-

-
Art by Alberto Moravia

keskiviikko 20. elokuuta 2014

EDIT: Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista

Minulla on blogissani toiminto (EDIT 17.9.2014: toiminto oli näkyvissä edellisessä blogin versiossa, kts. alla kuvat), mikä näyttää blogini kymmenen suosituinta tekstiä sivupalkissa. Blogimerkintä Eerika tapettiin mattoterapialla on tällä hetkellä 10. suosituin 5692 näyttökerrallaan. 
Tämä blogimerkintä Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista on näytetty tällä hetkellä 6508 kertaa ja on blogini 9. suosituin teksti.
Jostain syystä se ei kuitenkaan päädy blogini suosituimmat tekstit-työkaluun, vaikka työkalu päivittää automaattisesti näkyviin blogin suosituimmat tekstit kävijäkertojen lukumäärän mukaan.
Tämä blogiteksti ansaitsee siis tulla kohdaltani julkaistuksi toisenkin kerran. Ensimmäisen kerran julkaisin tekstin Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista elokuussa 2012. Julkaisen tekstistä nyt tämän parannellun version. 
Todellisuudessa teksti Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista on siis blogini 9. suosituin heti "Kohta lasten hyväksikäyttö on Suomessa legitiimia"-tekstin jälkeen - vaikka siis blogityökalu ei sitä suostukaan näyttämään. 

Ylellä on pidemmät lonkerot vallan sylikoirana ja eliitin hyödyllisenä idioottina kuin demokraattisella järjellä varustettu tavis voisi edes kuvitella. 
Yleisradion toimittajan aloituskysymys minulle eurovaalien alla "Anu Palosaari, oletko sitä mieltä, että Suomessa on helpompi elää, kun kaivetaan vain ihmisten pahimmat puolet esille?” tarkoittaa juuri tämän blogimerkinnän otsikon kaltaisia avauksiani. Jokainen voi tässä kohdin itse päättää, millainen toiminta on eettistä toimintaa.

Blogini on informatiivinen ja paljon luettu, ja aiheuttaa tämän vuoksi ristiriitaisia tunteita, kriittisyyttä ja haraääniä vallanpitäjiä kohtaan, ja valitettavasti myös ei niin fiksuja puoltoääniä vallanpitäjille. 
Helmikuussa 2014 minut tuomittiin poliittisin perustein kansallisena turvallisuusuhkana Pirkanmaan käräjäoikeudessa 85 päiväsakkoon, koska tuon esille otsikon kaltaisia kupruja. Olen säännöllisesti huolissani naisten kohtaamasta väkivallasta ja Suomen hallituksen kyvyttömyydestä estämään sitä, kuten myös YK on, katso esimerkiksi tämä jtämä Vihreiden turvallisuuspoliittisen työryhmän ehdotelmani hallitusohjelmatavoitteiksi vuodelta 2010.

Rikosnimike kansanryhmää vastaan kiihottaminen on ainoastaan moderni toisinto historialliselle laille kansan kiihottamisesta. 'Kansan kiihottaminen' tarkoittaa juridiikan ulkopuolella eliitin näkökulmasta totuudellisten ja loogisten asiantilojen paljastamista kaiken kansan tietoon.

Tiedotusvälineet ja Yle kansallisena mediatalona etunenässä ovat osa Suomen poliittista järjestelmää. Ei siis näytä hyvältä, mikäli politisoituneessa oikeudessa tuomittu henkilö mainostaisi etusivullaan blogin luetuimmissa teksteissä tällaista Ylen kyseenalaista toimintaa. Siksi otsikon blogimerkintä on yksinkertaisesti editoitu sieltä - en ala spekuloimaan, että kenen tai minkä tahon toimesta.
Tämä on Ylen otsikko parin vuoden takaa. Yle jatkaa:
"Joukkoraiskaus, etenkin ulkosalla tehty väkivaltainen raiskaus, on harvinaisuus Suomessa. Epäillyt tapaukset nousevat kuitenkin otsikoihin."Näin Yle kertoo sivullaan viime kunnallisvaalien (vuoden 2008 vaalien jälkeen) jälkeen. Ja mustamaalaa vielä ne muutamat kunnallisvaaliehdokkaatkin ulkomaalaisvihan levittäjiksi, jotka uskaltautuivat silloin puolustamaan naisten oikeuksia oman vaalikampanjansa myttyynmenemisen uhalla. 


Ylen juttu on kuitenkin valhetta alusta loppuun saakka. Yle ei näyttänyt raiskaustilastoja jutussaan ollenkaan - eipä siis ihme, että Ylen on helppo lasketella luikuria kaikelle kansalle ulkomaalaisten tekemistä joukkoraiskauksista, kun se ei perustele uutisointiaan faktalla.


Mutta minäpä perustelen seuraavassa tämän blogimerkintäni otsikon faktalla - sillä faktalla, minkä Yle on omassa jutussaan jättänyt kertomatta. 


Viime kunnallisvaalit pidettiin vuonna 2008. Seuraavassa pelkästään Turun alueella tehdyt joukkoraiskaukset tuomionantamispäivämäärineen vuodelta 2008:25.1.2008 Qorraj Berat ja Shuuya Tomas, raiskaus 26.5.2007

25.2.2008 Gunnar Lindeman ja Daniel Zitron, raiskaus 12.7.2007

19.3.2008 Keita Abdoulaye ja Marques Raul, raiskaus, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 15.6.2007 -> uhri 14 vuotias tyttö

10.10.2008 Abdulkarem Halmat, Ahmad Azad ja Farhahdi Abdullah, seksuaalinen hyväksikäyttö 8.7.2008

14.11.2008 Tmava Hajdin ja Osman Hamad, raiskauksen yritys, pahoinpitely, törkeä raiskaus, pahoinpitely 10.12.2007 Tämän blogimerkinnän alta löytyy vielä kyseiset tuomiot skannattuina.


Tämä tilasto ei siis edes koske koko maata, vaan ainoastaan Turun käräjäoikeuden aluetta yhden vuoden ajalta - kaikilla tuomituilla on osoite Turun kaupungissa. 


Nimi Gunnnar Lindeman viittaa pohjoismaihin, muut joukkoraiskauksesta tuomion saaneet turkulaiset ovat maahanmuuttajia  -  osalla ei ole Suomen kansalaisuuttakaan.Tämä ei vaikuta ollenkaan harvinaiselta väkivallalta, niin kuin Yle jutussaan kertoo:"Joukkoraiskaus, etenkin ulkosalla tehty väkivaltainen raiskaus, on harvinaisuus Suomessa. Epäillyt tapaukset nousevat kuitenkin otsikoihin. Tekijöiksi epäillään usein ulkomaalaisperäistä miesjoukkoa."


On myös huomattava, että yhdestäkään näistä tapauksista en ole löytänyt googlettamalla mitään tietoa. Tapaukset eivät suinkaan "nouse otsikoihin". Koko media siis bluffaa ja vaikenee


EDIT 20.08.2014: Niin myös tämän joukkoraiskaus ja raskaaksitulo kohdalla.Väitän, että media pimittää maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia tahallaan.


Tällä on kuitenkin riskinsä. Kun naiset eivät lue näistä tapauksista, he eivät tiedä varoa maahanmuuttajia, ja yhä useampaan on mahdollista kohdistua väkivaltaa maahanmuuttajien taholta.


Median uutispimennolla maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista on myös toinen, synkempi puolensa: Suomi oli kerran naisten tasa-arvon huippumaita. Nyt tasa-arvo on mennyttä. 


Koko Ylen juttu on sovinistisen asenteellinen, väkivaltaan kannustava ja väkivallan vaikenemisellaan salliva ja raiskausten ja muun seksuaalisen väkivallan uhreja syyllistävää ja vähättelevää luettavaa: "Uhrit ovat olleet lähes aina eriasteisesti päihtyneitä. Poliisille on jäänyt kuva, että tarinaa on usein väritetty ja asianomistajan omaa roolia kaunisteltu". 

Entä jos murhan tai törkeän pahoinpitelyn tutkinnassa poliisi keskittyisi pelkästään uhrin päihtymyksen tilaan, tai siihen, että "kaunistellaanko" tapahtumissa uhrin omaa roolia sen sijaan, että yrittäisi ratkaista tapahtuneen rikoksen? Näin tapahtuu Suomessa 2000-luvulla naisiin kohdistuvan väkivallan yhteydessä.


EDIT 20.08.2014: Yle kirjoittaa jutussaan:

"Vuosittain on yksi tai kaksi juttua. Yhtään väitettyä raiskausta ei ole tutkittu sillä nimikkeellä, vaan epäiltyinä seksuaalisina hyväksikäyttöinä, koska niistä on puuttunut väkivallan käyttö."


(Suomen lakihan on siitä mielenkiintoinen, että se tuntee väkivallattomankin raiskauksen.)


Lisäksi tuo väite on vale. Pelkästään yllä olevista 
(skannaukset tuomioista alla) Turun käräjäoikeudessa tuomituista seksuaalirikoksista voi lukea, että peräti seitsemän yhdestätoista on tuomittu raiskauksena, yksi  niistä ollen jopa törkeä raiskaus, johon sisältyi oikeuden tuomion mukaan törkeä pahoinpitely ja laiton uhkaus JA kahdessa tuomioista raiskaus sisälsi myös lapsen seksuaalisen hyväksikäytön SEKÄ vielä neljännessä nuorena henkilönä tehty raiskauksen yritys JA pahoinpitely. Nämä eivät siis vaikuta myöskään väkivallattomilta raiskauksilta, toisin kuin Yle mainitsee. Ja näin siis pelkästään Turun käräjäoikeuden alueella vuonna 2008  - mitähän mahtaisi löytyä muiden käräjäoikeuksien alueilta, jos kaivelisi arkistoja?

EDIT 05.09.2014: Koko Turun käräjäoikeuden alueen tilanne seksuaalirikosten osalta vuonna 2008 on seuraava, vertailun vuoksi:
-hylättyjä syytteitä löytyi kolme kappaletta, kaikki suomalaismiesten osalta
-ulkomaalaisten tekemiä seksuaalirikoksia yhteensä kuusi kappaletta yllä mainittujen joukkoraiskausten lisäksi
-suomalaisten tekemiä seksuaalirkoksia yhteensä viisi kappaletta, ei yhtäkään joukkoraiskausta suomalaisten osalta

Ulkomaalaisten yliedustus Turun käräjäoikeudessa tuomituissa seksuaalirikoksissa oli vuonna 2008 selkeä - etenkin kun ottaa huomioon ulkomaalaisten väestöllisen suhteen kantasuomalaisiin. Kahdella Turun käräjäoikeudessa vuonna 2008 tuomitulla näyttää olevan lisäksi sama sukunimi; ensimmäinen joka oli osallisena joukkoraiskaukseen, ja toinen joka on tuomittu ainakin rikosnimikkeillä luvaton käyttö ja törkeä varkaus. Tämä tuomiolauselma skannattuna alla viimeisenä.


Copyright © 2014 Anu Palosaari
Lähteet:
Palosaari, Anu (2013), "Eerika tapettiin mattoterapialla", Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 9. 3. 2013. http://anupalosaari.blogspot.fi/2013/03/eerika-tapettiin-mattoterapialla.html , luettu: 19. 9. 2014.

Palosaari, Anu (2012), "Yle valehtelee maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista",  Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 21. 8. 2012.  http://anupalosaari.blogspot.fi/2012/08/joukkoraiskauksista-osa-keksittyja.html, luettu: 19. 9.  2014.

Palosaari, Anu (2012), "Kohta lasten hyväksikäyttö on Suomessa legitiimia",  Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 15. 7. 2012. http://anupalosaari.blogspot.fi/2012/07/kohta-pedofiilia-on-suomessa-laillista.html , luettu: 19. 9.  2014.

Palosaari, Anu, eurovaaliehdokas. Haastattelu Yleisradiossa 5. 5. 2014. Saatavissa <http://areena.yle.fi/tv/2260038> , luettu 20. 9. 2014.