-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 13. tammikuuta 2017

Saisinpa kusta Trumpin päälle

Ihan ammattimaisessa mielessä tietenkin. Olen tehnyt satoja, ellen tuhansia golden showereita.

Tällä hetkellä Amerikka kohisee niin sanotusta goldengatesta, eli jossakin Venäjällä, tai sieltä tulossa, ovat seksinauhat, jossa Yhdysvaltain tuleva presidentti pissaa, ilmeisesti, prostituoidun päälle. Etenkin nyt, kun Trump on ilmiriidoissa tiedustelun kanssa ilmaistuaan aiemmin, ettei tule tarvitsemaan tiedustelutietoa maailmanpoliisivaltionsa hallitsemisessa - eli "CIA, you're fired" - voi käydä niinkin, että nuo nauhat ilmestyvät mystisesti.

Mitä muuta Yle jättää suomalaisille kertomatta, ilmeisesti koska pelkää Trumpin kostoa? Esimerkiksi sen, mikä on tällä hetkellä ykkösuutinen muualla, mutta ei Suomessa - Yle ei kerro tästä mitään, kuten ei ole journaloinut muustakaan, mitä tulee Trumpin selkäpiitäkarmivuuteen - että ensi lauantaina Washingtoniin kokoontuu tuhansia, ellei kymmeniätuhansia, naisia ilmaisemaan mielipiteensä tulevalle johtajalleen. Kyseessä ei ole mikään paikallinen suvakkilauma, vaan tavallisia naisia, jotka tulevat Trumpin hallinnossa jäämään ilman perusterveydenhuoltoa.

Ihan niin kuin poliittisesti korrekti Yle väitti muutama vuosi sitten pokkana, että "joukkoraiskaukset ovat Suomessa harvinainen ilmiö". Pengoin sitten asiaa pelkästään Turun käräjäoikeuden osalta vuodelta 2008 - ja löysin peräti viisi tuomittua joukkoraiskaustapausta. Tapaukset tuomioskannauksineen löytää tästä blogista.

Ei tarvitse ihmetellä, mikäli ei meilläkään samapalkkaisuus toteudu.

Aina pitää jonnekin pyllistellä ja aina kun pyllistetään, niin puukotetaan naisia selkään.

Muistaakseni sanoin joskus, että valtion sivistystason voi mitata siitä, miten kohtelee naisiaan, lapsiaan ja eläimiään. Uuups anteeksi, ai niin, se olikin se poliittisesti korrektin tahon vihapuheena käräjäoikeudessa tuomitsema lausuma.