-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 5. marraskuuta 2016

Ehdotan naisille pillunantolakkoa

Niin kauaksi aikaa, että saadaan tämä trump-asia kuntoon.

Dildot on keksitty, miehet ovat siis hyödyttömiä. Oikea nainen ei myöskään tarvitse miestä taloudellisten syiden vuoksi, vaan rahat voi ansaita itse. Kysykää miehiltänne, kannattavatko nämä Trumpia. Mikäli kannattavat, laittakaa jalat ristiin. Jos äijä löytää hutsumman, antakaa sen mennä. Trumpin kannattaja todennäköisesti sitä paitsi joka tapauksessa löytää - ja on löytänyt jo monta kertaa tietämättäsi.

Jokainen mies, joka tyhmyydessään kannattaa Trumpia, ansaitsee ignoroinnin. Miehet ovat heikompi sukupuoli, joten he eivät ymmärrä itse, miksi Trumpin kannattaminen on tuhoisaa, vaan se täytyy heille antaa ymmärtää. Kun mies sitten tulee järkiinsä, ja tajuaa, että vaimon hyvinvointi on osa hänenkin hyvinvointiaan, voitte antaa sille taas.

Mikäli käy niin, että mies ei anna periksi, niin antakaa sen mennä, ja ajatelkaa asia niin, että trumpimaiset miehet ja trumpimaiset naiset joka tapauksessa löytävät toisensa lähiöbaarista valomerkin aikaan oksennukselta haisevana ja kuset housussa. Trumpimaiset naiset tykkäävät olla hakattavana, ja trumpimaiset miehet näkevät perusoikeutenaan pitää naisia pelkkänä pillunreikänä. Kyllä vakka kantensa valitsee.

Maailmanpolitiikka jakaa nyt ihmisiä sivistyneisiin ja barbaareihin. Jopa aiemmin sivistyneitä piirteitä näyttänyt saattaa nyt erehtyä näyttämään todelliset karvansa. Barbaarimies kiihottuu verestä ja pillunkappaleista. Katso siis tarkkaan lähipiiriäsi. Kuka väheksyy niitä naisia, joita Trump on ahdistellut? Hän on barbaarimies  -  tai -nainen. Kyse on liene perustemperamenttieroista, luulen näin Amerikan presidentinvaaleja puoli vuotta Yhdysvaltojen omasta mediasta ja yhdysvaltalaisesta somesta tarkkailtuani. Samaa liene tarkoittaa Obaman väite siitä (ja toki kansainvälisten suhteiden tieteenalan ja valtio-opin tuntijoille tuttu väiteaihelma muutenkin), että vasta vallan saaminen todella paljastaa, millainen henkilö on kyseessä. Moni alhainen, perusluonteeltaan barbaarihenkilö, joka on voinut naamioitua sivistyneeksi tähän asti, näkee Trumpin menestyksessä oman henkilökohtaisen valta-asemansa kasvattamisen mahdollisuuden suhteessa naisiin, toisiin ihmisiin ja vähemmistöihin omassa yhteisössään.

Ihan niin kuin psykologit väittävät, että jonkin henkilön perustempperamentti voi olla jo syntyjään positiivinen, niin että mikään myöhempikään elämäntilanne ei häntä lannista, ja jonkun toisen taas negatiivinen, niin että tämä lannistuu ja masentuu helposti, niin ihan samalla tavalla jotkut ovat syntyjään taipuvaisia brutaaleihin keinoihin, humaanien arvojen ignorointiin ja joko tai-tyyppisten tilanteiden ihannointiin ja kompromisseihin - etenkin silloin kun tulee tiukka paikka. Nämä voivat olla myös älyllisesti alemmalla tasolla, mutta tästä voisi olla mielenkiintoista tehdä tutkimus: Trumpin kannattajien älykkyysosamäärän mediaani.

Toiset taas ovat taipuvaisempia harkintaan, humaanien arvojen ylläpitoon, ja monet asiat ovat heille intuitiivisesti itsestään selviä, kun taas trumpihmiselle asioita pitää vääntää ja kääntää useasta kulmasta, eikä asia selvene sittenkään, vaan menee entistä enemmän solmuun trumpihmisen heikossa mielessä. On ollut mielenkiintoista havaita, että Suomessa kauan voimassa ollut poliittinen jakolinja suvakit / natsit eivät tässä trump-tapauksessa välttämättä päde, vaan niin kutsuttu natsi voikin olla sivistynyt tyyppi, kun taas suvakeista voi kuoriutua brutaaleja ajatusbarbaareja. Lienekö sillä mitään tekemistä asian kanssa, että suvakkeja on aina sanottu tyhmänpuoleisiksi, joille asioita pitää monesta kulmasta vääntää rautalangasta, ja tosaalta natsisaksan johtajistolle ei 150 ÄO ollut vierasta (Mensan raja on 130, ja noin 3 % väestöstä voi teoriassa omata tuon 130 ÄO:n, ja kun mennään ylemmäksi ÄO-mittarilla, niin prosenttiosuus väestössä laskee suhteessa nousevaan ÄO-arvoon). Suvakki ei välttämättä takavuosina ymmärtänyt, että naisten raiskaaminen on väärin  -  mutta eihän sitä ymmärrä trumpistikaan, vaan tarkoitus pyhittää keinot, ja päämäärään pitää päästä keinoa kaihtamatta  -  ja ihmisuhreja laskematta. Trumpistien takana on selvä ideologia. Trumpismi on uusi suvakkila.


Toisaalta moni natsi kannattaa Trumpia, ja jotkut suvakit ovat Trumpia vastaan. Olisi mielenkiintoista omistaa ihmiskoelaboratorio, jossa voisi luoda sopivat yhteiskunnallset olosuhteet ja seurata, kuinka moni natsi todellisuudessa sopivissa olosuhteissa onkin oikeasti suvaitsevainen (kuten allekirjoittanut, joka ei hyväksy humaaneilla arvoilla tehtäviä kompromisseja missään olosuhteissa), ja päinvastoin, eli kuinka moni suvakki onkaan natsi (eli ei myöskään hyväksy kompromisseja missään olosuhteissa). Höm. *yskäisee*
EDIT Trump se vasta on älykkö. Mikäli Trump valitaan, Amerikka voi todellakin painua jonnekin historian pohjamutiin ja jäädä unohduksiin, ja hyvä niin.