-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 12. marraskuuta 2016

Trump rajoittaa sananvapautta jo nyt

Yritin esittää mielipiteeni Donald Trumpista the Telegraphin facebooksivulla uutisessa, missä Trump haluaa alkaa testaamaan Iso-Britanniasta tulevia turisteja erityisin soveltuvuustestein. Mielipiteeni on alla, mutta facebookilla on uudet, omat käytännöt, jotta kukaan ei kykenisi sanomaan mielipidettään maailman johtajasta. Oh Man, teillä tulee olemaan todella paskaiset paikat tämän paholaisen kanssa. Tähän asti voimassa olleet sanankäytön rajoitukset ovat kuin toisesta maailmasta verrattuna siihen mitä tulee.

Sanottakoon, että esimerkiksi naisia voit vapaasti kutsua "huoriksi" facebookissa. Facebook ei missään nimessä ennakkosensuroi eikä edes jälkikäeen suostu poistamaan tuollaisia kommentteja. Facebook ilmoittaa, että huoraksi kutsuminen ei loukkaa naista.

Oletan, että hyvissä ajoin ennen vaaleja ajoitettu facebookpostausten koneellinen seulominen esimerkiksi Yhdysvaltojen North Carolinasta, kuten allekirjoittaneelle, on jo valinnut tiedustelupalvelun tappajat kohteilleen tai vähintään keskitysleiripaikan.

Nyt tietysti miehet hyppivät tasajalkaa. Yes, päästiinpä niistä huorista, joilla on aivot ja oma elämä.

Mutta historia on arvaamaton laitos eikä mattsmithin tai mattijanatuisen keskimääräinen ÄO riitä sen kehityskulkujen näkemiseen kun siihen ei riitä kehittyneemmätkään aivot. Joskus historia voi potkia omaan nilkkaan, vaikka matti ei sitä arvannut, tietää tämä historianopiskelija.

Minä odottelen sitten leirillä joka kerta innoissani, kun uutta lihaa tuodaan, missä kirkuvat vaimosi ja pikkutyttäresi. Saatanpa jopa osallistua ilonpitoon, olenhan kuitenkin alan ammattilainen.

Tätä odotellessa, jos näette Tampereella jossakin graffitin "Trump on idiootti ja mieshuora" - voitte arvata kuka sen on käynyt maalaamassa.

EDIT:yritin lähettää ylläolevaa kuvakaappausta fb:n kautta yksityisviestissä, mutta edes se ei ollut sallittu.