-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 26. toukokuuta 2017

Jussi ja perisynnit

Sananvapausvittuilijan pitäisi kai kirjoittaa jotain Jussi Halla-ahosta ja tämän aviottomasta lapsesta.

Sananvapausvittuilija kirjoittaa nyt vittumaisuuksissaan Jussista myös täällä virallisemman blogin puolella, koska nyt on taas kuukausi sillä tavalla tanallaan, että public enemy-ininä on vaihtunut kovan vittuilun alter egoon, joita alter egoja, erilaisia, anupalosaarella on useita, etten jopa sanoisi että sivupersoonia! Ai jai, siinä sitä onkin pojilla kestämistä, kun lääkitys puuttuu! Ja ei, vittuilijataiteilia on parhaimmillaan vasta kun pms:sta on päästy! Kun naiseus vaivaa, vittuilun taito katoaa ja tilalle tulee kitinä ja kutina. Nyt ei ole vittuilusta taas pulaa, kohta hanat aukeavat ihan tosissaan ja uusi elämä koettaa! Uudet säännöt, omat säännöt, parhaat väännöt.

Mutta Jussin aviottomasta lapsesta kirjoittamisessa on monta estettä. Ensinnäkään Jussi ei ole seksikäs, vaan kalju, laiha, silmälasipäinen valkoinen piipittäjä, kuin kalvakka valtion pukuvirkamies tunkkaisessa tornitalossa. Jussi ei ole taiteilian mestari. Tiedätte kyllä kuka on. Mutta siitä olen luvannut olla enää puhumatta, ennen kuin toimitan rynkyn taiteilian edessä selvästi aseettomina oleville ihanuuksille! Toisessa blogissa!

Toisekseen voisi tässä edes vähän ajatella lapsia.

Kolmannekseen oikeasti seksikkäitä miehiä ovat latinotyyppiset miehet univormussa.

Seksikkyys ja isyys välttämättä kiertyvät yhteen. Siitä johtuu myös äärioikeiston moraali. Siis, itse en usko, että mitään äärioikeistoa on olemassakaan muuta kuin yhteiskunnallisena pelotteena ja kiristysmuotona vasemmiston oikeinajattelukeskuksissa eli muun muassa medioissa ('jos et tee näin ja näin, tai puhu niin ja niin, aloitamme noitaoikeudenkäynnit sinua kohtaan ihan natsina'), mutta äärioikeiston moraalia kyllä äärioikeistoon itsensä liittävät ihmiset kovasti pitävät yllä.

Äärioikeiston suomalainen moraali ilman oikeiden, historiallisten natsien - ahhh - elossaoloa, mutta suomalaisten natsikomukoiden kovassa sylissä! Se se onkin hauska ja älyllisesti, jopa tutkimuksellisesti, mielenkiintoinen keksintö. Moneen suuntaan! Ai, taas kostuu sananvapausvittuilijan pillu sitä ajatellessa. Älyn käyttö! Ai vittu! Äärioikeiston moraalissa muun muassa naiset tuoksuvat pullalta eivätkä pillulta.

Jussin hommafoorumi sensuroi hauskasti minut pari viikkoa sitten hommalta, kun olin linkittänyt sinne sihteeriopiston oman blogini. Kauheaa, puhuva huora! Herran jumala, Ihmisenotus, jolla on pillu ja se käyttää sitä ja samalla ajattelee niin kuin miehet (ehkä jopa paremmin, mikä on vielä pahempaa)! Hirveää. Sensuuri, sensuuri!!!1 Näin Jussin foorumin pojat, ne äärioikeiston moraalia itseensä imeneet ja sen ehkä jopa inventoineet. Hommalla pelätään pillua. Homman miehet ovat tuskin koskaan saaneet, siitä johtuu pillun pelko ja pakonomaisuus, mikä vaatii naisten tuoksuvan äideiltä, siis pullalta, ei pillulta. Naisten pitäisi äärioikeiston moraalin mukaan käyttäytyä äiteinä äärioikeiston koville - omasta mielestään siis ainakin - valkoisille sotureille!!111 Sitten niiden Mestari onkin käynyt vastoin kaikkia oman porukan moraalin odotuksia kokeilemassa pillua! Pojilta salaa! Voi! Moraali!

Minkä teit! Saatana!

Sensuuri! Ääääääääää. Yhyyyyy.
Tässä on iki-ihana seksikäs mies, joka ei kokeile pillua pojilta salaa! Ahh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti