-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Nyt tajusin, miksi suvakkiyhteiskunta ei välitä

Naisten raiskauksista nimittäin, mitkä tapahtuvat ulkomaisin miesvahvistuksin, eli tässä puhun niistä puskaraiskauksista, mitkä tapahtuvat muslimien tekemänä.

Saksassa joku häiskä on keksinyt hyödyntää liiketointaan laajentamalla sitä syyrialaisten ja irakilaisten pakolaismiesten ulottuville. Kyse on niin sanotuista pelimieskursseista, missä näitä miehiä opetetaan lähestymään saksalaisia naisia oikein, tyyliin ei saa heti sanoa, että rakastaa naista, koska naiset säikähtävät (tällaista ilmiselvää seksin perässä juoksemista, allekirjoittaneen huomio tästä kohta noin kymmenentuhannen mieskaadon kokemuksella).

Kerroin sitten mielipiteeni tästä liiketoimesta jonkin saksalaisen lehden keskustelussa somessa. Kyseenalaistin sen, millä kyseinen liiketoimi pröystäili, eli pakolaisten "kotouttamisella", että kuinkahan moni näistä suklaasilmistä mahtaa lopulta päätyä naimisiin ja perheenisiksi yhteiskuntaan ja lapsia kasvattamaan. Jokainen, jolla on silmät auki, tietää, että tuollainen prosenttiluku jää kymmeneen prosenttiin - ja näistäkin suurin osa jatkavat seikkailujaan avioliiton satamassa.

Sitten joku sanoi SEN. Eli sen, että pakolaisille on annettava tällaisiakin mahdollisuuksia, koska he ovat niin kovasti sodassa traumatisoituneet. 

Vuosikausia päässäni on ollut erilaista yhteiskunnallista marinaa niistä monista mahdollisista syistä, miksi naisten joukko- ja massaraiskauksia katsotaan läpi sormien Suomessakin. Miksi niistä ei aluksi edes kirjoitettu mediassa, vaikka pikkutyttöjä joukkoraiskattiin, ja miksi niistä ei sittemmin saanut puhua lainkaan, ja miksi nyt ne vaikenemalla hiljaa hyväksytään. Tässä on syy, mikä menee muiden syiden yli siksi, että olen kuullut tämän syyn ennenkin eri yhteyksssä kun puhutaan pakolaismiesten, siis huomio, nimenomaan miesten, kotoutumisesta. Tietysti, näinhän sen on pakko olla, solidaarisuuden psykologian nimissä nämä raiskauksetkin SALLITAAN, koska niitä ei moraalisesti kukaan tuomitse, koska solidaarisuuden moraali painaa enemmän kuin naisten henki. Pakolaisnaisten kohdalla taas puhutaan lähinnä kielen opettamisen ja yhteiskuntaan avautumisen tärkeydestä kuin että opetettaisiin heitä lähestymään suomalaisia miehiä. Ihme kaksinaismoraalia tämäkin.

Eli siis meidän eurooppalaisten naisten on suostuttava solidaarisuuden nimissä nyt hyväksikäytettäviksi siksi, koska he ovat sodassa traumatisoituneet.

Ei onnistu, saatana.

Sillä vuonna 2008 naisin kohdistuvan kotiväkivallan lasku yhteiskunnalle oli 90 miljoonaa euroa vuodessa Suomessa, Amnestyn mukaan, kotiväkivallan pitkän ajan vaikutukset mukaan luettuna. Ja tähän lukuun ottaen vuosiluvun huomioon kuuluu pitkälti pelkästään kotimaisten hidalgojen ja machojen tekemä väkivalta. 

Mikähän mahtaa olla tuo luku sitten kun siihen lasketaan mukaan tulevaisuudessa tällaisten kymmenientuhansien lumeavioliittojen tuottama väkivalta?

Eli tyyliin, mies huijaa naisen avioliittoon, ehkäpä pelkästään saadakseen oleskeluluvan, nyt kun oikein saksalainen liikeyritys on häntä opastanut, miten naisia länsimaissa lähestytään. Sillä ihmisellä on peruspsykologia, mitä hyväksikäyttämällä voidaan saada aikaan toivottuja tuloksia ihan jokaisen kohdalla, jopa paatuneimpien tapausten.

No sitten kun päästään naimisiin, niin mies jatkaa samaa rataa oman machokulttuurinsa juurien opastamana, eli vaimo nukkuu kotona ja mies hilluu yökerhossa lasten perässä. Jos sitten vaimo erehtyy sanomaan vastaan, niin nyrkki lentää. Ja kun se lentää tarpeeksi monta kertaa, alkaa lasku kasvamaan. Ensin tietysti päivystyspoli, sitten työssäpoissaolot, sitten psyykenlääkitys, psyykenongelmat, alkoholi- ja lääkeriippuvuus ja -ongelmat, erilaiset muut riippuvuudet, sitten lasten huostaanotto, sitten lasten keskittymis-, koulu- ja syrjäytymisongelmat, sairaalalaskuja, työttömyys, vammautumiset väkivallan seurauksena, työkyvyttömyys, sairaseläkkeet, oikeudenkäyntikulut, mitkä tietysti tässä vaiheessa maksaa yhteiskunta, puhumattakaan seuraavan sukupolven eli lasten ja lastenlasten ylisukupolvisista perityistä taipumuksista parisuhdekäyttäytymisessä, mikä on juuri johtanut tähän katastrofiin - ja mikä tulee jokaisen sukupolven kohdalla maksamaan aina lisää ylläolevan lyhyen listan (se ei ole täydellinen) järjestyksessä.

Tavallaan nyt tämän kirjoitettuani en vieläkään täysin ymmärrä, miksi suvakkiyhteiskunta ei välitä. Sodassa traumatisoituneiden seksuaalisen hyvinvoinnin ja tyydytyksen puolestako tämä kaikki yhteiskunnallinen lasku sallitaan?

Mutta minä nyt olenkin pikkutyttö pää pyörällä maailman tuiskuissa.

EDIT: ja tuleehan niistä isättömistä lapsista avioliiton ulkopuolellakin vielä lisäkuluja, kun niitä pelimieshuumassa pannaan alulle, mutta kun tulee suhteen musta arki, pelimiehellä onkin jo toinen letukka kiikarissa.

EDIT: Luettuani tämän oman tekstini vielä kertaalleen haluan että muutkin näkevät nyt viimein sen saman minkä minä, eli miten seksistinen länsimainen yhteiskuntakin voi olla alistaessaan KAIKKI naiset seksuaalisten velvoitteiden alle näiltä edes lupaa kysymättä. Ehdotinkin lehden keskustelussa, että edullisemmaksi tulisi kaikin puolin ja saisi vielä talouden rattaatkin pyörimään, että pakolaispelimiehet(kin) ohjattaisiin seksipalveluiden tarjoajien piiriin ennemmin kuin objektisoimaan kaikki naiset seksuaalisesti ja huijaamaan heitä pelkän seksin vuoksi menettämään elämänhallintansa. Tämä teksti tuo mieleeni 60-luvun ehkäisypillerikeskustelut ja viime vuosisadan alun väittelyn naisten työssäkäynnin vaarallisuudesta naisille itselleen. Joka aikakaudella on oma tasonsa läpikäytävänä naisten vapauttamisessa jostakin. Ja aina näyttää löytyvän jotakin mistä vapauttaa. Se osoittaa, miten keskiaikaisesti naisiin ja naiseuteen vielä suhtaudutaan ja sen, miten kehittymätön yhteiskuntamme vielä onkaan. Mentaalisessa mielessä ei ole paljon eroa keskiajan yhteiskuntaan, mikäli naisen oma kehollisuus muodostaa vieläkin esteen naisten näkemiselle pelkkinä ihmisinä.

Ja vielä: myös naiset ovat niin alistettuja, että suurin osa ei valita saamaansa pelimieskohtelua. He eivät ymmärrä vielä, tämän sorron universaalin ja ikuisen luonteen vuoksi, että se on pahinta väkivaltaa heidän syvintä olemustaan kohtaan. Jonkun pitää kertoa se heille.