-

-
Art by Alberto Moravia

maanantai 10. huhtikuuta 2017

Rajakeilla suvakkivamma vuonna 2017

Nyt ollaan pahasti lirissä armaassa Suomen maassamme, nimittäin rajakitkin ovat sairastuneet suvakkivammaan.

Tämä kertoo siitä pahasta Suomen taudista, missä ensin ammutaan ja viedään keskitysleirille eri tavalla ajattelevat kyselemättä ja omia aivoituksiamme kyseenalaistamatta vuoden 1918 malliin, mikä sitten johtaa aikanaan poliittiseen ilmapiiriin, missä ei ole tapana juuri ajatella tai harrastaa tulkintoja eli nähdä konkreettisen läpi. Näin ollen ilmapiiri tiivistyy taas yksinkertaiselle palikkatasolle.

Vuonna 2017 rajakit ampuvat fiksumpiaan alas analysoimatta ja tulkitsematta aineistoa, minkä perusteella ampuvat. Tämähän on tuttua suvakkilasta jo vuosien takaa. Nyt kun jouduin rajakkien aivovamman kohteeksi, piti tarkistaa olenko oikealla sivulla. Mutta kyllä se oli rajakkila eikä suvakkila.

Aiemmin rajakit itkivät Suomen tiukkoja sananvapauskäytäntöjä. No enpä ihmettele, että mitä tapahtuu seuraavaksi. Kun Jorma Kalske aikanaan tulkitsi minun tekstiäni, missä vaadin Tukholman vuoden 2013 mellakoiden rauhanrikkojille rangaistuksia, siis sananmukaisesti näin - ja väänsi jostakin mustan mielensä syövereistä tekstini tarkoittamaan juutalaisten joukkotuhoa - niin sama valtakunnansyyttäjän tauti näyttää nyt valuneen alas rajakkilaankin. Suomen tauti on taas jännittämässä sotajoustaan.

Lakatkaa myös vaatimasta tekopyhästi uskonnonvapautta entisille muslimeille, kun samalla ette pysty hyväksymään minun uskontomystisiä tulkintojani. Mitä vapauden vaadetta se on? Ajattelun epärehellisyyttä pikemminkin. Rajakkien julkisissa puheissa toistuu usein teema, millä puolustellaan rasismia ja vihaa. Rajakit vaativat kaikkien naisten kohtelemista miehen kanssa samanarvoisina ja vastustavat naisten "hunnuttamista". Rajakit pelkäävät, että mikäli islam leviää, hekin joutuvat seksuaalisesti alistetuksi. Poliittista uskottavuutta rajakeilla on tuskin koskaan ollut ulkopuolisen silmissä, mutta loppukin sympatia minun puoleltani on nyt mennyt. Pelkkä tyhmyys ei riitä valtakunnanpolitiikkaan asti. Rajakit eivät oikeasti kannata naisten tasa-arvoa ja seksuaalista yhdenvertaisuutta, sillä rajakit pilkkaavat minun ottamaani seksuaalista tilaa ja valtaa. Minun seksuaalinen tasavertaisuuteni miehen kanssa ja seksuaalinen vahvuuteni herättää näissä ihmisissä äärimmäistä pelkoa kuten uskonnollisissa johtajissa. Olisi kannattanut pitää silmällä sitä, että ei herätä nukkuvaa leijonaa, ja samalla sitä, kenen kanssa kannattaa olla väleissä.

Eli turha itkeä, mikäli itse vaatii ja vaalii samoja itkettäviä käytäntöjä. Päätä seinään vaan ja turpaa umpeen niin että tuntuu, saatana. Älkääkä ainakaan ikinä kysykö, miksi jotakin tapahtuu tai joku kirjoittaa mielipiteenään jotakin, kyseenalaistako mitään, olko mitään mieltä, eri mieltä eritoten, perustelko mitään, koska kukaan ei kysy, kyseenalaista tai osaa lukea ja tulkita selkosuomen ulkopuolelta mitään. Siis ei rivien välistä, ei sisälukutaitoa, ei ulkoista tai sisäistä lähdekritiikkiä tai minkäänlaista kontekstien lukutaitoa.

Rajakkila muistuttaa paitsi suvakkilaa, myös ISIS'a ja muita muslimiterroristeja apinatarhameiningillään. Joku englantilainen tutkimus totesikin, että Suomessa on eniten mahdollisesti radikalisoituvia islamisteja suhteessa asukaslukuumme kuin koko Euroopan muissa maissa. Täällähän kaikki suvakit, rajakit ja islamistit pyörivät samassa keitoksessa ja viihtyvät kivasti radikalisoituen keskenään. Päät poikki ja turvat tukkoon!

Nyt pyyhkii Suomessa todella paskasti. Olen sotaisa luonne, ja hyökkään, jos hyökätään, mutta tällä kertaa jotenkin lutuistaa. Ehkä se johtuu siitä, että olen aina osannut valita sotani turhia voimavaroja tuhlaamatta sotimiseen, missä ei voi olla voittajia, tai ehkä se johtuu tuosta poliittisesta aivovammasta. Onhan se sairaus, ja sairaat on olleet herrasmiessodassa tapana jättää rauhaan. Tosin suvakkilassa ja rajakkilassa tuskin tunnetaan enää edes herrasmiehen käsitettä. Kurkku auki vaan! Että ehkä parempi tintata turpaan tavattaessa heti suoraan kyselemättä liikoja. Nopeat syövät hitaat.