-

-
Art by Alberto Moravia

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Hyvä että suvakkipaska voitti

Olen kiimaisena seurannut kuntavaalien tuloslaskentaa.

Kylmiltään sanoen näyttää siltä, että suomalaiset ovat kyllästyneet muslimien pahuuteen ja äänestivät jaloillaan. Eli kyseessä on niin sanottu pää puskaan ja silmät kiinni strutsi-ilmiö. Äänestämällä suvakkiosapuolta halutaan sulkea ikävä todellisuus pois korvien ulottuvilta.

Minusta on hyvä, että suvakkipaska voitti. Se tietää lisääntyvää äänenpainoa tulevina vuosina. Ja riitaa ja älämölöä. Sitä on kiva seurata täältä politiikan katsomosta pöydän alla kippurassa nauruun tukehtuen.

Suvakkipaska tekee niin sanotut kritiikilliset osapuolet entistä typerämmän näköisiksi, eikä ainoastaan typerämmän näköisiksi, vaan täältä kritiikin norsunluutornista tarkkaillen tajuaa että ne todella tyhmistyvät mitä enemmän aikaa kuluu. Mutta syy ei siis ole siinä, että kritiikilliset tyhmistyisivät itsestään, vaan kyse on niin sanotusta katalyytti-ilmiöstä, missä tyhmistymisen katalyyttina käytetään suvakkipaskaa ja suvakkeja.

Mikä tyhmistää? Suvakkipaskan aiheuttama järkytys kritiikillisten mielissä.

Kohta Suomi on tukossa molemmista päistä. Tai ei kohta, kuntavaalien tuloksena edes, vaan on jo. Eksyin äsken lukemaan Rajat kiinni-kansanliikkeen julkisia päivityksiä facebookissa.

Kun närästää ja ummetus vaivaa, niin paskan tukkiminen moottoriin sumentaa näköalaa entisestään.

Suvakkien voitto on siis aika ovela veto hiljentää äärioikeistolainen älämölö.

Hyvä että suvakkipaska voitti. Kritiikin onkin jo aika uudistua vastaamaan ajan haasteisiin. Kritiikin pitää olla paljon älykkäämpää kuin suvakkipaskan vastineena tähän asti ollut äärioikeistomölinä ja muu ammuu.

Näin kritiikki voi nousta paskan yläpuolelle. Ehkä sitten joku päivä kansalaiset löytävät uusia vaihtoehtoja äänestää sipilöiden tiukkailmeisten sensuurisantrojen ja kotimaisten raiskaajien tilalle. Kun paska on moottorista valunut.

[...]Let's go
Why are we stopping?
Let's start
Why are we waiting?[...]