-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Pohjois-Carolinaa kiinnostaa kovasti

Pohjois-Carolina jatkaa feedjitin mukaan vierailujaan facebookissani.

Niinpä tein pienen hauskan testin aikani kuluksi.

Postasin noin kymmenen sekunnin välein blogistani jonkin satunnaisen blogikirjoituksen facebookkiin. Ja katsokaa mikä oli tulos. 

Feedjitissä käynnit tallentuvat sekunnin tarkkuudella (ei valitettavasti näy feedjitissä jälkeenpäin). Ja yksittäinen kirjoitus avataan välittömästi saman aikaisesti kahdelta tai useammalta päätteeltä. 

Voisiko tästä päätellä, että joka kerta, kun postaan facebookiin jotain suoraan facebookista, en siis pelkästään linkkiä blogisivultani, Pohjois-Carolina käy katsomassa mitä postaan? Tai että mikäli postaan mitä tahansa muuta linkkiä, vaikka muualta mediasta kuin omalta sivultani, Pohjois-Carolina tarkistaa, mitä postaan facebookiin?

Vaikka tiedän aika tarkkaan esimerkiksi sen, miten Mossad kouluttaa agenttejaan, en jää arvailemaan, mikä tai kuka on Pohjois-Carolinan takana. Voihan se olla jokin harmiton robottikin, tai jokin laskuri, mikä sattuu riivaamaan satunnaisia facebookprofiileja. Tieto lisää tuskaa.


EDIT ENSIMMÄINEN KONTAKTI TÄÄLLÄ
p.s. nyt kun foliohattuillaan, niin annetaan ääni myös eräälle pikkumiehelle (ja äidille). Suomen itsenäistymisen päivämäärä (6. 12. 1917) voidaan hajottaa osiin, kuten seuraavasti: 6. päivä = 6 (on "pahan luvun osa" 666). Joulukuu eli vuoden 12. kuukausi voidaan hajottaa takaisin kuudeksi, eli pahan luvun osaksi, puolittamalla se (12 / 2 = 6). 

Äiti: Ja vuoden 1917 numerot 1 + 9 + 1 + 7 yhteenlaskettuina ovat yhteensä 18, mikä jaettuna kolmella (3), tuottaa tuloksen 6, eli 1 + 9 +1+ 7 = 18. 18 / 3 = 6.
Ja vielä pelottavamman laskelmista tekee se, että nämä jaot on suoritettu järjestyksessä kolmella jakajalla (1, 2 ja 3) - mitkä itsessään tuottavat numeron 6 kerrottuna kahdella  (3 x 2 = 6). 
Toisaalta numero 3 päätyy kuutoseen kertomalla se kahdesti. Kaksi päätyy kuutoseen kertomalla se kolmesti. Yksi päätyy kuutoseen kertomalla se kuudesti.
Toisaalta, 1 + 2 + 3 = 6.
Tätä voisi jatkaa loputtomiin...

Ja silti, Suomen itsenäistymisen luvusta voidaan siis päätyä aina "pahan luvun osaan", eli sen kaikki numeeriset tiet vievät numeroon 6. 6 on Suomen itsenäistymisen 'alkuluku'.