-

-
Art by Alberto Moravia

torstai 28. heinäkuuta 2016

Vitutuskäyrä nousee.

Tänään oli kyllä kummallinen päivä.

Ensinnäkin tein ilmiannon poliisiin eräästä virheellisestä nettikirjoittelusta eräällä kuululla 'maahanmuuttofoorumilla', jonka otsikossa ja leipätekstissä väitettiin muslimin syyllistyneen raiskaukseen, vaikka tekijän uskonnon kulttuuria ei voinut todentaa tekstin tarjoamista alkuperäislähteistä. Tällainen väite on tahallaan loukkaava, ja on todellinen vihakirjoitus, jonka tarkoituksena on levittää epäluuloa, riitaa, vihaa ja väkivaltaa ihmisten välille, ja ylittää pöljyydessään allekirjoittaneen alkuperäislähteiden, kuten oikeuden tuomioihin väkivaltarikoksista, sanantarkkaan esittämiseen perustuneet oikeudessa helmikuussa 2014 85 päiväsakkoon tuomitut vihaiset tekstit.

Toisekseen minun oli viimein tänään pakko myöntää itselleni se asia - analyyttisen harkintavaiheen jälkeen - että muslimisielunkumppanini on poliisin kanssa hyvissä väleissä, ja sehän on hyvä, mutta ehkä jopa tietyllä tavalla tulkittuna liian hyvissä väleissä, koska rypyt liikesuhteissa ja sen jälkeiset kuumenemiset tuottavat poliisille liikaa vaivaa pitää häntä liian kauan kiinni tai syyttäjää viemästä juttuja oikeuteen. Sanoma on, että älä vitussa kuseta minua liikeasioissa tai löydät hampaasi kurkusta ja jos viet asian eteenpäin löydät itsesi vieläkin pahemmasta paikasta.

Olen samaa mieltä. Tahallinen kusettaminen, kuten tuossa poliisille ilmoittamassani vihakirjoituksessa, on rangaistavaa. Ja nostaa vitutuspiikkiä.