-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 22. toukokuuta 2017

no hyi hyi MV-LEHTI, kyllä minä taas niin mieleni pahoitin

Olkaapa tarkempia siellä sen lähdekritiikkinne kanssa. Maailmassa voi olla useampia samannimisiä ihmisiä, eikä raiskaajan nimi miestä pahenna.

Nyt vähän taidan olla pettynyt kuitenkin sensuuriin asian ympärillä. Eräs vanha rouva kertoi minulle, että siellä MV-lehdessä olette sensuroineet sivulta pois niitä kommentteja, jotka kävivät teitä läksyttämään väärästä kuvasta raiskausuutisessa.

Hyi hyi, MV-lehti, se mitä sattuu nettiin kirjoittamaan, niin siitä on otettava täysimittainen vastuu. Sananvapauden kustannuksella sitä ei oteta. Jos kutsu poliisiin käy, niin sitten sinne mennään selittelemään omaa toimintaa ja kärsitään nahoissa ruoska ja sananvapaus vaikka se kestäisi monta kiduttavaa vuotta. Se on kuulkaa sananvapautta ja sen ilmentymiä täällä Suomessa tänä päivänä! Että älkääpä sensuroiko siellä enää. Minun rahallinen tukeni mv-lehdelle meni justiinsa hyllylle, kunnes jätätte sensuurihommat.

Tämä sen vuoksi, että sensuuri on jättänyt persoonaani ikuisen jäljen ja sydämeni on sen vuoksi kerran särjetty hiekaksi, ja olin kuolla sen seurauksena ihan oikeasti. Ilja kuitenkin lopulta pelasti sydämeni, niin kuin olen kertonut, joten MV saa anteeksi oppivuotensa, jos oppii jatkossa olemaan. Sensuuri tappaa. Sananvapauden käyttökin voi tappaa, niin kuin olen huomannut.

Ja mitä tästä opimme?

Sen, että MV-lehden lukijat ja siellä kommentoivat eivät ole mitään ÄÄRIAINESTA, vaan tavallisia ihmisiä, kuulkaapa. Nyt, kun ja jos kuitenkin valtamedia ja muut oikean mielipiteen omistavat mussukat luulevat, että mv-lehti edustaa jotakin ÄÄRIAJATTELUA, ROTUOPPEJA, ÄÄRINATIONALISMIA TAI VASTAAVIA, niin ollaan vaarallisilla vesillä, ja sen veden väri on verenpunainen. Sillä silloin on vaarana  se, että tavalliset ihmiset leimataan ÄÄRIAJATTELIJOIKSI JA ROTUTOHTOREIKSI.

Minulla taas on se kokemus, että mv-lehden kommentaattorit eivät ole mitään ajattelijoita lainkaan, ja tämä ei ole loukkaus, sillä ajattelun pitää tuottaa jotakin täysin uutta, ja mv-lehden kommentit lähinnä kiertävät vanhaa ja hyväksi havaittua entiteettiä ympäri koko ajan. Mitä sen sijaan on tämä paljon mainostettu ÄÄRIAJATTELU? Millaista pitää olla ajattelemisen, että sitä voidaan kutsua äärelliseksi eli äären omaavaksi?

Äärellisen ajattelun vastakohta voisi olla sitten ääretön ajattelu. Myönnän, että se on minun heikko kohtani, ja siitä olen saanut joskus ihan perusopinnoissa yliopistollakin paljon sapiskaa.

Nyt saatan olla löytänyt ÄÄREN ajatteluuni, eli ajatteluni on koulittu tiettyyn uomaan kivasti soljumaan läpi äärettömien aivojeni, joista aina silloin tällöin putkahtaa jokin teoriakin tieteellistä tutkiskeluani elävöittämään. Eräälle tietylle yliopistollekin ja sen ääripäteville opettajille olen kiitollinen henkiin jäämisestäni sensuurin ja sananvapauden dualistisessa kourassa, ja siitä, että yliopisto opetti minut äärelliseksi ajattelijaksi ja käyttämään omia äärettömiä aivojani äärellisesti. Yliopisto teki minusta ÄÄRIAJATTELIJAN.

KIITOS!

Että älkääpä siellä ihmisiä turhaan leimatko miksikään ajattelijoiksi, ellette tasan tarkkaan tiedä, mitä lohkoa kyseinen henkilö edustaa.

Ääriajattelija voi hyvinkin vaikuttaa olevan ääretön ajattelija, ja toisaalta vallaton aivojen ja sanojen käyttelijä voikin olla todellisuudessa hyvinkin koulittu ja laskelmoiva ajattelija eli ÄÄRIAJATTELIJA. Te ette vaan tiedä sitä.

Mv-lehti ei aiheuta leimaamista, kuten olemme tässä jo huomanneet. Leimaaminen ja ihmisten kategorisointi on ihmisillä verissä aatamin ajoista asti. On hyvä, mikäli mv-lehden kaltaiset toimijat nostavat asian nyt framille ja julkiseen syyniin. Ehkäpä opitaan sitten olemaan ajatellen kummallakin puolella leiriä, niin oikein ajattelevien, että mv-lehden ajattelemattomien kommentaattoreiden kesken.

Iljalle terkkuja, ja eläimille myös. Pusi pusi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti