-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 15. toukokuuta 2017

Poliisin uhri islamin alttarille

Satuin tänään lukaisemaan eräästä skandaalimediasta erään poliisimiehen sanomaksi väitetyn. Pöyristyin niin julmetusti, että vaikka olin kiireinen, tein pikaisen selvityksen siitä, mikä on alkuperäinen lähde juttuun. Ja löysin kauhukseni sen. Että tämän poliisimiehen väitetty sanominen on oikeasti sanottu tämän poliisimiehen suusta:

Kyse on siis lahtelaisesta ilmiöstä, jossa aikuiset turvapaikanhakijamiehet väijyvät alaikäisiä tyttöjä lahtelaisessa kauppakeskuksessa, ja luottamuksen voitettuaan houkuttelevat tyttöjä asunnoilleen alkoholitarjoiluun ja sitten käyttävät sammuneita tyttöjä hyväkseen.

Törmäsin elämäni ensimmäisen kerran tällaiseen aivottomaan suhtautumiseen tyttöjen ja naisten itsemääräämisoikeudesta kirjoitettuani tämän:

Joukkoraiskaus ja raskaaksitulo

Facebook-ystäväni vinkkasi minulle tiedoksi seuraavan aineiston, JOTA EI MEDIA OLE UUTISOINUT SUOMALAISILLE OLLENKAAN.

Joukkoraiskaus


Helsingin käräjäoikeus on antanut tuomion 24.4.2012, julkinen versio, asianomistajan henkilöllisyys salassapidettävä 7.12.2071 asti.
Vastaajat (tekijät) Elmi Abdikadar Mohamed, ja Elmi Liibaan Mohamed
Vastaajat raiskasivat tekohetkellä 16-vuotiaan suomalaistytön. Tyttö tuli toiselle raiskaajista raskaaksi.


Uhrin nuori ikä ja raskaaksi tulo toiselle joukkoraiskaajista ylittäisivät uutiskynnyksen - kaikkialla muualla mutta ei Suomessa tänä aikana.

Tilannetta on hankala verrata suomalaisessa rikoshistoriassa, koska a) etnisesti suomalaisten miesten rikosprofiiliin ei kuulu joukkoraiskaaminen, ja b) koska emme tiedä kuinka moni raiskauksen uhri lopulta tulee raskaaksi raiskaajalleen.


Mutta uhrin nuori ikä, maahanmuuttajarikollisten rikosprofiiliin yleisesti istuva joukkoraiskaaminen (kuten tässäkin tapauksessa on käynyt), ja tämä vielä yhdistettynä uhrin raskaaksituloon toiselle raiskaajalle, mietityttää. Miksi media ei uutisoi näistä ja vastaavista tapauksista?

Medialla on maahanmuuttajien kotouttamisessa suomalaiseen kulttuuriin suuri rooli, etten jopa sanoisi median luonteen vuoksi, suuri vastuu. Mutta 'uussuomettumisen' poliittisesti korrektissa ilmapiirissä tätä ei ymmärretä.

Poliittinen korrektius jyrää journalismin etiikan. Lehtimiesten kuuluisi sensuurista vapaassa, humanistisessa yhteiskunnassa kertoa totuus. Ainoastaan fasisitiset diktatuurit käyttävät äärimmilleen viritettyä poliittista korrektiutta ja muunneltua tai peiteltyä totuutta matkalippuna omiin päämäärinsä.


Esimerkki: toisen(kin) polven maahanmuuttajat elävät vielä kulttuurien murroksessa, vähintään. Oman lähtömaan tavat ja oma kulttuuriasennoituminen ei ole liuennut Suomen kansalaisuuden saamisella tai muutaman vuosikymmenen maassaoleskelulla mihinkään. Kulttuuriset sukupuolikäsitykset ja -roolit, mitkä näissä raiskaustapauksissa liittyvät Afrikan ja Lähi-Idän maista tulevien maahanmuuttajamiesten kohdalla raiskausväkivallan käyttöön ja näkyvät muutenkin heidän suhtautumisessaan naissukupuoleen, ovat aina syväänrakennettuja koodeja ihmisessä, joita ei kyseenalaisteta, vaikka ympäristö ja maantieteellinen alue vaihtuisivat.

Tämän vuoksi on älyttömän kohtalokasta, että a) meille haalataan länsimaisesta hyvinvointi-oikeusvaltiovinkkelistä katsottuna naisiin vihamielisesti suhtautuvaa kulttuuriainesta, ja b) että kun meille nyt kuitenkin tätä ainesta tosiasiassa tuodaan, niin suomalaisille naisille ja erityisesti nuorille naisille ja tytöille ei kerrota totuutta näistä kulttuuripiireistä.


Tässä tulee median kohtalokas rooli toteen ja uussuomettuminen todelliseksi. Mikäli media uutisoisi näistä tapauksista avoimesti, naiset oppisivat varomaan.

Uussuomettuminen on tänä päivänä sitä, että kaikkea ei kerrota, totuus on valikoivaa, ja pahimmassa tapauksessa totuutta ei löydä, koska se on piilotettu.


Uussuomettuminen näkyy nyt siinä, että naiset ja tytöt käyttäytyvät totuudelllisen ja rehellisen tiedon puuttuessa varomattomasti ja naiivisti tietyiltä kulttuurialueilta tulevien maahanmuuttajamiesten seurassa.


Naisille ja tytöille pitää kertoa, että maahanmuuttajamies ei ole sama kuin oman kotoisan kulttuuripiirin mies - naiset subjektina huomioivassa yhteiskunnassa kasvanut ja naiset tasaveroisena kumppanina huomioiva pohjoismainen mies.


Koska näin ei nyt tehdä, voidaan odottaa raiskausten jatkuvan ja laajenevan, kuten Ruotsissa ja Norjassa on käynyt. Poliittisesti korrekti yhteiskunta lyö tasa-arvoon kasvatettuja naisiamme röyhkeästi vasten kasvoja.


Tässä oikeuden pöytäkirja tapauksesta http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=13243&start=30#p493142


-----------------------------------------------------------------------------

Blogi levisi myös keskustelupalstoille ja blogia kommentoivat silloin vuonna 2012, kun tämän julkaisin, muun muassa eräs täti-ihminen, ja muutama muukin muistaakseni, jotka ymmärsivät raiskaajia, koska tyttöhän oli ilmiselvästi ollut sammunut teon aikaan. 

Luin keskustelupalstaa hämmentyneenä. Tänään kuulen saman poliisimiehen suusta.


Ottamatta kantaa perheiden kasvatustapoihin ja yksittäisten perheiden resursseihin, koska tämä on vapaa maa - ja aikakin ja sen mukanaan tuomat vaateet ja haasteet ovat ihan toisenlaiset kuin 60-luvulla, jolloin muun muassa kommenttien täti-ihminen eli nuoruuttaan - niin tiedätkö mitä poliisiorganisaatio?

Tytöt ja naiset eivät ole polkupyöriä, joihin joku laittaa luvaton käyttöönotto kielletty-tarran.

Eivätkä tyttömme ole prinssessoja, joihin jokaisella on tutustumisoikeus.

Meidän tyttömme eivät ole maahanmuuttajamiesten leikkinukkeja.

Poliisi. Siisti suusi. Järjestäkää vaikka palavereja, joissa opettelette puhumaan elävistä ihmisistä ja vieläpä nuorista, joilla on koko elämä edessään.

Sen voin jotenkin anteeksi antaa, mikäli joku mökin akka hampaattomalla suullaan toistelee vuosisadan alun moraaliohjeita nykynuorille, vaikka sitä maailmaa missä mökin akka eli nuoruttaan, ei enää ole. 

Suomalaisen poliisimiehen luulisi ymmärtävän, että vaikka maamme on muslimimiehiä pullollaan, niin perheitä ei voi vaatia käyttäytymään kunnon muslimin tavoin, eli pitää tyttönsä hunnutettuna ja lukita kotiin. Eihän? Eihän tässä nyt olla tekemässä kulttuurivallankumousta? Meidän tyttöjemme kustannuksella?

Vanha kunnon maassa maan tavalla-slogan on myös naisemme on uhrattu islamin - ei kun monikulttuurin alttarille - mutta minusta suoraan puhuminen on taas parempi keino kuin asian pimittäminen ja antaaymmärtäminen.

Naisemme ja tyttömme joka tapauksessa näyttävät todella olevan uhrattu islamin alttarille Suomessa 2000-luvulla.

Ja tiedättekö mitä? Vaikka jo arvaatte. Poliisi panostaa tähän ja pyytää tätä teiltä, hyvät suomalaiset miehet, perheenisät, veljet, poikaystävät, isoisät, ystävät ja rakastetut.

Koska heillä ei ole enää resursseja tutkia ja pitää järjestystä yllä.

Poliisista on tullut opetusväline perheille ja perheiden kouluttaja, ei enää rikosten tutkija ja rosvojen kiinniottajataho.

Poliisi kouluttaa islamin moraalia suomalaisiin kotitalouksiin. Oikein median avulla.

Ja tietysti islamin tyyliin ihmisuhrien avulla. Näytösteloitus.

Milloin poliisi asentaa omat kameransa kauppakeskuksiin, ja kun havaitsee jossain nurkassa tapahtuneen selvän luvattoman käyttöönoton, ei kun prinsessaan tutustumistarjouksen hyödyntämisen, levittää videon tubeen ja someen niin kuin kunnon islamistit ja ISIS varoittavana esimerkkinä - ellei vieraitten mukanaan tuomaa moraalia noudateta?

Jään sitä odottelemaan. Luulen, että noin viiden vuoden päästä pääsen siitä bloggaamaan. Kuten huomaatte, viisi vuotta sitten bloggasin median pimittämän teinitytön joukkoraiskauksen julkisuuteen, ja tänä päivänä poliisi ja valtamedia jo myöntää näiden olemassaolon, mutta on menty astetta ylemmäksi: poliisi kieltää silti rikoksen tapahtuneen ja päinvastoin syyllistää rikoksista suomalaisia - median avulla. Ei ole älytöntä odottaa viiden vuoden päästä syyllistämisen menneen pidemmälle kunniallisten kansalaisten (eli niin sanottujen kunniakansalaisten ja näiden hyysääjien) hyväksymällä muotilla - tai itse asiassa jotain vielä pahempaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti