-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 11. marraskuuta 2016

Naiset, ottakaa mieshuora!

Trumpin vaalivoitto on herättänyt tavallisetkin miehet hakemaan jälleen omasta mielestään biologista oikeuttaan ylivaltaan naisten ohi. Tavalliset miehet ovat alkaneet fantasioida naisten raiskaamisesta ja pienten tyttöjen satuttamisesta.

Itse en keksi mitään attribuuttia, millä kadunmies tai ylempikään olisi minua parempi, ja siten niin, että minun olisi heille luovutettava ylivalta omaan kehooni, elämääni ja mieleeni. Siksipä pikku hiljaa olen alkanut nähdä miehet eri roolissa elämässäni kuin aiemmin.

Jokainen nainen tarvitsee patukkaa säännöllisesti jalkojensa väliin, se on selvä. Mutta itse hahmotin jo pari päivää sitten, niin kuin tässä blogissa kerroin, että patukka ja mies ovat kokonaan eri asia, siis eroteltavissa oleva asia. Ratkaisin asian lopulta omalta kohdaltani lupautumalla pornoelokuviin näyttelijäksi, jotta saan sekä patukkaa että korvauksen himostani.

Nyt ymmärrän, että tuo on ainoa asia, mitä miehistä elämässäni on enää jäljellä, ja se on ihan miehen luonnon oma syy.

Olen pettynyt miehen luontoon. Aikoinaan ymmärsin miehen niin, että hän on suojeleva, isällinen, oikeudenmukainen, mutta todellisuus on kahdenkymmenen vuoden aikana osoittanut olevan ihan muuta. Itselläni on kuppi nyt täynnä, enkä pysty ottamaan vastaan enää yhtään valhetta. Väärin, vaimot, miehet valehtelevat teille päivittäin, Minä tiedän tämän koska olen ollut paikalla, kun he valehtelevat teille puhelimessa.

En pysty enää hymyilevin kasvoin ottamaan vastaan oman elämänikään miesten valheita. Niinpä olen laittanut kaikki läheiset miessuhteeni poikki Trumpin valinnan jälkeen.

Loputtomiin ei pysty olemaan turpaan saava osapuoli, vaan jossain vaiheessa on mentävä eteenpäin.

Toivon vain, että moni muukin nainen olisi yhtä fiksu ja vahva kuin minä. Mutta tiedän, etteivät he ole, vaan ruikuttavat sitä patukkaa omalta valehtelijamieheltään, eivätkä ymmärrä tyytyä parempaan ja isompaan mieshuoraan hurmion hetkinä ja muutoin elää vapaana miehen kuristavasta ja väkivaltaisesta otteesta.