-

-
Art by Alberto Moravia

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ai vittu, kohta ollaan keskitysleirillä ja juhlarahojen kuvitus unohtuu!

Voi vittu taas!

Taiteilia heräsi tänä aamuna ja tajusi, että kohta ollaan kalevankankaalla vankina taas!

Eilen kuin tämän aavistaen taiteilia päätti myydä kaikki aseensa rintamalinjan toiselle puolelle! Hyvä päätös satavuotiaalle Suomelle! 

Taiteilian vastapuoli on ollut testosteroni, ja nyt näyttää siltä, että taiteilia on kohdannut miehen jota ei kiinnosta! Yhteiskunnalliset asiat! Oikeudet ja velvollisuudet! Miehen, joka sanoi taiteilialle vastaan. Eka mies ikinä! Nyt on taiteilian talvi- ja jatkosota testosteronia vastaan sodittu. Välirauha! Ei olla ammuttu kovilla moneen viikkoon. Kuukauteen! Aselepo on eilen julistettu, kohta kirjoitetaan rauhanpaperit, poterot luodaan umpeen, toivottavasti satavuotiseen sellaiseen - ja huoh, tällainen oivallus, että mitä. Ai mitä? Alfanaaraalle joku mies vittuili! Sanomatta sanaakaan! 

Tämä on uusi aika. Sopeutukaa vittu tähän! Rintamalinjan toisella puolella aseista on huomattavampaa hyötyä kuin alfalla. Taiteilia sen sijaan lähtee maanpakoon vaikka Caprille, sieltä näkee sinisen taivaan joka aamu ja horisontin, ne vapauden merkkejä ovat niin kauan kuin sitä vapautta riittää! Vapaus on jautaa, kun sen kerran menettää!

Kohta kaikki vanhat poliittiset johtajat seisovat Tampereen keskustorilla linjariveissä niin kuin sata vuotta sitten työläiset. Marssi kohti keskitysleiriä käy! Kunnon diktaattorimeininkiä! Tuhotaan vanha järjestelmä uutuuksien tieltä!

Tämä on Turun tauti! Ja Epsanjasta sitä hoidellaan!

Hyvä että taiteilia luovutti aseet Suomen tulevalle sotilasjunttalle! Sotilasjunttan homokollektiivissa aseet ja seksikkäät singot huolletaan joka päivä. Taiteilialla sen sijaan on aseet omasta takaa, mutta sotilasjunttan homotodellisuudessa niillä ei vittuuakaan tee!

Nyt taiteilia lähtee kohti omaa tallia ja rotuoriita katsastamaan. Taiteilia on tajunnut myös aikapäivää sitten, että naiminen on aika tylsää kun sitä on harrastanut tarpeeksi, enemmän kuin sotilasjunttan todellisuus anyway, ja nyt taiteilia on päättänyt omistaa elämänsä miesten omistamiselle. Kohta ajellaan avoautolla auringonlaskuun, kevyt latinoreggae soi taustalla ja rahaa on rintaliivit turvoksissa. Kun ei jaksa enää työmiehenä falloksia kyntää, niin on pakko tehdä niistä falloksista osa kvartaalikapitalismia.

Nyt kannattaa olla tarkkana! Kun sota on ohi ja keskitysleirin pellot kynnetty taas umpeen, ei mietitäkään juhlarahoja ja niiden kuvitusta! Ei! Silloin mietitään, kuka omistaa fallokset. Silloin turun tauti on jo Tampereelta ja Suomesta lähtenyt kuin kuppa töölöstä ja epsanjan sotilaskomentaja saa töitä Alfalta! Näin on! Alfan virhe on se, että alfa ei ota pääpahista hengiltä, vaikka vittu pitäisi!! Mutta ei pysty! Ai!

Nämä ovat tummia aikoja! Varautukaa! Huoltakaa pyssyt ja panokset! Ja fallokset! Kohta mennään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti