-

-
Art by Alberto Moravia

tiistai 30. toukokuuta 2017

natsihuora kulkee aina etuovista

Fasistihuora allekirjoittanut taiteilia ei tajua, miten natsihuoraksi kutsuminen voisi saada henkilön pelkäämään. Mutta muut kyllä pelkäävät! Sehän on erittäin voimaannuttavaa, kun joku kutsuu natsiksi. Allekirjoittanutta on kutsuttu natsiksi miljoonia kertoja. Yes!! Ei siinä joudu takaovista kulkemaan, päinvastoin etuovet tulevat hyvinkin tutuiksi ja paukkuvat ja porukat lakoavat edestäsi vittuun! Ja kyllä, olen oikea huora. Hellevigin natsihuora-vertaus oli sikäli epäonnistunut, ja olisi sietänyt olla tuomitsematta, sillä eihän loukkauksen kohde edes ollut huora. Eikä edes natsi.

Voihan henkilöitä kutsua sattumanvaraisesti vaikka aasiksi, mutta taiteilia ei lähtisi silti typeränä vetämään näistä mitään näytösnyyhkyoikeudenkäyntejä, sillä selvän ei-eläimen kutsuminen aasiksi oikeuteen asti on hiukan hakuammuntaa ja jotenkin on parempaakin tekemistä.

Karita, olet taiteilija niin kuin allekirjoittanutkin on taiteilia. Nyt vähän luovuutta kuvioon. Meidän fasistitaiteilioiden pitää vissiin opettaa teille taiteiljoille itsekunnioitusta ammattianne kohtaan. Ota natsittelu nuppiin ja tee siitä rooli itsellesi. Vaadi kunnioitusta niin kuin kolmannen valtakunnan oikeat natsitkin tekivät, ja jos et saa sitä, suutu perkeleesti. Ammu kovilla. Astu varpaille. Käytä kyynärpäitä ja hymyile näin tehdessäsi kaiken aikaa. Hanki vihamiehiä ja teeskentele heille olevasi ystävä. Ja tämmöistä näin. Lyhyt natsiuden oppimäärä oli tässä. Ymmärsit jo varmaan. Mutta älä uhriudu, kun kohtalo koittaa, puraise syanidia, äläkä ruikuta, valita, nyyhkytä, järjestä näytösoikeudenkäyntejä, jätä niiden järjestäminen muille ja nauti showsta.

Eipä ihme, amerikkalaiset ja italialaiset tekivät natsihuorista iii-Ihanissa hugo bossin univormuissa ja myöhemmin kanukit naarassusi keskitysleirin vartija Ilse-tyttösestä oikein kuuluisan klassikkopornoversion 70-luvulla. Right? Ilse eli oikeasti keskitysleirin järjestyksenpitäjänä, eikä se kitissyt, pelännyt, kulkenut takaovista tai suunnitellut pelon maantiedettä. Ei! Ilse oli päätähti huolimatta siitä, että oli natsihuora!! Ainakin elämänsä filmatisoinneissa! Taiteilijat! Huorat! Natsit! I love you!

Ihana Ilse!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti