei vittu! (Mitä vittua!! se ei ollut, koska termi on varattu haaveilijoille, mihin lajiin taiteilia ei halua itseään luettavan. Ei myöskään unelmoijiin tai muihin unelmatyyppeihin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti