-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Hyvä että saitte mut kiini ny

Tampereen poliisi saattaa taas vähän kunnostautua, mikäli päästän kielenkannat laulamaan. Näin ajattelin etukäteen, ja kommentoin kiltisti Fobballe terveiseni ylennyksensä johdosta mv-lehden kommenttiosiossa. En maininnut rynkkyä ja muutamaa etälamautinta kaappien pohjalla, millä lähden aiempien vuosien paskasatoa niittämään. Tai siis en tosielämässä lähde kuitenkaan, vaikka aihetta olisi vähän puhdistukselle.

Rynkkyä ei minulla ole, enkä aselupaa tule ikinä saamaan sekopäisen maineeni vuoksi. Mikä on ihan hyvä.

Mutta minä en ole unohtanut. En ole unohtanut niitä kahta suvakkimummoa, jotka tekivät minusta ilmoituksen Tampereen poliisin muka-viha-kirjoittelusta vuonna 2013, mikä johti sitten tuomioon ja kieleni kastrointiin neekeri-sanan sanomisesta julkisesti. Saatte nähdä vielä tässä blogissa, että kieleni on kasvanut uudelleen paikalleen.

En ole unohtanut kaiken maailman tissiposkimikkoellilöitä, jotka ovat vihanneet minua vuodesta 2010 ainakin julkisesti. Kaiken maailman ellilät ovat suvakkeja, mitkä vihaavat naisia mielipiteen kanssa, mitä ne eivät voi ymmärtää. Ja näköjään se, mitä tissiposket voivat ymmärtää, ei ole paljon. Älkööt ellilät ikinä kuvitelko että touhuavat yksin, ei. Joku näkee.

En ole unohtanut fobbaa, tuota lutuista pedofiilien hyysääjää vuodelta 2012.

En ole unohtanut huuskoakaan, sensuurimuijien ykköspanopuuta. Huusko on sensuroinut uudesta suomesta ainakin seitsemän blogiani ja lopuksi minut.

En ole unohtanut Oulun virkamafiaa ja sieltä naishuorapoliisia, nimeltään amatsoni vilja *isotissinen* jokin. Tämä pilluteline hommasi minulle europolin perääni, rikossyytteen ja liudan poliisioperaatioita ja muuta kakkaa, mikä on yksinkertaisesti unohtunut ajan sameaan virtaan. Terveisiä Ouluun vuosille 2005-2009.

Yllättäen olen unohtanut valtakunnansyyttäjän ja ruman kaveriapulaisnarttunsa, jotka olisivat halunneet ripustaa sievään nilkkaani ehdollisen riipuksen neekeröinnistä ja ählämöinnistä ja muusta vittuilusta. Mites nyt näin.

Hyvä että saitte mut kiini ny, sanoi porilainen taparikollinen.

Kaiken muun olen unohtanut. 

Jos et ole listalla, niin sinulla voi olla asiat ihan yeees.

Meitä vanhoja natseja on paljon, jotka eivät ole unohtaneet.

Moniakaan asioita vuosien varrelta.