-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 14. tammikuuta 2017

Rakkaat rasistit,

Huomasin eilen, että olette väsyneitä. Erään blogikirjoituksen mukaan siis. Olette saaneet "väsyksiin asti" seurata Hakkaraisen ja kumppaneiden kiellettyjen sanojen listaa mediasta.

No, minä en ole. En ole nähnyt yhtäkään tällaista artikkelia.

Vaikka siis itsekin olen "luonut" muutaman kielletyn sanan käräjäoikeuden leimalla. Ne olivat neekeri ja ählämi. "anupalosaari" ei saa enää sanoa noita sanoja julkisesti, hyi hyi, paha tyttö.

Ja sitten samassa blogissa kirjoitettiin rekoista, mitkä itsekseen tuppautuvat väkijoukkoon listien ihmisiä. Ei, kun "tietyn uskontokunnan" edustajista niiden rekkojen kuskin paikalla.

Käykö koskaan mielessä, rakkaat rasistit, että eivät kaikki rasistitkaan jatka kiellettyjen sanojen listaa. Eli kun kaikki muslimit eivät ole terroristeja, niin eivät kaikki rasistitkaan ole valkoisia ihonväriltään - ei kun, eivät siis kaikki rasistit istu tietokoneen ääressä jahtaamassa kiellettyjen sanojen listaa, mutta ihan kaikki tähän mennessä ilmentyneet sananvapauden terroristit, eli kiihotustuomion saaneet, ovat olleet rasisteiksi ilmoittautuneita.

Seura tekee kaltaisekseen, ja huonosta seurasta on vaikea toipua. Teidän rasistien keskinäinen joukkohypnoosinne on kuin uskonnon dogmi, ja tämä dogmi luo uusia dogmeja yhteiskuntaan, missä media ja 'oikeus' sitten pääsee ilkkumaan kustannuksellanne ja luomaan lisää tällaisia listoja. Harvoin tapaa yhtä huonoitsetuntoista ja turpaan kerjäävää joukkoa kuin teidän, rakkaiden rasistien, joukko.

Huolimatta näistä uskonnon tavoin toimivista dogmeista kohdallanne, analogia muslimien ja rasistiterroristien kesken ei ole validi. Eli kaikki terroristit eivät ole muslimeja. Huomaatte tämän, kun murtaudutte ulos omista dogmeistanne ja joukkohurmoksestanne. Eli että kaikki rasistit eivät ole sananvapauden terroristeja, mutta kaikki sananvapauden terroristit ovat olleet tähän mennessä rasisteja.

Pitäkää mielipiteenne itsellänne, rakkaat toisinajattelijat, ja vandalisoikaa yhteiskunnassa esiintyviä paskadiskursseja naamioimalla aikeenne. Sanokaa vaikka vandaali neekerin tilalla, tai ählämin. Vandaali on historiallisesti neutraali termi, vaikka olivatkin hyvin väkivaltaista ja joukkotuhoista massaa ajanlaskun tällä puolen, mistä myöhempi tarkan merkityksensä menettänyt nimitys "senkin vandaali" johtuu. Aika on kuitenkin parantanut haavat Välimeren molemmin puolin.

Mutta älkää unohtako, että vandaalit loivat myös kukoistuskautensa eläneen upean kuningaskunnan Pohjois-Afrikkaan, ja siitä johtuen siellä voi yhä nähdä upean sini- ja vihreäsilmäisiä ihmisiä, kuulemma. Se on vandaalien perintö. Ja kumppaneidensa barbaari-goottien perintöä on koko tämä Euroopan poliittinen alue, jota te nyt itsekseenohjautuvilta rekoilta haluatte suusanallisesti puolustaa. Barbaari-sana tulee kreikan kielestä, missä se tarkoittaa ikäänkuin haukkumista, siis niin kuin koiran haukkua ("bar bar"), ja sillä oli itseään muita parempana pitäneille antiikin kreikkalaisille se merkitys, että vain ulkomaalaisten puhe oli käsittämätöntä mongerrusta, mistä ei saanut selvää mitenkään. Oliko suora viittaus koiriin, eli erään nykyisen viholliskuvateorian mukaan viholliskuvan luomisessa se kategoria numerojärjestyksestä, missä ollaan jo aika kuset housussa ja syvällä kakassa, kun naapuri pitää epäinhimillistää kutsumalla tätä vaikka rotaksi tai luteeksi (kuten antiikin kreikkalaisia reilu parituhatta vuotta eteenpäin roomalaisten Germaniaksi kutsumalla alueella tehtiin)

Terroristiksi?

Historia jatkaa kulkuaan.