-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Allahin pojat, terroristit ja sananvapausvittuilijan kuluttava arki

Tuli mieleen tuosta, että terrorismille ei saa kuulemma antaa valtaa, ei kun että pelolle ei saa antaa valtaa. Ajattelin, että minullakin on asiaan jotakin päivitettävää. Olipa kerran niin, että olin joutua Allahin pojan kanssa naimisiin.

Mutta koska en ole oikein avioituvaa sorttia, vaan ennemminkin sellaista kapinallista princess jasmin-ainesta, niin se hanke kuivui aivan itsestään kasaan ilman sen suurempia draamoja asian ympärillä, ja koska tämä erään järjestäytyneen liivirikollisuuden ympäröimä tyyppi omien sanojensa mukaan ymmärsi, että minulle on ihan turha vittuilla. Ja miksi olisi minulle vittuillutkaan? Meidän välillämme leijui pelkkiä kukkasia, perhosia ja bambeja. Huolimatta tietyistä näkemyseroistamme kumpikin ymmärsi tilanteissa kunnioittaa toisen näkemystä. Mutta vaimoehdokkaana pääsin kurkistamaan siihen maailmaan, mistä olen itse tähän blogiin kuulopuheita paljon aiemmin kirjoittanut. Totta vai tuhannen ja yhden yön tuottamia taruja?

Lähtekää suomalaiset vittuun Suomesta. Kyllä, ainakin mitä tulee ylinopeussakkoihin ja liikenteen sääntöjen rikkomiseen. Oman käden oikeus on taattu, koska hän on paha poika. Ja ei, koska niin se on muillakin pahoilla pojilla etnisyyteen katsomatta. Mutta on(ko) niinkin, että Allahin pojan ei vaan tarvitse noudattaa aivan kaikkia vääräuskoisten (liikenne)sääntöjä.

Muslimien maailmanvalloitus? Kyllä, koska ottomaanit ovat Allahin pojan mukaan ennenkin rellestäneet Euroopan kiertueillaan kautta historian. Ja ei, sillä Wienin porteille päättynyt valloitus loppui todellisuudessa suuressa Turkin sodassa, jossa turkkilaiset vuonna 1683 piirittivät Habsburgeille strategisesti ja taloudellisesti tärkeää Wieniä. Sotaan osallistuivat turkkilaisten puolella paavin liittoumaa vastaan katolinen Ranska, joka teki kaikkensa, että Wien ei saisi apua. Turkki luovutti Unkarin Itävallalle Karlowitzin rauhassa vuonna 1699, jolloin voimasuhde Euroopassa oli muuttunut eurooppalaisten hyväksi. Suuressa Turkin sodassa vastakkain eivät siis olleet erilaiset uskonnolliset ideologiat ja kulttuurit sinänsä, kuten huomataan katolisen Ranskan ja islaminuskoisten turkkilaisten yhteisistä intresseistä, ja toisaalta katolisen Ranskan ja katolisen paavin liittouman keskinäisestä vihamielisyydestä, vaan yksinkertaisesti valtioiden erilaiset suurvaltapoliittiset intressit. Myöskään Intian sepoykapinassa eivät olleet kulttuurit vastakkain, kun Intian tärkeimmät ruhtinaat eivät lähteneet tukemaan kapinaa, vaan erilaiset poliittiset ja taloudelliset intressit. Näin on, historiatieteen valossa. Jos taas Allahin pojalta kysytään, niin suuri Turkin sota on vielä kesken. Näin on johtajansa Erdogan määrännyt ulkomailla oleskeleville alamaisilleen, ja nyt ollaan kuulemma jo sentään suureen Pohjolaan asti solutauduttu. Mikäli äärioikeistolaiselta taas kysytään, niin se on Gates of Vienna ja perkele. Ihan sama kuin Allahin pojilla, että ideologiat ja kulttuurit siinä törmäilevät ja on tarkoituskin, mutta todellisuus ei ole niin, kuulkaapa pojat etnisyydestä viis. Nytkin suomalaisen äärioikeiston sisällä on hajontaa, ja jos nyt tulisi Gates of Tampere, saattaisin vittumaisuuksissani tehdä katoliset ranskat.

Vandaalit ja suomalaiset naiset, eikun neekerit ja suomalaiset naiset. Kyllä. Toki vaimoehdokasta kohdellaan äärimmäisen kunnioittavasti. Ei seksiä ennen avioliittoa. No, se seksi pitää sitten ottaa muualta, paino sanalla ottaa. Ei ei tarkoita ei. Muilta kuin kuningattarelta eli vaimoehdokkaalta kuultuna. Valkoinen suomalainen löyhämoraalinen vanha harppu on tähän seksinheruttamiseen oiva vaihtoehto parempia ja tuoreempia vaimon temmellysvainioita odotellessa. Kuulemma.


Muslimiraiskaaja pyytää luvan. Kyllä vain. Vain Allahin poika pyytää luvan polvillaan pidellä kuningattarensa jumalaisia ruumiinosia. Ottomaanien poliisitikin ovat ihmisoikeusraporttien raiskaajakuninkaita. Ei se raiskaaminen nyt niin paha juttu ole. Allahin poika kielsi tämän ja raiskasi silti. Ei kuningatarta tietenkään, vaan niitä arvottomia, typeriä harppuja. Koska ne eivät vaan oppineet olemaan. Raiskaaminen on järjestyksen pitoa, vähän niin kuin turpaan vetäisi, mutta ei miestä vaan naista. Tämä on totuus Allahin poikien raiskauskeppostelusta. Jos et osaa olla, allahin poika vetää taskunyrkin esiin, joten opi olemaan typerä huora. Ilman pilkkua.

Yksi islamin pyhä asia. Kyllä, ja montakin pyhää asiaa. Nainen on vain sitä yhtä miestä varten odottamassa kotona kakskytneljä hoo kakskytneljä seiska. Kun minulla oli päivätyönikin, suhde alkoi rakoilla. Nainen on myös mieluummin hiljainen, eikä puhu rumia. Mutta ei tyhmä. En sopinut noista toiseen kategoriaan. Saatte itse päättää, kumpaan. Ja Ei, koska ihan samat vaateet tuntuvat olevan myös nykypäivän äärioikeistollakin naisistaan. Paitsi että nykypäivän äärioikeistossa en ole vielä älykkäitä naisia nähnyt. Ja kyllä, koska islam ei pakota mihinkään. Ei minuakaan pakotettu mihinkään. Toisaalta, ehkä avioitumishalujani vähän jarrutti pelko tulevasta. Kerran nimittäin Allahin pojan käsi nousi, kun pyyhkeitä ei kaapissa ollutkaan neljä jokaista erillistä suihkukertaa varten samalle illalle, mutta laskeutui salaman nopeasti. Ehkä hän muisti, että me emme olleet vielä aviossa, joten vaimonojennusoikeutta hänellä ei minuun vielä ollut. Eikä tullut. Ja sopu säilyi suhteen loppuun asti.


Naisen seksuaalinen valta. Islam kiehtoo ja vangitsee. Ehkäpä - itseni tuntien - löydän vielä itseni hankalista ja kutkuttavista tilanteista Allahin poikien kanssa, jotenkin takakutina on sellainen, että se sananvapausvittuilijan elämän prinssi saattaa olla bagdadin kuningas tai istanbulin sulttaani. Varmaan johtuu siitä, että äitini aina sanoo, että Anu on luonteeltaan kipakka kuin turkkilainen.


Fuck Islam. Onko tämä blogi totta vai tarua ja missä suhteissa, entä miten päin? Saatte itse päättää. Tämähän on äärioikeistolaisen vihaplogi eli täynnänsä valheellisuuksia. Nyt tarvitaan kritiikkiä tämän tulkitsemiseen. Hetken ylös-alaisin-maailmassa vierailtuani, siis siellä, missä kirjaimet kirjoitetaan väärinpäin, en enää hahmota suuntaa. Unissani kirjoitan latinalaiset aakkoset oikealta vasemmalle, monta kertaa todellisuudessa. Kun uskonnon valta ja äärioikeistolaiset ideologiat rikotaan, psykoosi haihtuu. Nimenomaan kritiikki on paras lääke terrorismiin. Fuck Islam, haista paska Suomen vastarintaliike. Naiminen on muutenkin paras lääke kaikkeen ja pitää prinsessat nuoren näköisinä ja on kulttuurien välisten rauhantilojen säilyttämisen persedellytys ja estää terrorismiakin, kun annetaan kunnolla kyytiä sanansäilällä. Kyllä.
Lue lisää ylös-alaisin-pojista täältä, reaaliajassa raportoituna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti